Příkrm - 5m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
prikrm
Ahoj chci se zeptat mam 5 mesicniho syna a davame uz prikrmy je na um, davam presnidavku, prvni kasicku, ovocnou presnidavku, co a kdy mu mam davat co se ma davat dopoledne co odpoledne, mam to davat pri kazdem krmeni presnidavku a zbytek mlicka, celou este nesni presnidavku. Nevim jestli se ptam spravne kdyz tak mi prominte. dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahojky, zadej si do vyhledávače na emiminu „první příkrm“ nebo něco podobného a projeď ty desítky starších diskusí
anebo mrkni na www.kojeni.net, je tam dobře zpracovaný postup co a kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tohle u malé ani tolika neřešila:) Přesnídávku měla odpoledne (prakticky na celé odpoledne, protože v 5-ti měsících toho taky moc nezbaštila)
kolem oběda a k večeru jsem jí dávala takový ty příkrmy že v tom byly těstovinky apod. Strašně jí to chutnalo.. (měla jednu na den, rozdělovala jsem jí to na polovinu protože to už by vůbec nespalala:)) .. nějak jsem se neřídila co kdo psal, prostě jak to vzniklo, tak to bylo, samozřejmě byla ještě přikrmovaná mlékem, ale od 7 měsíců už je jen na „umělé výživě“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
navic kazdy si to dela po svym…kazdy dite chce neco jinyho…nekdo dava dopit mlikem…ja to treba nedelala…nekdo dava ovoce dopoledne nekdo celej den nekdo odpoledne…hlavne si to udelej tak aby vam to obema vyhovovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tak, naprosto souhlasím:).. hlavně tak aby to sedělo oboum, jak miminku tak mamince (hlavně tedy miminku, ale musíme přece myslet na sebe ne?) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla by jsem se zeptat kolik mléka ti mrňous vypije? Myslím při každém jídle??
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit