Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vanes282 píše: Více
Kolik ti je let? Docela jsem musela luštit, o co tady jde
Po 2 letech jsi tam teprve byla a na 2 týdny? Nebo jak? ![]()
@Dahlia0409 18 mi je, ano poprvé po dvou letech, nene pred 2 tydnami jsem tam byla, prave 😊nebylo to s toho důvodu ze bych nechtela poznat přítelovou rodinu.. ale bohuzel me ani neznaly na začátku vztahu a mluvili o me jak kdybych byla nejaky hadr 😀 🤷🏽♀️ 🤷🏽♀️
Hmmm píšeš jak tatar přesně takto píše syn čtenářský deník tak mu to vždy škrtnu a řeknu mu aby to napsal znova a lépe že tomu nerozumím ![]()
@ka2ka pani 😀nemusíte být arogantní ja skrz vas nebudu psat spisovně nejsu ve škole 😊pokud vám to vadí nemusíte komentovat
No, taky bych asi nebyla nadšená, kdyby si tě syn přivedl domů. Ale pomlouvat by tě nemuseli, to je pravda. Mmch, troška práce ještě nikomu neublížila. Co po tobě babi chtěla?
@Jahru nevim no kazdy mame výchovu jinačí 😀u nás v rodine to neni tak ze kdyz někoho zname 15 minut tak ze ho vrhneme do prace pro nas to je neslušné
Ono se píše spisovně jen ve škole?
Pak to dneska všude vypadá, když mají lidi v paži a abych si vzala nějaký slovník na překlad toho, co píšeš ![]()
Příspěvek upraven 06.06.25 v 20:09
@Dahlia0409 tak si vem 😂 😂bože můj musí vás to hodně žrát když vám něco vadí nepište na to nic tečka
Ty jsi přišla s dotazem. Ale píšeš jak tatar, tak se přestaň rozhánět ![]()
Dobry večer, chci se zeptat s přítelem jsme 2 roky a 4 měsíce no ja byla poprvé u jeho babičky cca pres 2 týdny asi si říkáte proč tak po dlouhé době proste sem slyšela uz od začátku na me nejaky slova skaredy co o me říkaly hlavně jeho babička, 🤷🏽♀️a nikdy sem k tomu nemela ani odvahu jit no ale toje jedno byla sem proste u nich a hned po 15 minutách co sem tam seděla mi dala nejakou práci, ja chapu ze toje stará škola ale myslim si ze po 15 minutách kdyz někoho znám to není uplne v pohodě jo a ted sem tak nebyla asi tyden a uz zas na me maji jeho rodina slova 😀