Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, můžu se taky přidat? ![]()
chystám se na UK Faf obor zdravotní laborant, kombinované studium
pomaloučku se začínám učit ale s 4,5 měsíční dračicí to moc nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulka2509 Ahoj
, zatím mám podáno jen pedagogická fakulta ZČU v Plzni - Specializace v angličtině.
Ale uvažuju o nějaký „rezervě“, kdybych se sem nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím nové mamky
![]()
Já se taky ještě neučím, nějak se nemůžu dokopat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já se hyperaktivně přihlásila na kurz angličtiny. Začínám ve středu, tak doufám, že si z ní ještě něco pamatuji
.
Ale kdo mě doučí tu matematiku, to fakt netuším. Učebnice mi stále leží na stole pod vrstvou prachu a pořád se nemůžu dokopat k tomu, abych je otevřela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka Já si hyperaktivně přihlásila na angličtinu v září, v říjnu jsem to vzdala a učím se příležitostně doma, ale žádný velký zázrak to není. Doufám, že jsem toho moc nezapomněla ze SŠ
. Zatím pořádně nevím, jestli příjimačky budu dělat nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka tě s tou matikou stejně obdivuju
mně stačila na Bc studiu a doufám, že už ji nikdy, ale fakt nikdy, v životě neuvidím
Ono úplně stačí, že mě na Ing studiu čeká statistika + ještě něco navíc, z toho se osypávám už teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se přidat? Podala jsem si přihlášku na VŠB - Veřejná ekonomika a správa u nás v Šumperku… dělám scio testy, přihlásila jsem se na první termín teď 15.3., takže už se připravuju, ale je to docela peklo
v roce 2008 jsem byla na prezenčním kurzu, kde mě na scio připravovali - to byla úplná brnkačka pro mě, dneska jsem totálně v pasti
kdyby někdo chtěl, mám asi milion testů, klidně pošlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
Rada bych se k vam také pridala.
Hlasim se na PEF ČZU na navazujicí magisterské.
Uz tyden se snazim oprašit znalosti z bakalaře, abych ty prijimacky nejak udelala, ale furt se mi to nejak nedari
Takze pro motivaci moji i vasi, otazka zni: Ktera z vas se uz doopravdy uci?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítám nové mamči ![]()
@Ancze taky ČZU, jupí (i když pefka
)…no motivace - ty se snažíš už aspoň týden, já zatím vůbec
Takže ne, neučím se ještě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, bezva, že se to tu začíná plnit
![]()
@Kozenka_Rózenka scio jsem nesnášela, už když jsme dělali takové ty na gymplu…přijde mi, že se snad na to ani připravit pořádně nejde
ségra dělala před 2 lety, přijímačky přes scio, a i když chodila na kurzy a připravovala se, koukala jak puk, co tam nakonec vlastně bylo…
@Ancze se taky neučím ještě
teda jako, prolítla jsem, co tam vlastně bude, ale jako sednout si k tomu a jet systematicky - jsem se ještě nedokopala…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon @lenulka2509 ja jsem ten typ, ktery musi umet vsechno na 100 %, takze uz mam i chut se do toho pustit, ale moje dite to nejak nechape no ![]()
jinak to uz mam i rozvrzene: na kazdou zkousku 20 okruhu, zkousky jsou 2, 1 okruh za 1 den a tim padem za 40 dni to mam tak nejak pripravene, potom dalsi mesic opakovani a snad to bude dobry… prijmacky mam koncem cervna, tak bych to mela stihnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ancze přemýšlíme u toho stejně
i když ta realita je někdy…trochu mimo, no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit