Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teruna000 Dekuji! Porad jeste? No ja sice dnes budu vedet vysledky 1.kola, ale kdyztak ve stredu je jeste to 2.kolo a vysledky toho budou az nejdriv v patek 20.6. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Tak nakonec budes vedet drive
Neboj, uz jen dva dny! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak jsem postoupila do druheho kola na prezencni i kombinovane
Jsem strasne stastna, ted jen aby to vyslo i zitra!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruše1979
Takže pokud mám daleko víc bodů než těch 40, znamená to přijetí? Dokud mi nedorazí dopis, ničemu nevěřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka Já myslím, ze to znamená, že jsme udelaly i ústní, jen teď musime čekat, zda nebylo 50 lidí před námi s vetsim počtem bodů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macinkapacinka Ale je, pokud máš víc než 40 bodů, jsi přijatá. Je tam počet bodů nutných pro přijetí. Ústní zkoušku udělal každý, kdo má alespoň jeden bod (limit pro vyhovění). Počet bodů nutných pro přijetí je 40, takže pokud máš 40 nebo víc, jsi přijatá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius gratulace!!!
![]()
Jinak, hlásila jsem se na navazující Mgr, obor Zájmové chovy (mám vystudované Bc Speciální chovy).
Dneska jsou na netu počty bodů, mám 72 ze 100. Jsem vcelku spokojená na to, že jsem neotevřela ani jednu učebnici ![]()
Tak uvidíme, kolik tam bylo šprtů a jaká bude hranice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macinkapacinka
Vzhledem k mým pětiletým zkušenostem se ZČU si taky nemyslím, že by přijetí po dosažení 40 bodů bylo automatické. Ono my jsme mohly vyhovět, ale pro velký počet uchazečů nás vzít nemusí, případně nám mohou nabídnout alternativní formu studia - Vary, Cheb… Takhle to bylo u nás při přijímačkách na mgr. obory pro SŠ - spousta mých spolužáků z Bc. sice vyhověla, ale nedostala se, protože my jsme měli více bodů. No ale co je mi to platné, když na SŠ nemám možnost se někde uchytit s mou pitomou aprobací
. Kéž bych byla zdatným chemikem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit