Příkrmy a dovolená u moře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prikrmy a dovolená u moře
Mela bych dostat. V červnu letime ba dovcu. Konkrétně Kypr. Jak to děláte s prikrmy?? Vezete je sebou nebo si je tam kupujete? Malemu bude téměř 7 měsíců. Prosím o zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro takhle male jsem vozila. ale urcite pujdou sehnat i v lekarne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezla bych, jistě budou mít kvalitní, ale měla bych lepší pocit z těch, na které je dítě zvyklé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bechy vozím s sebou komplet co potřebuji, vždy jsme si navýšili pro cestu tam váhu na kufry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezla jsem. Záleží, kam jedete, zda do města. Ale stejně, i když je to stejná značka, tak chutě jsou asi jiné. Třeba, když jsem se dívala, tak většinou byly s jehněčím masem. Zkusila jsem jednu koupit, protože jsem jich nevezla tolik, ale já měla skleničky pro jistotu. Už jí byl rok a něco v tu dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera byla na druhy skleniček vybíravá, takže jsem vezla tuzemské. Ale fakt je, že jí bylo už 13m (do roka mi přijde hazard s dítětem cestovat), takže si žužlala těstoviny nebo tak, a tímhle jsem ji „dojídala“ - spotřebovala tak půlku denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezli jsme s sebou, hlavně jako pojistku. Je teda fakt, že u moře se hodně rozkojila a tolik nehltala příkrmy jak doma, tak ani neměla nijak velkou spotřebu. Jinak měli běžně k dostání v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezli jsme si, těch pár skleniček se do kufru v pohodě vešlo. Tam v obchodě měli samozřejmě taky, jenom jiné značky, ale nezkoušeli jsme je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vezla a nakonec je tam vyhodila, syn byl zvyklý na domácí a sklenky nechtěl..měli jsme apartmam s kuchyňským koutem tak jsem šla na trh pro zeleninu a můj původní záměr nevarit na dovolené bohužel nevyšel
vynahradila jsem si to až predloni a vloni v jeho dvou a třech letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vozim s sebou. Tak zalezi, kam presne jedete, jestli tam bude pobliz nejaky obchod, ale i tak bych aspon na prvni dny pro jistotu nejaky vzala. Nez se stresovat, co kde hned prvni den budu schanet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit