Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
3.6.14 15:09

:mavam: Já frčím zítra na přijímačky. To bude něco. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.6.14 15:11

@šamotka Držím palce, sestři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.6.14 16:27

@šamotka taky držím palce :-)
Nejhorší je to čekání na výsledky :-/ Já měla přijímačky 17.5. a musím čekat do 19.6. ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 17:24

Je tu někdo, kdo se hlásí na pandy, kombinované studium, pro prvni stupeň, Plzeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.6.14 19:37

@sagittarius @Teruna000 Díky moc. Ještě, že jsem úplně v klidu, nějak to neřeším. Zaměstnavatel studium nevyžaduje, já mám svou práci jistou, takže pokud se nedostanu, nic se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.6.14 07:01

@šamotka držím palce :hug: :hug:!!! dej vědět  ;)

@Teruna000 to by mě je*lo :zed: :zed: čekat měsíc…já při minulém studiu čekala týden, a i to bylo o nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 14:42

@Macinkapacinka Já ano. V pátek jsem byla na přijímačkách a byla jsem z toho dost rozpačitá: nával a ústní formou komunitního kruhu mi taky přišly zvláštní. Navíc rozdíly v projevu jednotlivých uchazečů byly tak minimální, že netuším, jak to chtějí rozseknout :( Podle mě vezmou přednostně nekvalifikované učitele, ostatní budou mít smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 21:24
@petruše1979 píše:
@Macinkapacinka Já ano. V pátek jsem byla na přijímačkách a byla jsem z toho dost rozpačitá: nával a ústní formou komunitního kruhu mi taky přišly zvláštní. Navíc rozdíly v projevu jednotlivých uchazečů byly tak minimální, že netuším, jak to chtějí rozseknout :( Podle mě vezmou přednostně nekvalifikované učitele, ostatní budou mít smůlu.

Já take byla. A mám ten samy pocit. Že těžko rozpoznat, kdo ma jakou sanci a i já si myslím, že přednost dostanou ti nekvalifokovani učitelé.
V jaké skupině jsi byla na ustnich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 07:41

@Macinkapacinka Šla jsem do té první skupiny, byla jsem tam, kde seděl doc. Podroužek, moje noční můra z minulých let. Celkově absolutně nechápu systém, podle kterého chtějí postupovat. Hlavně nevím, jestli toho 15.6. bude na netu, jestli nás vzali nebo jen vyhoivěl - nevyhověl. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 08:29
@petruše1979 píše:
@Macinkapacinka Šla jsem do té první skupiny, byla jsem tam, kde seděl doc. Podroužek, moje noční můra z minulých let. Celkově absolutně nechápu systém, podle kterého chtějí postupovat. Hlavně nevím, jestli toho 15.6. bude na netu, jestli nás vzali nebo jen vyhoivěl - nevyhověl. :(

Já teda také nevím, jak to chtějí posuzovat.
Nám říkali, že 15.6.ještě nebude, zda vzali.To až na přelomu června/července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 05:43

@Macinkapacinka Bohužel, na netu bude pouze vyhověl - nevyhověl. Podle mě u ústních vyhověli všichni. Jinak těm, co neprojdou, bude prý nabídnuto studium v Karlových Varech - bez přijímaček, ovšem placené 8 500,– za semestr. Bývá v sobotu. Jsem z toho už strašně nervózní, opravdu bych potřebovala vědět, jestli mě vezmou nebo ne :( Jinak jsem tam mluvila s jednou známou a ta říkala, že ředitel školy, na které učí, vytáhl informace z někoho z kraje. Prý není třeba za nekvalifikované hledat náhradu, protože přijati budou všichni, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 08:03
@petruše1979 píše:
@Macinkapacinka Bohužel, na netu bude pouze vyhověl - nevyhověl. Podle mě u ústních vyhověli všichni. Jinak těm, co neprojdou, bude prý nabídnuto studium v Karlových Varech - bez přijímaček, ovšem placené 8 500,– za semestr. Bývá v sobotu. Jsem z toho už strašně nervózní, opravdu bych potřebovala vědět, jestli mě vezmou nebo ne :( Jinak jsem tam mluvila s jednou známou a ta říkala, že ředitel školy, na které učí, vytáhl informace z někoho z kraje. Prý není třeba za nekvalifikované hledat náhradu, protože přijati budou všichni, tak nevím.

myslíš tím, že všichni nekvalifikovaní učitelé budou přijati a ti, kteří ještě neučí, tak těm bude nabídnuto to studium ve Varech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.14 06:44

@Macinkapacinka Já nevím, ta šuškanda mi fakt vadí, nikdo neví, co bude. Podle mě budou přijati pouze učitelé. Ti, kteří se nevejdou, budou mít možnost studovat ve Varech. Jak to bude s těmi, kteří neučí, netuším, ale podle mě mají letos prostě smůlu, protože ten varský program je pouze pro učitele a ty, kteří mají příslib zaměstnání. Čtyři roky za sebou brali na 1. stupeň bez přijímaček a proházeli to během prváku. To, co se děje letos, je… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.6.14 15:31

Ahoj holky, tak co, nejake novinky? Kdo z vas ma jeste zkousky pred sebou? Ja mam v utery a uz o tom mam sny a uplne silim a uz se nemuzu ani ucit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.14 16:14

@Macinkapacinka výsledky ústních už jsou na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze