Může se přerušit podávání příkrmů a dávat chvíli jen mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prikrmi
Mám predčasniatko narodene v 35tt 6.9. s vahou 1830g. Začali sme s prikrmami, keď mal 4.5m. Kakával tak raz za dva dni. A teraz na tretí deň tlačil, a musela som rúrku pouziť. Očividne ho zapeká. Dali ste niekedy pauzu, a dávali jeden deň len mlieko, alebo už sa nemá prestavať? Mrkvu som už vyradila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Urcite muzes prestat, kdyz mu to nevyhovuje. Az bude nemocny a nebude chtit jist, tak si taky danem to mleko.
A to jsi zacala s prikrmy v jeho skutecnem veku 4,5 mesice? Nebo v korigovanem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacala jsi extremne brzo.
Vykaslala bych se na veskere prikrmy do 6. mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacla jsi moc brzo, předčasně narozené děti mají začínat později, ve 4 měsících můžou začínat tak děti narozené v termínu co jsou na UM. Klidně bych na měsíc- dva dala pauzu a pak zacla znova pomalu. A spis zeleninu, co nestaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala bych tak v 6m věku. Je to brzo u předčasně narozeného mimimnka. Vaříš sama? Dávala jsi nějaky tuk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem dávat prikrmy po pátém měsíci a vždy dva dny jedno jídlo a pak dva dny jen MM. Aby si bříško zvykalo pomalu a postupně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to povedala doktorka na rizikovej poradni, že môžme začat prikrmovať koncom januára. Tak som sa riadila podla nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám také předčasně narozenou dceru a začneme s příkrmy v 6měsících, zatím je plně kojená…ptala jsem se paní doktorky, zda to mám korigovat a začít jeste pozdeji, ale pry v těch 6m nejdéle…ale dcera vše rychle dohnala, na brisko se otáčela ve 4,5měsících bez 6tydnu
a oni ty děti nejprve jen ochutnávají, kolik ti te zeleniny sní?
- Citovat
- Upravit
@Kika541996 píše:
Nám to povedala doktorka na rizikovej poradni, že môžme začat prikrmovať koncom januára. Tak som sa riadila podla nej.
Bohuzel pediatri casto ohledne vyzivy radi uplne nesmysly
.
Je to kojenec, streva jsou uzpusobena primarne na mleko, dokonce bych rekla, ze do toho 6. mesice vyhradne.
Aby za tim brzkym doporucovanim prikrmu nebyly zase nejake prachy, treba znasobeny kseft s prikrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit