Příkrm ve 4. měsíci

308
17.1.11 19:44

Příkrm ve 4.měsíci

Ahoj holky, mám 4.měsíční holčičku a plně ji kojím. V noci se často budí na jídlo. Vím, že existují kaše a mléka i pro tak malé prcky. Tak se chci zeptat jestli jste to některá měla taky tak a zkusila večer něčím přikrmit.
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
17.1.11 19:46

lens, ono to většinou taky nezabere - kaše a UM. :wink: Když plně kojíš, ještě bych se poradila s Mudrou, ale jinak ano, kašiček je od 4.měsíců spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.1.11 19:57

Přijde na to, co myslíš tím často. Některé, když kojí po 2h, berou to jako úžasný odpočinek, jiné, co třeba jenom 2× během noci, jsou vyřízené :-) Podle mě nemá cenu začít hned kaší, bude se ti budit minimálně kvůli žízni. Když už, tak zkus UM, ale je to na tobě. Asi tě bude většina přesvědčovat, ať vydržíš s kojením, já si říkám, že pokud jsi nahlodaná, tak za zkoušku nic nedáš, zkus pár dní na noc UM a uvidíš. Třeba ti ani flašku nevezme a pak nebude stejně co řešit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.1.11 19:57

Nevím, holka, pokud kojíš, zůstala bych zatím u toho. Zkonzultuj to s doktorkou, jestli je to fakt tak ukrutánský hlad. Možná jo, protože má růstový spurt, ale to se během pár dní samo upraví - začneš sama produkovat výživnější mléko. Ale může být, že naopak máš potíže ty, jakože se mléko vytrácí a tak, a to by doktorka měla poznat podle stavu holčičky - jestli nepřibírá a tak. Pak bych teprve pomalu začala UM. Rozhodně ne ještě hned příkrmy. :nevim:

Ale jestli jsi to ymslela tak, že nechceš, aby se v noci budila na jídlo, tak to tě zklamu - to přikrmením večer neupravíš. To je prostě věkem - starší syn se budil na mlíko ještě ve dvou letech … :nevim: Naopak ten mladší, aby mi to vrátil, tak ten spí cca od 4 měsíců celou noc (až na výjimky, když je nemocný, a tak … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.1.11 20:03

Děkuju za příspěvky,zůstanu u kojení :lol: Příští týden jdeme k Mudr.tak uvidím jestli přibrala a nechám si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová