Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci se zeptat, jak to děláte s příkrmy na dovolené, pokud je to letecky do hotelu?
Ahoj,
letíme taky na dovču, ale znám to místo velmi dobře, takže jsem si jistá, že tam klasické příkrmy koupím bez problémů. určitě to jde zjistit dopředu........jinak bych si jich pár udělala nebo vzala s sebou a pár prostě uvařila.
Bubu
PODLE ME ZALEZI KAM JEDES, JEDINE ZE BY SI JELA NA KONEC SVETA KDE NENI OBCHODAK, VSUDE MAJI DESTKE VYZIVY..
A KDYZ NE VEM SI SEBOU PRA SKLENICEK..
TREBA V iTALII PRODAVAJI KOMPLETNI MENU,NEBO JEN TREBA MASO VE SKLENICCE KTERE PRIDAS DO POLIVKY,NEBO TESTOVIN,MAJI I TESTOVINY POR DETI OD 5MESICE,SMICHAS S TIM AMSEM A JE TO..
V HOTELU TI VSECHNO OHREJI NEBO TREBA I NECO PRO DITE PRIPRAVI ZALEZI JAK JE VELKE…
HEZKOU DOVCU!
KAM VLASTNE JEDETE???
Ahoj,
my jsme loni v září byli v Bulharsku. Synovi bylo 9 m. Vezla jsem sebou jídlo jen na 2 dny. V penzionu jsme měli slíbenou kuchyňku, vyklubal se z toho noční stolek s rychlovarkou a otvírákem na korunkové uzávěry. Jídlo ve skleničkách jsme kupovali, syn papal bez problémů, ale je pravda, že s jídlem problémy nemáme nikdy ![]()
Lasička a Matýsek 17 m.
Ahoj, my jsme byli s malým v Monaku, když mu bylo 6 měsíců. Vezla jsem sebou pár skleniček, zbytek jsem dokoupila tam. Na hotelu mi vše ohřáli, trošku problém byl s převařováním vody, už jsem nekojila. Na pokoji jsme neměli rychlovarnou konvici, tak jsem musela každý den lítat do restaurace, aby mi převařili vodu. Jinak bylo vše v pohodě.
Zatím není ještě jasné kam a kdy přesně pojedeme. Ale když by bylo malému tak 8 měsíců, tak jsem právě nevěděla, zda je v hotelu možnost jídlo přihřát.Nějak si to nedovedu pořád představit, ale asi nejlepší by bylo v tomhle případě stravu nakoupit, protože nevím, jak je to s lednicí, ale ta předpokládám, že je a letecky by navařená strava asi moc nevydržela ![]()
tak me napadlo mohl aby sis sebou vzit nejake ohrivadlo treba to na lahev s mlikem mam pocit jde tam ohrat i sklenicka prikrmu..
jinak v hotelu is muzes rict o horkou vodu v baru,jak o na kafe a ohrejes ve vodni lazni…