Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
mam pulrocni holcicku a uz jsme pred mesicem zacali prikrmovat zeleninkou (doktorka to schvalila). Ale domaci vareny prikrm nesni ale kupovanej jo. Co s ni??? At ji uvarim treba jen mrkev (je sladka) tak ji nesni ale koupenou ano… ![]()
Lencaaaa píše:
Ahoj,
mam pulrocni holcicku a uz jsme pred mesicem zacali prikrmovat zeleninkou (doktorka to schvalila). Ale domaci vareny prikrm nesni ale kupovanej jo. Co s ni??? At ji uvarim treba jen mrkev (je sladka) tak ji nesni ale koupenou ano…
Zkus míchat tvůj a kupovaný a postupně upravuj poměr ve prospěch domácího
.
Ahojky, nám pomohlo přimíchat trochu mlíčka které normálně pije at už UM nebo MM ![]()
taky holky ze začátku moc ty moje nechtěly a přišlo mi, že je to tím, že to není zdaleka tak na jemno namixovaný…tak ze začátku měly prostě skleničky…stejně snědly ta 4 lžičky
taky jsem přimíchávala mlíčko, jak tu někdo radil přede mnou…to pomáhalo a někdy jsem třeba uvařila svoje a koupila malou skleničku třeba mrkve nemo brokolice a přimíchala a nakonec se rozjedly dobře…dneska sní cokoliv…moje i sem tam skleničku, když někam jedem ![]()
Jsi si jistá, že to fakt nechce, nebo si to jen neumí posunout do pusy, když je to domácí hrubší?
Protože mladší teď mívá problém, že jakoby mi něco vyplivne, ale ne že by nechtěl, s trochou péče sní celou porci, ale neumí si to posunout dozadu. Čím tekutější a jemnější to udělám, tím snažší je pro něj si s tím poradit a co se pamatuju, tak skleničky typu první lžička byly hodně tekuté ![]()
První byl teda na skleničkách snad do roka, ale to bylo tím, že jsem si to nějak neuměla srovnat, nákupy, denní režim, abych tam vmáčkla nějaké to vaření.
Moje mala je teda jedlik.Od roka futruje v podstate „dospele“ jidlo,ktere neni samozrejme solene a korenene.
Ale pamatuji si,ze at jsem varila sebelepsi dobroty,tak do roka vitezily na cele care sklenicky ![]()
Mam pocit,ze je to pestrejsi pro ty deti. ![]()
Kazdopadne at ji,co ma rada.Pokud tedy neresis penize,protoze sklenicky jsou ocas teda pekne palky.
Casem se rozji a upravi se to.
Moje ted neda dopustit na moje knedlo,vepro,zelo a svickovou.To miluje ![]()
Ahoj,
nic si z toho nedělej a pokud vás to finančně nezruinuje, tak dávej kupované skleničky. My jsme skleničkovali do 12m dětí a pak teprve postupně přecházeli na normální masozeleninový mix, který jsem napřed musela nenápadně vmíchávat do skleniček po troškách. Od 16m jí normální vařené dospělácké jídlo. Takže klid a jestli jí kupované skleničky, tka prostě kupuj.
Doporučuji tyčový mixer. Rozšleháš krásně do hladka. Jemnit trouchou UM a proč jen samotnou mrkev?
Zkus přihodit trošku rýže,nebo kousek brambory a celéto pěkně prošlehat.
A až se rozjí,tak přidávej další a další-mrkev,cuketa (brokolice,kedluben…),brambor,nebo rýže atd atd…
To ja zkouseka cokoli ale uz jsem byla zoufala tak jsem zkusila samotnou mrkev protoze je sladka ![]()
berry4 píše:
Doporučuji tyčový mixer. Rozšleháš krásně do hladka. Jemnit trouchou UM a proč jen samotnou mrkev?
Zkus přihodit trošku rýže,nebo kousek brambory a celéto pěkně prošlehat.
A až se rozjí,tak přidávej další a další-mrkev,cuketa (brokolice,kedluben…),brambor,nebo rýže atd atd…