Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
1.3.14 07:37

@lenulka2509 já jsem ještě nezačala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.3.14 07:56

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.3.14 09:42

@Teruna000 aspoň nejsem sama :P

@amille ahoj :mavam: kam se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
1.3.14 14:32

Ahoj, můžu se taky přidat? :mavam:

chystám se na UK Faf obor zdravotní laborant, kombinované studium :P pomaloučku se začínám učit ale s 4,5 měsíční dračicí to moc nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.3.14 21:43

@lenulka2509 Ahoj :mavam:, zatím mám podáno jen pedagogická fakulta ZČU v Plzni - Specializace v angličtině. :-) Ale uvažuju o nějaký „rezervě“, kdybych se sem nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 07:35

Zdravím nové mamky :mavam: :mavam:
Já se taky ještě neučím, nějak se nemůžu dokopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.3.14 07:39

Ahoj holky, tak já se hyperaktivně přihlásila na kurz angličtiny. Začínám ve středu, tak doufám, že si z ní ještě něco pamatuji :mrgreen:.
Ale kdo mě doučí tu matematiku, to fakt netuším. Učebnice mi stále leží na stole pod vrstvou prachu a pořád se nemůžu dokopat k tomu, abych je otevřela :think: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.3.14 09:38

@tterka Já si hyperaktivně přihlásila na angličtinu v září, v říjnu jsem to vzdala a učím se příležitostně doma, ale žádný velký zázrak to není. Doufám, že jsem toho moc nezapomněla ze SŠ :-). Zatím pořádně nevím, jestli příjimačky budu dělat nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 07:44

@tterka tě s tou matikou stejně obdivuju :D mně stačila na Bc studiu a doufám, že už ji nikdy, ale fakt nikdy, v životě neuvidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ono úplně stačí, že mě na Ing studiu čeká statistika + ještě něco navíc, z toho se osypávám už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 08:45

Ahoj holky, můžu se přidat? Podala jsem si přihlášku na VŠB - Veřejná ekonomika a správa u nás v Šumperku… dělám scio testy, přihlásila jsem se na první termín teď 15.3., takže už se připravuju, ale je to docela peklo :D v roce 2008 jsem byla na prezenčním kurzu, kde mě na scio připravovali - to byla úplná brnkačka pro mě, dneska jsem totálně v pasti :D kdyby někdo chtěl, mám asi milion testů, klidně pošlu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 08:57

Ahoj holky :mavam: Rada bych se k vam také pridala.

Hlasim se na PEF ČZU na navazujicí magisterské.

Uz tyden se snazim oprašit znalosti z bakalaře, abych ty prijimacky nejak udelala, ale furt se mi to nejak nedari :-) Takze pro motivaci moji i vasi, otazka zni: Ktera z vas se uz doopravdy uci? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.3.14 09:28

Vítám nové mamči :mavam:

@Ancze taky ČZU, jupí (i když pefka ;) )…no motivace - ty se snažíš už aspoň týden, já zatím vůbec :D :D Takže ne, neučím se ještě :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.3.14 09:31

Ahoj holky, bezva, že se to tu začíná plnit :mavam: :mavam: :mavam:

@Kozenka_Rózenka scio jsem nesnášela, už když jsme dělali takové ty na gymplu…přijde mi, že se snad na to ani připravit pořádně nejde :? ségra dělala před 2 lety, přijímačky přes scio, a i když chodila na kurzy a připravovala se, koukala jak puk, co tam nakonec vlastně bylo…

@Ancze se taky neučím ještě :oops: :oops: :lol: teda jako, prolítla jsem, co tam vlastně bude, ale jako sednout si k tomu a jet systematicky - jsem se ještě nedokopala… :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.3.14 12:26

@rhiannon @lenulka2509 ja jsem ten typ, ktery musi umet vsechno na 100 %, takze uz mam i chut se do toho pustit, ale moje dite to nejak nechape no :D

jinak to uz mam i rozvrzene: na kazdou zkousku 20 okruhu, zkousky jsou 2, 1 okruh za 1 den a tim padem za 40 dni to mam tak nejak pripravene, potom dalsi mesic opakovani a snad to bude dobry… prijmacky mam koncem cervna, tak bych to mela stihnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.3.14 12:55

@Ancze přemýšlíme u toho stejně ;) i když ta realita je někdy…trochu mimo, no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze