Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
4.3.14 14:52

Já si myslím, že začnu tak 14 dní před, jak se znám :mrgreen: stejně to bylo i s Bc státnicema, akorát, že jsem ten interval ještě trochu zkrátila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 15:18

@rhiannon Bc. jsi delala take na ČZU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 15:39

@Ancze jojo, akorát na agru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 16:11

@rhiannon jake to na ČZU je? ja mam vystudovaneho Bc. na VŠE, ale Ing. uz jsem tam nezvladla, vzhledem k praci, kterou jsem mela… tak to chci zkusit na ČZU, hlavne kvuli tomu, ze je to v Praze a maji kombinovanou formu vyuky, docela zajimave studijni plany a take proto, ze si budu muset minimalne jeden semestr platit a jsou levnejsi nez VŠE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 17:11

@Ancze nemůžu mluvit za pefku, tam mám známé jen na Bc, ale všeobecně se ví, že Bc studium pohoda, Ing studium už taková pohoda není, hlavně státnice jsou oproti Bc marast…ale to tak většinou bývá :nevim: nicméně k dálkařům se staví vyučující dobře, vycházejí jim vstříc (aspoň teda na agru).
Ale podle známých na VŠE je studium na ČZU pohoda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 17:27

@rhiannon me prisla i VŠE jako pohoda, akorat jsem kvuli praci totalne nestihala terminy a uz jsem nemohla prerusit :twisted: ted bych musela k nim delat znova prijmacky z dvou cizich jazyku a to nedam (driv jsem delala misto jednoho ciziho jazyka cestinu, pac jsem studovala jako cizinka, tak to bylo easy, ted uz mam ceske obcanstvi, tak by mi to neproslo) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 17:37

@Ancze kamarád taky dělal na Bc ze dvou jazyků, to bych v životě nedala :D anglinu ještě jo, ale jinak ostatní jazyky umím sotva na domluvení, na přijímačky vůbec :mrgreen:
Na ČZU je dobrý (doufám, že je to i na Ing), že - hlavně u dálkařů - nikdo moc neřeší, kolikrát na zkoušku jdeš, kromě teda pár výjimek. Kolega na Bc takhle dělal genetiku 8× :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 17:45

@rhiannon my jsme na VŠE meli na zkousku vzdy jen jeden pokus, kdyz nekdo neudelal tak mohl dalsi semestr si ten predmet zapsat znova :roll: jen potom na souborky klasika 3 pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 17:53

@Ancze šmarjá, tak to nevím :lol: to bych se asi musela učit furt nepřetržitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.3.14 07:11

:mavam: Zdravím, já se letos také odhodlala ke studiu. Poslala jsem přihlášku na Univerzitu Pardubice, fakulta zdravotnických studií, obor ošetřovatelsví - všeobecná sestra. Vůbec netuším, jak to budu zvládat, do školy se jezdí každý pátek a sobotu, ale chuť mám, tak to nějak dopadne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.14 07:32

@šamotka ahoj :mavam: koukám, že dálkové je koncipované stejně jako v Praze na ČZU ;) Hlavně, že je chuť to zkusit, to je nejdůležitější ;) a ty jsi už sestřička, nebo se vrháš do zdravotnictví po hlavě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.3.14 11:34
@rhiannon píše:
@šamotka ahoj :mavam: koukám, že dálkové je koncipované stejně jako v Praze na ČZU ;) Hlavně, že je chuť to zkusit, to je nejdůležitější ;) a ty jsi už sestřička, nebo se vrháš do zdravotnictví po hlavě? :D

Já jsem už sestřička. Ono pokud chceš studovat bakaláře dálkově, musíš mít dva roky praxe jako sestra. Já mám střední zemědělku, pak vošku na dětskou sestru a teď chci zkusit bakaláře. V praxi jsem již 12 let i s mateřskýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.14 11:41

@šamotka já právě vím, že kamarádka studuje sestru dálkově, ale z oboru není. Nicméně praxi si musí doplnit s deňákama, takže to má setsakra náročné…

Budu moc držet palce! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.3.14 11:44
@rhiannon píše:
@šamotka já právě vím, že kamarádka studuje sestru dálkově, ale z oboru není. Nicméně praxi si musí doplnit s deňákama, takže to má setsakra náročné…Budu moc držet palce! :palec: :palec:

Já musela k přihlášce mít doklad o praxi. Vydali mi ho v práci. A buď v klidu, já ve zdravotnictví dělám už dlouho, ale praxe máme jako deňáci. :poblion: Jsem zvědavá, jak budu zvládat. Uvažovala jsem ještě o Hradci a tam musíš taky doložit praxi, takže na těchto dvou školách musíš pracovat v oboru. Jak to je jinde nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.3.14 11:46

@rhiannon A to studuje bakaláře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie