Příkrm venku - termoobal?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
11.6.12 20:43
@Alpaka píše:
souhlas. já tedy skleničky nosit nemohla, dítě mi to nejedlo. ale naopak jsem chladila - v termoobalu nosila jídlo plus skleničku se zmrzlou vodou.

Stejně jsem to plánovala dělat, kdyby kluk nechtěl skleničky. Naštěstí jakmile jde o jídlo, je mu jedno kde a co dostane, hlavně že se to dá jíst :)

Beru to podle sebe, taky bych nejedla něco, co by mi v létě třeba tři hodiny stálo na lince.

• Citovat
  • Upravit
100
11.6.12 20:50

Ja to zas brala tak, ze v restauraci taky neni ta hotovka cerstve dovarena, ale maji ji nekolik hodin (asi 3?) teplou na plotne a dal ji nevari… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.6.12 20:53
@Adelide píše:
Ja to zas brala tak, ze v restauraci taky neni ta hotovka cerstve dovarena, ale maji ji nekolik hodin (asi 3?) teplou na plotne a dal ji nevari… :?:

2 hodiny. ale jsou normy, kolik stuňů má to jídlo mít, aby se nemnožily bakterie. v obale ti to určitě klesne na tu otimální telotu pro množení bakterií okolo těch 40st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.9.12 09:05

Ahoj! Tak jen pisu, jak jsem nakonec dopadla. Nemela jsem v lete odvahu davat ty mnou uvareny veci do termoobalu kvuli tem bakteriim, jak jste tu psaly, tak jsem normalne kupovala na cesty prikrmy ve sklenickach (v DM jsem nasla zn. Alnatura a malymu to moc chutnalo). No a termoobal pouzivam na flasku s cajem ;-)
Diky moc vsem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko