Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Turante jdi do toho, fandím ti
nějak se to vyvrbí a kdyby ne, tak prostě jeden obor třeba přerušíš, nikdo neříká, že ho musíš dodělat, ale taky nikde není psané, že by to nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kozenka_Rózenka Jj, si taky říkám, jenže ještě řeším peníze za studium, jelikož mám už jaksi odstudováno, ale nedoděláno
A teď by to mělo být naposledy za půl roku 4 tis., a od února už za 15 tis na semestr
Děs běs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak to jde?? ![]()
U mě škola v plném proudu, je toho teda děsně
ale snažím se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulka2509 no jak to jde, spíš dře
nic nestíhám, tak hjak bych chtěla a potřebovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulka2509 no já mám za sebou zatím jenom 2 přednášky, ty nejhorší mě čekají příští týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bez přijímaček
Uchazečům, kteří se ke studiu na vysoké škole hlásí poprvé (dosud nebyli zapsáni ke studiu na žádné vysoké škole), se přijímací zkoušky promíjí. Budou přijati na základě podání přihlášky ke studiu a čestného prohlášení, ve kterém stvrzují, že dosud nestudovali na žádné vysoké škole.
chci se zeptat už jsem se loni hlásila na VŠ podala jsem přihlášku zaplatila poplatek ale k přijímacím zkouškám jsem už nešla… tak nevím jak na tom jsem? Poradíte mi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaS15 píše:
Uchazečům, kteří se ke studiu na vysoké škole hlásí poprvé (dosud nebyli zapsáni ke studiu na žádné vysoké škole), se přijímací zkoušky promíjí. Budou přijati na základě podání přihlášky ke studiu a čestného prohlášení, ve kterém stvrzují, že dosud nestudovali na žádné vysoké škole.chci se zeptat už jsem se loni hlásila na VŠ podala jsem přihlášku zaplatila poplatek ale k přijímacím zkouškám jsem už nešla… tak nevím jak na tom jsem? Poradíte mi?
no nestudovala jsi, ale hlásila ses, tak nevím, zavolat na Tvou vybranou VŠ a zeptat se?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala jsem tam
Bylo by dobrý kdybych mohla bez přijímaček a šetřit nervama kvůli přijímačkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se týká jen zapsaných studentů
A to jsi nebyla ![]()
A přijímačky jsou to nejlepší a nejlehčí
ale chápu, stres je stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, holky
Vím, že to sem nepatří, ale moc prosím o vyplnění dotazníku ohledně věrnostního programu Tesco Clubcard, který potřebuji k vypracování seminární práce do školy. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co znamená forma studia prezenční a kombinovaná? Na zemědělce na IVP na oboru poradenství v odborném vzdělávání to tam je takhle napsané.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co znamená forma studia prezenční a kombinovaná? Na zemědělce na IVP na oboru poradenství v odborném vzdělávání to tam je takhle napsané.
promiň ale docela mě zaráží, že někdo kdo se hlásí na Vš toto neví - prezenční je klasické denní studium - kombinované je studium při zaměstnání s tím, že se jezdí jen na určitý počet přednášek, většinou stmelených do jednoho dne jednou za měsíc v sobotu a pak se píšou seminárky a jezdí na zkoušky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit