Přijímačky na SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30316
11.5.20 21:14
@katuska1984 píše:
Nase si dela na cermatu cvicne testy, ma. z 50/bodu vetsinou kolem 35..nevim, jestli by to na prijeti stacilo.CJ se uci malo, spis potrebuje matiku trenovat.

Je otázka na jakou jde školu. Počítám, že na průmku to stačit bude pokud dá z češtiny podobně. U gymplu je to otázka, ale u nás se dostali i s horším počtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
11.5.20 21:15

@Mava Jednotlivé školy zveřejňují počet podaných přihlášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.5.20 21:19
@LaPaloma píše:
@Mava Jednotlivé školy zveřejňují počet podaných přihlášek?

ano, ale našla jsem jen jihomoravský kraj http://www.jmskoly.cz/…-roce-201920

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
11.5.20 21:27

@Mava Na infoabsolvent.cz najdeš na seznamu škol tu svoji a po rozkliknutí uvidíš, kolik dětí se na ni hlásilo loni a kolik plánují vzít letos. Nicméně letošní počet podaných přihlášek se z toho vyčíst nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
11.5.20 23:21
@Mava píše:
Dá se někde najít počet podaných přihlášek v 1. kole na střední školy? Našli jsme jen jihomoravský kraj, ale hledám vysočinu.
Nevíte někdo?

Nektere skoly to maji na vlastnich strankach. Tam, kde to nemeli, jsem napsala mail. V jedne skole mi odpovedeli bez okolku, v jedne se vymlouvali tak dlouho, au jsem to vzdala. Zrejme maji duvod to tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
11.5.20 23:26

Jinak pro predstavu je dobre si prohlednout vyrocni zpravy skol z minulych let, mivaji je volne ke stazeni. V jedne tabulce zjistis pocet prihlasek, pocet prijatych a pocet prijatych na odvolani, je to dost vypovidajici. A na webu matematickaberuska.cz pak podle vysledku, prijimacek z poslednich let zjistis pocet bodu potrebnych k prijeti rovnou a priblizne na odvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.5.20 06:09
@LaPaloma píše:
@Mava Na infoabsolvent.cz najdeš na seznamu škol tu svoji a po rozkliknutí uvidíš, kolik dětí se na ni hlásilo loni a kolik plánují vzít letos. Nicméně letošní počet podaných přihlášek se z toho vyčíst nedá.

když mě zajímá hlavně letošní rok, jinak to samozřejmně vím, kolik se hlásilo v min. letech.
jen jsem si říkala, že když to vydal jm kraj, mohli i ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
12.5.20 06:14
@Mava píše:
když mě zajímá hlavně letošní rok, jinak to samozřejmně vím, kolik se hlásilo v min. letech.
jen jsem si říkala, že když to vydal jm kraj, mohli i ostatní

Tak jim napis, neni nic jednodussiho… myslim primo skole. Ale ono se to obvykle moc nelisi proti rokum minulym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.5.20 06:31
@mroe píše:
Tak jim napis, neni nic jednodussiho… myslim primo skole. Ale ono se to obvykle moc nelisi proti rokum minulym.

to se mi moc nechce, zná nás ředitel školy. už jednou jsme mu volali pred podáním přihlášky a syn už nechce. ale je nervozní, tak hleda info všude možně. už ať je to za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
12.5.20 06:40

@Mava, podívej se do atlasu školství - deváťáci dostali na podzim 2019 v tištěné podobě. Nebo se podívej na www.atlasskolstvi.cz nebo na www.infoabsolvent.cz . Najdi školu a mrkni kolik se tam hlásilo žáků. Počty jsou víceméně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
12.5.20 09:09

Já mám pocit, že letos to už jsou silnější ročníky. U nás poprvé pro letošní devataky tehdy otevřeli třídu pro prvňáčky navíc. Vychází ročníky narozené 2004 a 2005. Tak já raději počítám, že k prijimackam přijde 0 20 až 25 % dětí více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.6.20 12:20

V čem pošlete kluky k přijímačkám?
Tady kolegyně cpe syna do saka. To se mi moc nechce, chci aby se cítil pohodlně.
Koupila jsem mu čenou polokošili a asi džíny. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
2.6.20 13:57

@Mava džíny a mikina…chce svojí oblíbenou, že prý mu přinese štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.6.20 15:01

@Monchichik tak držím palec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
2.6.20 15:05

@Mava já tvému taky :kytka: