Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jdi se podívat na DOD, které každá SŠ má. Odpověď na svoje otázky tam dostaneš. ![]()
Případně existuje veletrh středních škol, tam se taky mnohé informace o kontrétních školách dozvědět.
Můžeš se jinak podívat na web dané školy na obsah předmětu a počet hodin a uvidíš i co a jak.
Zkus se podívat kolik měl minuly rok poslední přijatý z Cermatu, z toho lze taky dost se dozvědět. Asi to bude škola od školy.
“ U nás “ jedna taková je. Je to na pohodu, v loni tam brali s 25 body z Cermatu. Ale je to takový tam spíš slabší průměr ani žádný super ohlas na školu.
Za mě, ale to je můj názor, je OA taková cesta když jako nevíš. Navíc je jich mraky, zaměření vlastně žádné ( pokud nechceš na VŠ). Ale to
Je můj dojem.
Ahoj, já mám obchodku. Jako za mě byla matika strašně těžká. Na základce jsem měla vyznamenání a po přechodu na SŠ na OA jsem byla ráda za 4 na vysvědčení.
Jinak co se týče zaměření pak můžeš jít dělat třeba účetní, někam do kanclu, na pojišťovnu, na poštu dělat faktury…
Zaměření je tam hodně na účetnictví, ekonomiku…
Jako za mě těžký, ale normálně jsem odmaturovala a celkem pak na pohodu. Matiku jsem si totiž jako maturitní obor fakt nedala..
Ahoj, jsem v devitce a přemýšlím na obchodkou a tak se chci zeptat, je tam matika těžká? Je to těžká škola? Jake bych pak měla uplatnění? Je těžké se tam dostat nebo se tam udržet? Zhoršila bych se tam hodne se znamkama?
Moc nevim kam jít na školu ale nejde mi moc matika