Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.14 21:42

@Turante jdi do toho, fandím ti :pankac: nějak se to vyvrbí a kdyby ne, tak prostě jeden obor třeba přerušíš, nikdo neříká, že ho musíš dodělat, ale taky nikde není psané, že by to nešlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
3.8.14 23:49

@Kozenka_Rózenka Jj, si taky říkám, jenže ještě řeším peníze za studium, jelikož mám už jaksi odstudováno, ale nedoděláno :zed: A teď by to mělo být naposledy za půl roku 4 tis., a od února už za 15 tis na semestr :zed: Děs běs :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.10.14 05:59

Ahoj holky, jak to jde?? :D

U mě škola v plném proudu, je toho teda děsně :zed: :zed: ale snažím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.10.14 11:28

@lenulka2509 no jak to jde, spíš dře :lol: nic nestíhám, tak hjak bych chtěla a potřebovala :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.10.14 11:47

@lenulka2509 no já mám za sebou zatím jenom 2 přednášky, ty nejhorší mě čekají příští týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.10.14 21:08

Já si připadám jak největší blbec…nějak nechápu vůbec nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.14 19:52

Tak s tím souhlasím
:D

• Citovat
  • Upravit
67
9.12.14 13:14

bez přijímaček

Uchazečům, kteří se ke studiu na vysoké škole hlásí poprvé (dosud nebyli zapsáni ke studiu na žádné vysoké škole), se přijímací zkoušky promíjí. Budou přijati na základě podání přihlášky ke studiu a čestného prohlášení, ve kterém stvrzují, že dosud nestudovali na žádné vysoké škole.

chci se zeptat už jsem se loni hlásila na VŠ podala jsem přihlášku zaplatila poplatek ale k přijímacím zkouškám jsem už nešla… tak nevím jak na tom jsem? Poradíte mi? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
9.12.14 13:18
@MonikaS15 píše:
Uchazečům, kteří se ke studiu na vysoké škole hlásí poprvé (dosud nebyli zapsáni ke studiu na žádné vysoké škole), se přijímací zkoušky promíjí. Budou přijati na základě podání přihlášky ke studiu a čestného prohlášení, ve kterém stvrzují, že dosud nestudovali na žádné vysoké škole.chci se zeptat už jsem se loni hlásila na VŠ podala jsem přihlášku zaplatila poplatek ale k přijímacím zkouškám jsem už nešla… tak nevím jak na tom jsem? Poradíte mi? :mavam:

no nestudovala jsi, ale hlásila ses, tak nevím, zavolat na Tvou vybranou VŠ a zeptat se? :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.12.14 13:24

Napsala jsem tam :) Bylo by dobrý kdybych mohla bez přijímaček a šetřit nervama kvůli přijímačkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.12.14 13:22

To se týká jen zapsaných studentů ;) A to jsi nebyla ;)

A přijímačky jsou to nejlepší a nejlehčí :D ale chápu, stres je stres :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.12.14 01:31

Jasný chtěla jsem se tomu jen vyhnout :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.12.14 15:38

Ahoj, holky :-) Vím, že to sem nepatří, ale moc prosím o vyplnění dotazníku ohledně věrnostního programu Tesco Clubcard, který potřebuji k vypracování seminární práce do školy. Díky.

http://www.survio.com/…7H3B1O5Z1A9H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 16:27

Co znamená forma studia prezenční a kombinovaná? Na zemědělce na IVP na oboru poradenství v odborném vzdělávání to tam je takhle napsané.

• Citovat
  • Upravit
25123
30.12.14 17:30
@Anonymní píše:
Co znamená forma studia prezenční a kombinovaná? Na zemědělce na IVP na oboru poradenství v odborném vzdělávání to tam je takhle napsané.

promiň ale docela mě zaráží, že někdo kdo se hlásí na Vš toto neví - prezenční je klasické denní studium - kombinované je studium při zaměstnání s tím, že se jezdí jen na určitý počet přednášek, většinou stmelených do jednoho dne jednou za měsíc v sobotu a pak se píšou seminárky a jezdí na zkoušky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze