Příkrm venku - termoobal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.6.12 20:23
@Raďulle píše:
ale třebas dýni čerstvou nemůžu koupit a než vyroste na zahradě tak bude podzim… takže asi taky budu muset v brzké době koupit hotovku…

Máslovou dýni mívají v Tescu a Hyperalbertu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.6.12 20:25

já ten příkrm vždycky ohřeju úplně do vařícna dám do obalu a tahám tak za hodinu dvě a je to krásně teplé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184

já mám tuto thermotašku http://detske-lahve.heureka.cz/…-termotaska/

a jsem s ní naprosto spokojená udrží teplé dost dlouho a v létě zase studené ;)
zkus mrknout na mimibazar já ji koupila tam za 150kč ;)
třeba trefíš taky fajn cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479

já bych se delší dobu s ohřátým jídlem zbytečně neproducírovala. Většinou se dá nechat někde ohřát. Pokud ne, tak bych to dala buď studený, dětem je to fuk. Nebo vzít poloviční dávku zeleniny a k tomu nějakou instantní nemléčnou kaši jako přílohu. Tu rozmíchat v horké vodě z termosky. PO smíchání se zeleninou to á akorát teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
Jenom OT @pomeranca Já minulej tejden dokonce už ze zoufalství vzala jídlo a dítě schválně ven, doma se prostě ne a ne uklidnit, vztekala se u toho (ona už má to období, že chce sama, ale zas neví moc jak na to a vzteká se), do židle nechtěla za žádnou cenu - takže paradoxně klid na jídlo měla venku v golfkách :lol:

Tak jasně, že to neplatí u všech dětí… ale pokud fakt bude teprve začínat, učila bych dítě primárně jíst doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
11.6.12 20:26

A vaření doma neni naivní představa. Já ty úplně první vařila, pak jsme nějakou dobu střídali se skleničkama (ale stejně převažovalo domácí) a teď zas jenom vařim - potvora skleničky nechce :P Ale jak už je větší, tak vařim na víc dní dopředu, něco dám i na mrazák. Ty první jednodruhový příkrmy jsem mrazila podle dobrý rady kdesi tady z netu v tvořítkách na led :palec: Takže to neni tak, že bych každej den stála u plotny a vařila extra jídla pro dítě - pro malou vařim tak cca jednou za 4 dny, což se dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
11.6.12 20:26

ahoj tak já mám obal od tommee tippee a spoojenost když potřebuji dám tam skleničku jinak skoro každý den ohřeju vodu a venku mu dělám mlíko takže využítí velké jinak jsem koupila taky ten obal s mističkou teskoma ale ten je fakt pro větší dítko ale je taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 20:27

@Raďulle
Diky moc za povzbuzeni! Snad to taky vydrzim :) No, ale ta dyne se fakt neuspisi… Jedine na ni pockat do podzimu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
11.6.12 20:31
@pomeranca píše:
Tak jasně, že to neplatí u všech dětí… ale pokud fakt bude teprve začínat, učila bych dítě primárně jíst doma :nevim:

Jo, jasný, pravda, jenom že mi to připomnělo, jak jsem si tuhle připadala jak blbec, že tahnu dítě na oběd ven, jsem nebyla schopná jí doma nakrmit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 20:32

@krtek93
Ty tvoritka na led jsou na vsechno :) Davame do toho mrazit bylinky i vyvar, kdyz je potreba nekde neco malinko podlit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.6.12 20:33

Taky si myslím, že je lepší, když obzvlášť ze začátku se jedou příkrmy v klidu doma. Ale taky vím, že ne vždycky lze režim 100% dodržet. Já mám pro tyhle příležitosti malou termosku od Farlinu, přímo myšlenou na příkrmy. Ségra to dávala do normální termosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.6.12 20:33

My žádný termoobal neměli a mrňous příkrmy zvládl krásně i studený. Popravdě nějak mi nepřijde jako úplně dobrý nápad, tahat venku ve vedrech uvařené jídlo. Takže na dlouhé výlety měl skleničku - většinou studenou.

• Citovat
  • Upravit
100
11.6.12 20:35

Budu tedy ucit jist v klidu doma! Spis jsem myslela o vikendech, kdyz pojedeme nekam na vylet, ne kazdy den. To si rada pockam a pujdem ven a z po jidle (i po mem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.6.12 20:36
@lucenka píše:
My žádný termoobal neměli a mrňous příkrmy zvládl krásně i studený. Popravdě nějak mi nepřijde jako úplně dobrý nápad, tahat venku ve vedrech uvařené jídlo. Takže na dlouhé výlety měl skleničku - většinou studenou.

souhlas. já tedy skleničky nosit nemohla, dítě mi to nejedlo. ale naopak jsem chladila - v termoobalu nosila jídlo plus skleničku se zmrzlou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.6.12 20:41

Mám na ven tuhle termonádobu a je super!
Nic z ní nevyteče a jídlo opravdu pár hodin teplé vydrží ;)

http://detske-lahve.heureka.cz/…adoba-500ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko