Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Danitschka já to tam pořád nemám..:-( ale tolik na tom nezáleží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markolka
A tobě nepřišel dopis? Mně dorazil včera, ale zároveň mě dorazilo, že ZČU už nemá ani na dopis do vlastních rukou a posílá to obyčejně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka Holky, už mi totaky přišlo písemně…nevíte náhodou o foniatrovi, který udělá najednou i logopedické vyšetření? Kromě tý baby na Lochotíně, k tý už opravdu nikdy nejdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme s Markolkou z KV kraje, takže tady u nás tohle dělá jen Phdr. Baštářová v Chebu - má děsně dlouhé čekací lhůty a je - eufemisticky řečeno - dost striktní, podle ní neumí mluvit skoro nikdo
Ale při práci s dětmi má super výsledky. Jinak z okolí Plzně vůbec nemám zdání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka jako je nepříjemná? Já našla i někoho z Marianek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macinkapacinka Úplně nepříjemná není, to spíš náročná a já jsem k těmhle vyšetřením celkem nezpůsobilá
Navíc mi nadávala, že nemám rovnátka, když mám ten a ten skus, přitom mi nikdy zubař rovnátka nenavrhoval… Jestli myslíš Mgr. Marešovou, tak ta tohle vyšetření provádět nemůže (jakože pro oficiální účely s potvrzením, jinak pro tebe samotnou ti ho klidně udělá) - pokud se tedy za dva roky nic nezměnilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, ty jo.Tak to mam docela strach
a ona dělá obě vyšetření? To abych si tam zavolala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macinkapacinka
Jojo, ona právě může dělat obě - nebo aspoň mohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, je tu někdo kdo se hlásil na Karlovku na navazující magisterské studium, připadne někdo kdo studoval bakalářský obor pedagogika na ku?. Za rok se chci hlásit na dálkové studium magisterské a mám bakalare a inženýra na jiné škole, a proto si dávám rok na doplnění učiva potřebného k přijímačkam, a proto shání někoho, kdo by to studoval, abych se mohla zeptat jaké materiály si mam obstarat. Připadne nevíte o někom? Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak prijimacky na PEF CZU uspesne za mnou
a to jsem odchazela s pocitem, ze to za rok zkusim zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka @Markolka tak uk má asi peněz dost
přišlo mi to do vlastních rukou s dodejkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit