Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teruna000 píše:
@my_nickname tak už vypsali 2.kolo, tak to můžeš zkusit
jeee.. díky. nakonec mě vzali na ČZU, tak tam zkusím dálkové studium ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
@my_nickname tak to gratuluji
dekuju ![]()
snad to zvladnu s prckem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname určitě…já si právě k voš přibírám ještě vš
prostě tenhle zkouškový stres potřebuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
@my_nickname určitě…já si právě k voš přibírám ještě všprostě tenhle zkouškový stres potřebuju
tak to už bych nezvládla.. dítě, domácnost, škola a od novýho roku chci zpátky do práce.. to bych se musela rozkrájet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname @Teruna000 Holky, teda to vás upřímně obdivuju! Zvládat tolika věcí! Mně bude bohatě stačit jen ta VŠ a domácnost s dítětem (1,5 r.)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amille já jsem začala studovat když měl malý necelé 3 měsíce
a dodává mi to novou energii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Tak to klobouk dolů!
Já maturovala v době, kdy měl malý 20 dní
a to bylo taky něco…
Ale maturovala jsem v řádném termínu se spolužáky - odrodila jsem a šla k maturitám
, nechtěla jsem to odkládat na září, no a teď rok pauza - chtěla jsem být s prckem a od září jdu dál
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé holky, já chodím do práce (směnuju), děti mám dvě, Daník půjde po prázdninách do druhé třídy, manžel má hospůdku, takže je furt pryč a VŠ, kam jsem se dostala je taky časově náročná. Do školy se jezdí v pátek a v sobotu každý týden. Vůbec netuším, jak to budu zvládat. A to nepočítám práci kolem baráku a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gratuluju všem přijatým ![]()
Já se taky dostala na ČZU, ale zase už vím, jak to tam chodí, tyhle dva roky už snad doklepu v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zrovna jsem zjistila, že mě dodatečně přijali na další obor
Teď jsem byla v úterý na zápise do bakalářského dvojoboru Pedagogické asistenství Dějepis+Němčina, dálkové studium na MU v Brně. A tak trochu uvažuji zda si nezapsat i tento obor- Sociální pedagogika, ale absolutně nemám představu zda to jde vůbec zvládat, když by to bylo dálkově co 14 dní?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante tak pokud tě přijali proč ne, klidně jdi do toho, ono se to pak nějak vyvrbí…taky jedu vpodstatě dvě školy inženýrský na ekonomce ZČU v Plzni a k tomu doplňující pedagogický studium na Ujepu Ustí (jezdim teda do pobočky v Mostě) a občas se mi kryly termíny přednášek a zkoušek, ale vždy jsem to nějak vymyslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chodí některá nebo bude chodit na FES v Pardubicích?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka si právě taky říkám, hlavně si nejsem jistá, zda zvládnu tu němčinu v tom dvojoboru, no, ale snad jo. Fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit