Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.6.14 17:08

@petruše1979 koukala jsem, ale těžko říct, těžko odhadnout :) netuším, vůbec. Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.6.14 22:16

@sagittarius Držím palce, ať nervozita přejde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.6.14 23:22

@amille Jeee dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.14 08:18

@sagittarius
Já už mám zkoušky za sebou, byla jsem na nich v úterý, přesně týden po porodu. Dcera byla s manželem a odstříkaným mlékem doma a já měla strach, aby toho mléka bylo dostatek a neměla hlad, tudíž nějaká tréma šla úplně kolem mě. :-) Jediné na co jsem myslela bylo, abych už se dostala domů. Nakonec byly moje obavy úplně zbytečné. :-)

Těžko říct, jak to dopadne, pocity mám dost smíšené.

Držím pěsti u zkoušek!! Je třeba se nad to povznést, ono to pak jde líp ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 08:37

@Macinkapacinka 60. Netuším, jestli to stačí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 08:52

Já 56 :) a také netuším :) ale už by to tam mohli dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 09:26
@petruše1979 píše:
@Macinkapacinka 60. Netuším, jestli to stačí… :?

Koukala jsem, že loni jich u ústních uspělo 111 a všechny vzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
12.6.14 09:46

Holky, taky jsem se hlásila na zču - učitelství 1. stupeň. Už jsou tam bodově oba výsledky, tak jsem zvědavá na verdikt. Mám teda v záloze ještě jinou školu, ale i tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
12.6.14 09:47

A letos prý budou brát 60 lidí - mají to napsáno na stránkách fakulty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 09:52
@Danitschka píše:
A letos prý budou brát 60 lidí - mají to napsáno na stránkách fakulty.

to měli i loni nebo předloni :) no uvidíme ;) ale už to chciiii vědět ;)
V jaké skupine jsi byla na ústních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.6.14 11:59

@m.amar Mas pravdu! Dekuji :hug: A obdivuji te! Teda, tyden po porodu… To je odvaha! Na co ses hlasila, omlouvam se, zda jsem to uz videla, nepamatuju si :nevim: No a budes studovat uz od letoska, nebo si das rocni odklad? Ja pokud se dostanu, tak si chci dat rocni odklad, protoze bych to asi nezvladla - dite (tak male), domacnost, studium, praxe… TP mam v rijnu… A kdy budes vedet vysledky? Ja jeste ten den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.14 12:11

@sagittarius
Hlásila jsem se na zdravotního laboranta na Jihočeskou univerzitu.
Odklad si dávat nebudu, protože (když mě vezmou), tak malé při nástupu do prváku budou čtyři měsíce a to už jde a hlídání mám taky. Kdybych rodila až v říjnu, asi bych to taky odložila, protože to šestinedělí je náročnější.
Hlavně v těch vedrech jsem kojila třeba 15× za den, takže si nedokážu představit jak jít na praxi nebo do školy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.6.14 12:21

@m.amar Jo no, tak male uz budou aspon 4 mesice, to mne by se mala narodila v pulce rijna do zacatku semestru :roll: Jasne no, prave, tak proto ten rocni odklad, stve me to, ale neda se nic delat… Jinak se moc omlouvam, pamatuji si, ze uz jsem se te jednou ptala… Jinak ja chtela driv taky na zdrav. laboranta a vzali me bez PZ do Pardubic, ale to je pro tebe asi z ruky dost :roll: Ja jen, ze to tam slo bez zkousek… Tak preji, at ti to dobre dopadne a pak dej urcite vedet! Zdravotnictvi zdar! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
12.6.14 13:13

@Macinkapacinka
Byla jsem ve skupině od 13:30 - vedl nás Černík, na písemné jsem měla Brčákovou - znám je už z bakaláře, tak to bylo celkem milé… Test mi těžký nepřišel, ale hodnocení té ústní části asi bylo víc než subjektivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 13:35

@Danitschka tam jsem byla taky :) no a právě z té ústní jsem rozpačitá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze