Příkrm šestý den v lednici
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrm šestý den v lednici
Ahoj holky,
mám teď hrozný výčitky. Zapomněla jsem vyhodit zbytek přesnídávky v lednici (dnes 6. den) a přítel hlídal našeho prcka. Připravila jsem mu včera oběd a v domnění, že mu přítel dá tohle, mu dal právě zbytek té přesnídávky. Zjistila jsem to až teď, když jsem šla do lednice a ten oběd, který mu měl dát, tam byl celý. Normálně bych si nafackovala, vim, že je to moje vina. Jen teď mam strach, aby malýmu něco nebylo. Stalo se vám to někdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
6 dní je už docela dlouho, ale teď s tím už nic nenaděláš. Kdyby začal mít průjem či zvracení, tak jeďte do nemocnice a všechno jim řekni (kdyžtak nasadí ATB a bude dobře). Je pravděpodobné, že v takhle „starém“ jídle už byly pomnožené bakterie. Teď jen záleží, jak se s tím trávicí systém vypořádá. Jak máš staré dítě? To je taky rozdíl, jestli to snědlo 4 měsíční nebo dvouleté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mu devět měsíců. Byla to přesnídávka Rajská polévka od Hippu.
Je mi fakt hrozně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, to uz je docela dlouho. Ale myslim, ze se maximalne pekne pokadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amálie06 píše:
Je mu devět měsíců. Byla to přesnídávka Rajská polévka od Hippu.Je mi fakt hrozně.
No, pak ještě záleží na tom, jestli si ho předtím krmila přímo ze skleničky, nebo si čistou lžící odebrala… pokud v tom byla jen čistá lžíce, tak je velká šance, že to bylo zcela ok, pokud olízaná, tak se tam nejspíš stihlo něco pomnožit, na druhou stranu pravděpodobně mu nebude buď nic, nebo z toho bude mít průjem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc holky, trošku jste mě uklidnily, každopádně jsem teď hodně vytrestaná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude v klidu, 9měsíců už není žádný miminečko, řekla bych že se max pokadí, kdyby se něco dělo tak cinkni na pohotovost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky v to doufam, že to bude v pohodě. Pořád ho teď chodim kontrolovat, ale vypadá spokojeně. Každopádně teď si budu dávat hodně velký pozor, co nechávám v lednici. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Nestalo, 6 dní to už snad muselo kvasit.No chlap neřeší no
Tak snad to bude v pohodě, při nejhorším se hodně pokaká, divím se že to vůbec jedl nebo hend nevyblinkal, muselo to být pálivý a kyselý tou zkažeností.
Já se ptala, jestli to přítel chutnal a řekl, že jo, že to normálně chutnalo a bylo to v pohodě. Snědl půlku skleničky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amálie06 píše:
Já se ptala, jestli to přítel chutnal a řekl, že jo, že to normálně chutnalo a bylo to v pohodě. Snědl půlku skleničky.
já myslím, že pokud jsi nekrmila přímo ze skleničky, tak by to mělo být v pohodě… je jasné, že pokud bys tam namáčela lžičku, tak by se to určo zkazilo, takhle to vydrželo o něco dýl.. jak je to dlouho, co to prcek snědl¨?
bude to určitě v pohodě! neboj.. stane se,,, příště si dáš pozor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit