Přihláška do pořádu Prostřeno

1769
16.11.12 19:43

přihlaska do poradu prostreno

Ahojky :mavam: potrebovala bych malinko pomoct, tchyne ma narozky a jeji oblibenec je prosteno, chteli jsme si zni udelat srandu a jako že jsme ji prihlasily do toho poradu a ze ji jakoby vybrali, jen vubec nevim jak to sesmolit :nevim: nebyl jste tam nekdo?? a nevite jak udelat nebo kde stahnout logo TV Prima?? diky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
16.11.12 19:45

No teda nechci do toho nějak kecat tchýni neznám a vlastně k dotazu nic nevím… ale nebude pak tchýně zklamaná když zjistí, že to byla jen sranda? :roll: :nevim:
Omlouvám se za OT :kytka:
Jinak logo Tv Prima najdeš na jejich stránkách a tuším, že tam u pořadu bude někde i třeba přihláška tak dle toho se dá taky najít dost věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.11.12 19:49

@werunkaw123 nene nebude, ona na to sice kouka ale v zivote by tam nesla :) to vim jiste :kytka: to logo mi prave z tech stranek nejde stahnout, nebo jsem tupoun a neumim to :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.11.12 19:55

Bacha na to, manželova kolegy manželka tam účinkovala loni v prosinci, jedna blond z Hodonína a tak se při natáčení zbláznila, sláva ji stoupla do hlavy, že si mezi štábem nebo co našla milence nebo někde v Praze a už jsou rozvedení, takže účast v Prostřeno je stála manželství :pankac: 8)

Ale pravděpodobně jak u jiných pořadů pokud ji vyberou, tak bude muset ještě na nějaký casting, už zřejmě z recepty co vybrala a pokud zaujme půjde dál :think:
Nevím, ale takhle mi to příjde logický postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.11.12 19:57

Manžel by se mohl zeptat kolegy, ale raději to nebudu riskovat, aby nedostal do držky za provokaci, když se zeptá :mrgreen:.
Protože ta můra mu sebrala i dítě a nabíječ co si našla při účinkování, si chce osvojit jejich syna, takže není bezpečné se ptát, aby to manžel neschytal :roll: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.11.12 20:00

@market.s.87
http://www.designportal.cz/…e-prima.html

tady odsud úplně v pohodě ;) pravým na myši, uložit jako a je to tam :kytka:

a na stránkách iprima.cz přímo u pořadu prostřeno je spousta infa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.11.12 20:10

@IvkaH mi ji tam nechcem prihlasit, chcem to udelat jen jako srandu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
16.11.12 20:10

Tady mas prihlasku :mrgreen: http://vareni.moonface.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.11.12 20:12

@werunkaw123 dekuji moc uz mi to slo :hug: ja to chtela porad modrit a kopirovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PUSTĚJOVSKÁ
10.4.13 22:51

přihláška do prostřeno

Dobrý dem, chtěla bych přihlásit kamarádku do prostřeno a nevím jak, můžete :D mně poradit. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2256
11.4.13 21:30

Nikdy bych do Prostřena nelezla! Už to dávno není o vaření, ale jen o závisti chudáků! O hádání, taktice… :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milada555015
24.6.13 18:48

dobra jidla

Babicka je pro me moc dobrou kucharkou stale vari moc dobra jidla a moc si toho vazim

jeji vnucka nikca :* :srdce: :hug: :) :D :lol: :mavam: :kytka: :kytka: :andel: :D

• Citovat
  • Upravit
kristýna pacutova
21.8.13 21:27

vysvětleni

Ahoj tady vnučka, chtela bych přihlasit babičku do prostřena strasne dobre vaři a byla bych celkem smutna kdyby ste ji nevzali mam 12 let a babička je simpaticka a rada se bavi a chtela by to skusit sleduje totiž každaý díl prostřena tak to prosim vas skuste jestli to pujde a když to vyde tak si užijete zabavu luxusní tak mockrat dekuji naschledanou :lol: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
1257
21.8.13 23:34

Aha..ale tady není žádná centrála Prostřeno..tady jsi na webu pro maminky a těhotné…Takže tady asi babičku nepřihlasíš… :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí