Příkrm venku - termoobal?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Raďulle píše:
ale třebas dýni čerstvou nemůžu koupit a než vyroste na zahradě tak bude podzim… takže asi taky budu muset v brzké době koupit hotovku…
Máslovou dýni mívají v Tescu a Hyperalbertu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ten příkrm vždycky ohřeju úplně do vařícna dám do obalu a tahám tak za hodinu dvě a je to krásně teplé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám tuto thermotašku http://detske-lahve.heureka.cz/…-termotaska/
a jsem s ní naprosto spokojená udrží teplé dost dlouho a v létě zase studené ![]()
zkus mrknout na mimibazar já ji koupila tam za 150kč ![]()
třeba trefíš taky fajn cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych se delší dobu s ohřátým jídlem zbytečně neproducírovala. Většinou se dá nechat někde ohřát. Pokud ne, tak bych to dala buď studený, dětem je to fuk. Nebo vzít poloviční dávku zeleniny a k tomu nějakou instantní nemléčnou kaši jako přílohu. Tu rozmíchat v horké vodě z termosky. PO smíchání se zeleninou to á akorát teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom OT @pomeranca Já minulej tejden dokonce už ze zoufalství vzala jídlo a dítě schválně ven, doma se prostě ne a ne uklidnit, vztekala se u toho (ona už má to období, že chce sama, ale zas neví moc jak na to a vzteká se), do židle nechtěla za žádnou cenu - takže paradoxně klid na jídlo měla venku v golfkách
Tak jasně, že to neplatí u všech dětí… ale pokud fakt bude teprve začínat, učila bych dítě primárně jíst doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vaření doma neni naivní představa. Já ty úplně první vařila, pak jsme nějakou dobu střídali se skleničkama (ale stejně převažovalo domácí) a teď zas jenom vařim - potvora skleničky nechce
Ale jak už je větší, tak vařim na víc dní dopředu, něco dám i na mrazák. Ty první jednodruhový příkrmy jsem mrazila podle dobrý rady kdesi tady z netu v tvořítkách na led
Takže to neni tak, že bych každej den stála u plotny a vařila extra jídla pro dítě - pro malou vařim tak cca jednou za 4 dny, což se dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak já mám obal od tommee tippee a spoojenost když potřebuji dám tam skleničku jinak skoro každý den ohřeju vodu a venku mu dělám mlíko takže využítí velké jinak jsem koupila taky ten obal s mističkou teskoma ale ten je fakt pro větší dítko ale je taky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raďulle
Diky moc za povzbuzeni! Snad to taky vydrzim
No, ale ta dyne se fakt neuspisi… Jedine na ni pockat do podzimu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pomeranca píše:
Tak jasně, že to neplatí u všech dětí… ale pokud fakt bude teprve začínat, učila bych dítě primárně jíst doma
Jo, jasný, pravda, jenom že mi to připomnělo, jak jsem si tuhle připadala jak blbec, že tahnu dítě na oběd ven, jsem nebyla schopná jí doma nakrmit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtek93
Ty tvoritka na led jsou na vsechno
Davame do toho mrazit bylinky i vyvar, kdyz je potreba nekde neco malinko podlit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že je lepší, když obzvlášť ze začátku se jedou příkrmy v klidu doma. Ale taky vím, že ne vždycky lze režim 100% dodržet. Já mám pro tyhle příležitosti malou termosku od Farlinu, přímo myšlenou na příkrmy. Ségra to dávala do normální termosky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My žádný termoobal neměli a mrňous příkrmy zvládl krásně i studený. Popravdě nějak mi nepřijde jako úplně dobrý nápad, tahat venku ve vedrech uvařené jídlo. Takže na dlouhé výlety měl skleničku - většinou studenou.
- Citovat
- Upravit
Budu tedy ucit jist v klidu doma! Spis jsem myslela o vikendech, kdyz pojedeme nekam na vylet, ne kazdy den. To si rada pockam a pujdem ven a z po jidle (i po mem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
My žádný termoobal neměli a mrňous příkrmy zvládl krásně i studený. Popravdě nějak mi nepřijde jako úplně dobrý nápad, tahat venku ve vedrech uvařené jídlo. Takže na dlouhé výlety měl skleničku - většinou studenou.
souhlas. já tedy skleničky nosit nemohla, dítě mi to nejedlo. ale naopak jsem chladila - v termoobalu nosila jídlo plus skleničku se zmrzlou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na ven tuhle termonádobu a je super!
Nic z ní nevyteče a jídlo opravdu pár hodin teplé vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit