Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sagittarius Jedna holčina tady má medinu
psala ze začátku, tak snad se ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Holky, tak já mám po přijimačkách, celkový výsledek se také dozvím 19. června, ale moc tomu nedávám
Chytla jsem při pohovoru pěkně nesympatickou profesorku
A za ten jsem mohla nasbírat hodně bodů. Mám celkově 49 bodů ze 100 ( což učitě nikdo nebude mít, max. 80 bodů). Tak je více než jasné, že naději nemám. A to za praxi jsem dostala jen 3 body místo 5, jak měli napsáno na webovkách a za certifikáty mi také nedali ani jeden bod, přitom psali, že to hodnotí
.. No holt se tak někdy stane. Člověk se utvrdí v tom, že je vše o lidech
Ale ještě neztrácím naději, čekají mě další přijímačky na Vošky, tak snad alespoň jedna vyjde. Jinak se nebudu moct vrátit do práce, kterou mám tak ráda
Ostatním držím palce při přijimačkách. Hlavně se člověk nesmí vzdát, i když přijde neúspěch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius píše:
Holky a co máte podané za obory? Asi nikdo z Vás nějaký zdravotnický???
Já jsem zdravotní sestra a chci si dodělat bakaláře obor všeobecná sestra na Univerzitě Pardubice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon Děkuju já jsem taky moc ráda ![]()
Jinak já mám obor Pedagogické asistenství Dějepisu pro ZŠ a Německého jazyka a literatury pro ZŠ a ten druhý Lektorství německého jazyka. Měla jsem ještě Sociální pedagogiku, ale tam jsem druhá pod čarou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám. Akorát tedy já už mám přijímačky za sebou. Dělala jsem TSP v Brně a dala jsem dva obory ze tříCož jsem ani nečekala. Vám to určitě taky vyjde
Na copak ses dostala???
Gratuluji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon píše:
@sagittarius Jedna holčina tady má medinupsala ze začátku, tak snad se ozve
Díky moc, snad snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@m.amar píše:
@sagittarius
Já ano - zdravotní laborant. Ale ne na LF.
Jj, díky za reakci… Tak držím palce! Zdravot. laborantem jsem chtěla být celou střední, ale pak mi došlo, že neumím chemii tak jak bych měla
Pořád mě víc táhne ta sestra… Tak hodně štěstí a dej pak vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi To mě mrzí, ale třeba ti to ještě vyjde na odvolání
Kam ses hlásila? Promiň, jestli jsi to už někde psala
VOŠku bys dala denně nebo dálkově jsi něco našla? Ptž to denní máš jak střední ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, omlouvám se, že jsem dlouho nic nepřispěla… Momentálně zařizujeme naši červencovou svatbu tak nějak nestíhám.
Bohužel, nestíhám se ani učit.
Na FPE budu dělat přijímačky 3. června, na FAV mě vzali bez přijímaček (tam se mi ale moc nechce, ten obor mě až tak neláká) a podala jsem si ještě jednu do ČB na VŠTE, do druhého kola přijímacího řízení…
Držím všem palečky, koho to ještě čeká
a všem přijatým gratuluju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius píše:
Jj, díky za reakci… Tak držím palce! Zdravot. laborantem jsem chtěla být celou střední, ale pak mi došlo, že neumím chemii tak jak bych mělaPořád mě víc táhne ta sestra… Tak hodně štěstí a dej pak vědět
Sestra je dobrá, taky jsem nad ní přemýšlela, dokonce i nad porodní asistentkou, ale u mě zas vyhrála ta skladba předmětů na laborantovi. Je mi to nějak bližší.
Tobě též hodně štěstí!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit