Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Anonymní Faakt? A kde prosím tě? Tak já to beru spíš i tak, že člověk pak může třeba i učit jazyk doma. Navíc mám pedagogické minimum na Společenské vědy pro SŠ, takže myslím, že by šlo uplatnit i toto no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante Severní Morava - takže ani hranice s Německem či Rakouskem, není zájem ani o doučování, protože první jazyk je už jen a pouze angličtina ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám už po přijímačkách na Univerzitu Hradec Králové, ÚSP a vezmou mě na oba obory, kam jsem se hlásila. Těm, které přijímačky teprve čekají, přeji hodně štěstí a hlavně zachovat klid - vždyť nejde o život
( to se mi osvědčilo : jela jsem na přijímačky s úplným klidem, ač jsem jinak děsnej nervák ). Mě teď čeká perné rozhodování, kterému z oborů mám dát přednost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@m.amar Děkuji! Sociální práce a Sociální práce ve veřejné správě - jsou to příbuzné obory, ale o to je snad rozhodování ještě těžší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lipovanda Tak bych se řídila podle zkušeností už studujících tam, atd, uplatnění, skladby předmětů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní hm, tak to je tedy děs, bych čekala, že se dá něco sehnat, a třeba jít do firmy s němčinou? Já to beru tak, že budu hledat cokoli, kde tu němčinu uplatním, nemusí to být zrovna školství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lipovanda Taky gratuluji
To je pravda s tím nestresováním, já to tak měla taky. Prostě jsem si řekla, že to nějak napíšu a uvidí se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante píše:
Anonymní hm, tak to je tedy děs, bych čekala, že se dá něco sehnat, a třeba jít do firmy s němčinou? Já to beru tak, že budu hledat cokoli, kde tu němčinu uplatním, nemusí to být zrovna školství
Já bych to neviděla tak černě
Třeba u nás v jižních Čechách se s němčinou uplatnit dá docela dobře, řekla bych. Ale je pravda, že to vidím z pohledu někoho, kdo bydlí tak půl hodiny od hranic.
Každopádně německých firem je tu dost, tady v Českém Krumlově rovnou tři vedle sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius Ahojky, hlasila jsem se na Karlovku na Ucitelstvi pro Ms na kombinovane, tak tomu moc nadeji nedavam
Ted nahani ucitele, kteri nemaji kvalifikaci studovat, tak je vsude naval. Snad alespon jedna Voska vyjde :-/ Nasla jsem v Praze jednu a pak u Berouna. Jinak drzim moc palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, poslušně hlásím, že jsem se dostala i na FPE a to bez přijímaček!
I přestože je na obory na FPE nával
, přijímačky jsem měla dělat v úterý, ale v pátek mi přišel mail ze školy, že jsem dosáhla max. bodového ohodnocení díky výsledkům státní maturity z AJ.
Mám radost, o nervy míň.
Všem vám tu držím moc moc palce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi Jj, to je bohužel pravda a ten tvůj obor bude dosti žádaný si myslím. Voška bude časově náročná stejně jako SŠ, to bych nedala už s dítětem… No, uvidíš, držím palce!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No dámy…já mám přesně tyto obory vystiudované…propuštěna pro nadbytečnost…obešla školy v okolí NIC takže nastupuju do družiny a jsem ráda, že nemusím na pracák