Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky
potrebovala bych malinko pomoct, tchyne ma narozky a jeji oblibenec je prosteno, chteli jsme si zni udelat srandu a jako že jsme ji prihlasily do toho poradu a ze ji jakoby vybrali, jen vubec nevim jak to sesmolit
nebyl jste tam nekdo?? a nevite jak udelat nebo kde stahnout logo TV Prima?? diky moc ![]()
No teda nechci do toho nějak kecat tchýni neznám a vlastně k dotazu nic nevím… ale nebude pak tchýně zklamaná když zjistí, že to byla jen sranda?
![]()
Omlouvám se za OT ![]()
Jinak logo Tv Prima najdeš na jejich stránkách a tuším, že tam u pořadu bude někde i třeba přihláška tak dle toho se dá taky najít dost věcí
@werunkaw123 nene nebude, ona na to sice kouka ale v zivote by tam nesla
to vim jiste
to logo mi prave z tech stranek nejde stahnout, nebo jsem tupoun a neumim to
![]()
Bacha na to, manželova kolegy manželka tam účinkovala loni v prosinci, jedna blond z Hodonína a tak se při natáčení zbláznila, sláva ji stoupla do hlavy, že si mezi štábem nebo co našla milence nebo někde v Praze a už jsou rozvedení, takže účast v Prostřeno je stála manželství
![]()
Ale pravděpodobně jak u jiných pořadů pokud ji vyberou, tak bude muset ještě na nějaký casting, už zřejmě z recepty co vybrala a pokud zaujme půjde dál ![]()
Nevím, ale takhle mi to příjde logický postup.
Manžel by se mohl zeptat kolegy, ale raději to nebudu riskovat, aby nedostal do držky za provokaci, když se zeptá
.
Protože ta můra mu sebrala i dítě a nabíječ co si našla při účinkování, si chce osvojit jejich syna, takže není bezpečné se ptát, aby to manžel neschytal
.
@market.s.87
http://www.designportal.cz/…e-prima.html
tady odsud úplně v pohodě
pravým na myši, uložit jako a je to tam ![]()
a na stránkách iprima.cz přímo u pořadu prostřeno je spousta infa
@IvkaH mi ji tam nechcem prihlasit, chcem to udelat jen jako srandu ![]()
@werunkaw123 dekuji moc uz mi to slo
ja to chtela porad modrit a kopirovat ![]()
Dobrý dem, chtěla bych přihlásit kamarádku do prostřeno a nevím jak, můžete
mně poradit. Děkuji za odpověď
Nikdy bych do Prostřena nelezla! Už to dávno není o vaření, ale jen o závisti chudáků! O hádání, taktice…
![]()
Babicka je pro me moc dobrou kucharkou stale vari moc dobra jidla a moc si toho vazim
jeji vnucka nikca
![]()
Ahoj tady vnučka, chtela bych přihlasit babičku do prostřena strasne dobre vaři a byla bych celkem smutna kdyby ste ji nevzali mam 12 let a babička je simpaticka a rada se bavi a chtela by to skusit sleduje totiž každaý díl prostřena tak to prosim vas skuste jestli to pujde a když to vyde tak si užijete zabavu luxusní tak mockrat dekuji naschledanou
![]()
Aha..ale tady není žádná centrála Prostřeno..tady jsi na webu pro maminky a těhotné…Takže tady asi babičku nepřihlasíš…
![]()