příkmy a pití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Do 9ti, možná do 10ti měsíců nemusí kojené děti mít nic jiného než kojení a příkrmy. Pití můžeš nabízet. Jonáš třeba žádné pití nechce a po příkrmu dokojuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já začala přikrmovat taky v 7 měsících a okamžitě jsem i na:,–(ila ovocný čaj.Samozřejmě trošku.A jinak jsem i během dne normálně kojila.Renata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,malou začínám teprve přikrmovat,ale čaj uz má od nějakého 4 měsíce..ale ani ne každý den.A příkrm si vždy drobet zapije a tak za hodku chce stejně prso,když je ospalá.Jinak ani neusne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě zkus nabízet, ať si „osahá“ hrneček, ale zatím asi pít moc nebo vůběc nebude. Tak to bylo aspoň u nás. Bylo mně líto pak vylejt čaj, tak jsem začala dávat vodu. No a teď už celkem pije (10 měs.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jiné pití než MM není potřeba asi do 9. měsíce, i když přikrmuješ. Inně jsem začala dávat právě kolem 9. měs. kojeneckou vodu z Avent hrníčku s hubičkou, chvíli trvalo, než to přiala a začala pít, ale šlo to celkem hladce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud kojíš a strava je kašovitá (zelenina obsahuje spoustu vody), tak není pití nutné, ale určitě bych,jak píšou holky, zkoušela nabízet. Mně se asi po dvou týdnech přikrmování a nabízení chytl chlapeček - vypije po obědě i po svačině dohromady cca 100 ml. Dávám hodně ředěné nedoslazované ovocné šťávy. Holčička mu lahev závidí
ale většinou si ani necucne - tak to nehrotím, ale nabídnu jí vždycky.
Jo a pokud dítě nezná lahev, má se začít rovnou s hrníčkem. Moje děti, ač kojené, lahev znají, tak dávám pití zatím do ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, má na vás dotaz. Dcerka má půl roku a tak jsem začala dávat zeleninku. Je kojená, takže potom se ještě napije mlíka. Včera a dneska pořád tlačí (nepláče, že by ji bolelo bříško) a když se ji podívám do plínky, tak tam skoro nic nemá. Neměla bych ji zkusit dát trochu nějakého čajíku na bříško? Co myslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svého 7 měsíčního syna už přikrmuju a k obědu má jenom zeleninu bez kojení. Mám mu dávat ně o pít, nemá málo tekutin?