Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
24.6.14 05:58

@Danitschka @Macinkapacinka moc gratuluju, holky!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
24.6.14 07:32

Děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.14 07:53

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.6.14 13:52

@Danitschka já to tam pořád nemám..:-( ale tolik na tom nezáleží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
24.6.14 13:54

@Markolka
A tobě nepřišel dopis? Mně dorazil včera, ale zároveň mě dorazilo, že ZČU už nemá ani na dopis do vlastních rukou a posílá to obyčejně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.6.14 19:03

@Danitschka už ho taky mám..taky obyčejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 06:21

@Danitschka Holky, už mi totaky přišlo písemně…nevíte náhodou o foniatrovi, který udělá najednou i logopedické vyšetření? Kromě tý baby na Lochotíně, k tý už opravdu nikdy nejdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
25.6.14 08:10

@petruše1979

My jsme s Markolkou z KV kraje, takže tady u nás tohle dělá jen Phdr. Baštářová v Chebu - má děsně dlouhé čekací lhůty a je - eufemisticky řečeno - dost striktní, podle ní neumí mluvit skoro nikdo :D Ale při práci s dětmi má super výsledky. Jinak z okolí Plzně vůbec nemám zdání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 08:12

@Danitschka jako je nepříjemná? Já našla i někoho z Marianek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
25.6.14 08:19

@Macinkapacinka Úplně nepříjemná není, to spíš náročná a já jsem k těmhle vyšetřením celkem nezpůsobilá :D Navíc mi nadávala, že nemám rovnátka, když mám ten a ten skus, přitom mi nikdy zubař rovnátka nenavrhoval… Jestli myslíš Mgr. Marešovou, tak ta tohle vyšetření provádět nemůže (jakože pro oficiální účely s potvrzením, jinak pro tebe samotnou ti ho klidně udělá) - pokud se tedy za dva roky nic nezměnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 08:22

Aha, ty jo.Tak to mam docela strach :) a ona dělá obě vyšetření? To abych si tam zavolala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
25.6.14 09:05

@Macinkapacinka
Jojo, ona právě může dělat obě - nebo aspoň mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.6.14 16:40

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, je tu někdo kdo se hlásil na Karlovku na navazující magisterské studium, připadne někdo kdo studoval bakalářský obor pedagogika na ku?. Za rok se chci hlásit na dálkové studium magisterské a mám bakalare a inženýra na jiné škole, a proto si dávám rok na doplnění učiva potřebného k přijímačkam, a proto shání někoho, kdo by to studoval, abych se mohla zeptat jaké materiály si mam obstarat. Připadne nevíte o někom? Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.6.14 08:12

Tak prijimacky na PEF CZU uspesne za mnou :dance: a to jsem odchazela s pocitem, ze to za rok zkusim zase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
27.6.14 11:27

@Danitschka @Markolka tak uk má asi peněz dost :-) přišlo mi to do vlastních rukou s dodejkou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze