Tchýně, jak řešit narušenou osobnost?

52
4.6.25 22:41

Tchýně jak řešit narušenou osobnost

Ahoj, zajímal by mě váš názor jak byste řešili spory týkající se tchýně. S manželem jsme spolu 10 let ze začátku když jsem ji poslouchala a manipulovala semnou bylo všechno v pořádku jakmile jsem přestala stala jsem se terčem ještě větším když jsem jí nechtěla dát vozit ani jedno dítě. Chtěla vozit hned měsíc po porodu ani ne a když jsem se ozvala, že půjdu s ní tak napsala, že ne. No prostě neustále mě pomlouvá u rodiny i co říkala od jejího dalšího syna manželka… nemĺuví o mě vůbec hezky, máme syna s postižením a podle ní za to mohu já prej jejího syna využívám ohledně financí přitom úcty máme oddělené a dělá naschvály a pokud přijdeme na narozeniny atd tak hodně často do mě nějak rýpe a nebo si mě vůbec nevšímá jako bych tam nebyla zkrátka jasně dávají s jejím manželem najevo, že mě nemají rádi co s tím? Přestali byste tam chodit úplně?? Přece jenom máme děti 5 let a 1,5. Oni k nám nechodí vůbec. Jak to správně řešit? Je tu nějaká psycholožka? ps: co vím bere i antidepresiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
805
4.6.25 22:52

Podle psaní jsi narušená hlavně ty. Nicméně, ignoruj ji a odstrihni ji ze sveho zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
5.6.25 05:05

Proč řešíš tchýni? S manželem se chcete rozvádět, máš chronické onemocnění,.autisticke dítě a máš čas se pitvat v tom, co dělá tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
5.6.25 06:05

Taky si myslím, že máš momentálně jiné starosti než řešit tchyni. Řeš svého manžela a syna a neplýtvej energii ještě na tchyni…. Vy jste fakt rodinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.25 07:49

Já taky ke tchýni jdu zdvořilostně tak 3× za rok a ona k nám asi tak stejně…děti o samotě nikdy neměla a ani neprojevila zájem…těch 30min se jim teda milosti e věnuje, nezapomene se vyfotit.. a žádné soukromé věci ji neříkáme, vůbec neví, jak doma fungujeme a já bych se s ní ani neradila, protože za mě ničemu moc nerozumí, finančně taky není moc gramotná, děti se tam nudí…

• Citovat
  • Upravit
33860
5.6.25 08:27
@Jana528 píše: Více

Ty se v tom pěkně plácáš. Neřeš tchyni, řeš ten rozvod a vypořádání. A taky péči o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
5.6.25 08:36
@Jana528 píše: Více

Ne, k toxicke bábě bych nechodila, ani ze slusnosti, nebo z nejake povinnosti.
Nenechala bych se dobrovolne ponizovat.
Konecne ve svych 43 letech nemam zapotrebi byt se vsemi zadobre a nechat si vysavat energii.

Neumi k tobe zachovat nejakou elementarni slusnost, tak tim padem bych se vubec neobtezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.6.25 13:11

Brala bych ji jako nemocného člověka, takže bych se ji nesnažila předělávat k obrazu svému. Pokud to není nutné, nestýkala bych se s ní. Její pomluvy a řeči bych ignorovala. Defacto bych žila jako kdyby ta žena vůbec neexistovala. Přece si nebudu každý den ničit náladu jen proto, že psychicky nemocný člověk o mě něco vykládá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová