Příkrm z mražené zeleniny do zásoby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prikrm z mražené zeleniny do zásoby
Maminky, dělám synovi domácí příkrmy a ted bych ráda pouzila hrasek a baby karotku mrazenou, jen toho vzdy udělám vic a zmrazim. Nevadí to nicemu to zase zmrazit? Stridam totiž domácí a sklenicky… Dekuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
2× bych nemrazila. Vzdyt kdyz uz to mas jednou mrazene, tak pak to vyndej az to budes rovnou pripravovat na jidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dendiss píše:
2× bych nemrazila. Vzdyt kdyz uz to mas jednou mrazene, tak pak to vyndej az to budes rovnou pripravovat na jidlo.
Mne to prijde normalni z mrazene zeleniny uvarit jidlo a to pak zmrazit. To neni to same jidlo mrazi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
Nemá se 2 x jídlo mrazit.
Ale ona chce tu zeleninu uvarit a zmrazit az ten prikrm, ne?
Ja taky vytahnu zmrazene hovezi, udelam gulas a ten pak zmrazim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim, dvakrat bych urcite nemrazila. Ja mam mentalni problem s tim zamrazovanim jidla, kor pro mimino…pro mimino bych varila cerstve kazdy den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalie píše:
Ja nevim, dvakrat bych urcite nemrazila. Ja mam mentalni problem s tim zamrazovanim jidla, kor pro mimino…pro mimino bych varila cerstve kazdy den…
A ze sklenicky kupovane taky nedavas? To je uvarene, zavarene a pak ohrate ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena zavarene je neco jineho nez zmrazene, to nikdy neprojde tim chladem. Jde jednak o chut, kdy rozmrazovane veci mi chutive prijdou proste horsi, kdyz vim, jak chutnaji cerstve uvarene, resp. kdyz neni zbyti ohrate z lednice.
Taky ta energie jidla se ztraci(podle TCM-tim my se hodne ridime). Nerikam, ze jsem nikdy nedala rozmrazenw jidlo nebo sklenicku, kazdopadne bylo to fakt obcas ve smyslu"lepsi rozmrazene/sklenicka nez zadne jidlo".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to jde, ale neni to skoda?
Zrovna tohle jde krasne oddelit a udelat v malem mnozstvi a hned snist.
Jo a misto baby karotky bych koupila normalni, resp. bio mrkev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena Ano, já to chápu. Jednou zmrazené jídlo se nemá znova mrazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@Tarena Ano, já to chápu. Jednou zmrazené jídlo se nemá znova mrazit.
Souhlas, ale tohle neni ten pripad. Napr. udelam vyvar z mrazene slepice a v klidu ho zmrazim
Co nedelam je, ze rozmrazim maso, pulku vezmu na vareni a zbytek znovu mrazim, to se nema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit