Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu ohledně kočárku Ct 05.Zajímalo by mě,jestli se dají nějak sundat přední kolečka.Nemůžu na to přijít,ani napsané to nikde není.Dle mého názoru by dolu jít měla jako u ostatních golfek.Díky Markéta
Ahoj Markote,
ted jsem si ten kocarek koupila, prisel mi postou a predni kolecka byly sundany. Na kostre je takovy zajizdeci kovovy cudlik a na cernem plastu na zadni strane lemu kolecek dira, kterou kouka ven. Na cudlik zatlac necim spicatym a pri tom se snaz kolecko stahnout.
Omlouvam se, ze popis neni moc technicky, ale lip to neumim.
Holenka
Jé,děkuji za radu.Hned jsem to šla študýrovat.A povedlo se
.To je teda vymoženost.To abych s sebou vozila nářadí
.
Mám je taky a nemůžu si je vynachválit. Na co potřebuješ sundávat kolečka? ![]()
Taky si je nemůžu vynachválit.Taky je to už náš pátý kočár.Koupila jsem je především proto,že jsou polohovatelné a skvěle skladné.A jelikož máme auto miniaturu,tak když budeme v létě cestovat,a povlečeme spousta jiných věcí,tak když ty kolečka sundám,kočárek se mi ještě víc smrští.Přeci jen,jak jsou tyhle golfky ergonomického tvaru
,tak mají ve složeném stavu docela kolečka vylezlá do prostoru.Ale ten úžasnej vynález sundavání mě nijak nenadchl.Jde to docela blbě a hlavně k tomu potřebuju něco špičatého
.Ale hlavně,že to jde.
Já si právě myslím, že to musí jít blbě. Ale mám ty golfky úplně stejný, akorát pro dvojčata, takže mi nešlo do hlavy, proč odšroubovávat kolečka, když jsou tak perfektně „scvakávací“
.
Omlouvám se, to mě zase nedocvaklo, že je tu řeč o těch normálních a že taky hraje roli délka složeného kočáru.¨
Máme taky jedno menší auto a rvala jsem tam kočár tak tak na těsno........pak si mi to podařilo jen tak, že jsem přední kola otočila dovnitř (i tak je to pár cenťáků) a složila ho jen skoro - musela jsem oddělat deklík z kufru, ale vlezli jsme se všichni i s kočárem
.
Ještě, že je to jen občas ![]()
Tak zatím a bezstarostné jíz¨dy přeje Bubu
Holky, fakt je te kocarek tak dobrej? uvazuju o nem, pze bych chtela nejake golfky na kratsi prejizdeni - mam dvojcata…divala jsem se na netu na caryfukovi - je to dobra cena?
5799,–
http://www.caryfuk.cz/…vzor-extreme
ahoj martina +anicka (3R) + verunka a barunka (skoro 9 m)
Čáryfuk má na tyto golfky nejlevnější cenu, Teda aspo'n měl o hodně nižší, než jsem kdekoliv našla (rozdíl až 3000,–). Kupovala jsem ho mezi prvními a stál mě 5199,–. Bohužel jich Chicco do ČR dodalo málo, takže šly 3 kočárky do každého obchodu…
. Naštěstí jsem ho objednávala mezi prvními, takže na nás vyšla řada.
V momentě, když to obchodníci viděli, jaký je zájem, ceny vylítly nahoru. I Čáryfukovy. Pořád ale myslím, že patří k nejlevnějším, ne?
Měla jsem tandem, chtěla jsem kočár pro dvojčata, ale protože jsem z paneláku, nevešla bych se ani s jedním do našeho minivýtahu. Teď už konečně jo!!
. Trochu kočárek povolím a jsme tam. Dostaneme se absolutně všude, což považuju za moji odměnu za to, že jsem asi 3 měsíce prohledávala internet i obchody ohledně kočárů pro dvojky
. Navíc i nepovolený má 79cm, takže obchody a lékárny můžu brát taky útokem. V Tescu těma kontrolníma šprušlema taky projedeme - k úděsu prodavaček
- každej je z toho paf a já bych ho opravdu nevyměnila ani za zlatou cihlu
.
Vřele doporučuju.
Jinak golfky pro dvojčata dělá ještě Inglesina (ale po prohlédnutí v obchodě mi přišly daleko menší a s nepolohovatelnými podnožkami), pak Zekiwa - tam je rozměr kol myslím 84cm (smůla) a pak Chicco. V hodně obchodech mi tvrdili, že mají golfky, ale říkají tak kočárkům, co mají malá kolečka
- povolit k sobě samozřejmě nejdou, protože to jsou klasické kočáry.........tak pozor při shánění ![]()
Kdyby něco, dodám jakoukoli informaci
, mám přehled jako hrom - ohledně kočárků pro dvojčata (fakt jsem sháněla intenzivně a chtěla jich co nejvíc vidět)
Tak tak, Bubu
bubu, diky moc, ja jsem se prave teprve zacala po golfkach divat a protoze jsem z brna, tak jsem zacala caryfukem - a moc se mi tenhle zalibil…uz jen dotaz, to okynko ve strisce se da predpokladam klasicky zakryt ze…
M.
Mě se teda okýnko zakrývat nedá.Jinak jsem s nima fakt ohromě spokojená.Máme teda jen klasický pro jedno dítko.Koupila jsem ho v BABYEXPERTU v Praze na Černým mostě za 3450,koukala jsem ale,že internetové ceny mají jiné.Ten pro dvojčátka tam měly taky,ale za kolik nepovím.Byla jsem tím svým tak unešená,že mě nic jiného nezajímalo.
TinaMar - okýnko se zakrývat nedá, ale je z tmavšího materiálu, takže i když by tam svítilo sluníčko, není to topřímé ostré světlo. Já používám ještě slunečník, prtoože Alnece je teprve 7m a sluníčko jí vadí. Mám golfky asi 2m a šla jsem tak blbě, že na ně svítilo jen jednou
, řešila jsem to plinkou přes stříšku.
Jinak já jsem měla dojem, že jsou červený - podle toho obrázku, co mají na Čáryfukovi. Jsou oranžový - cihlový - abys měla jasno. Já jsem byla docela překvapená, ale říkám, doteď bych neměnila ani za nic.
Jestli je nemají v obchodech, můžeme se domluvit a kliďo se přijď podívat - ráda předvedu ![]()
zatím, Bubu
bubu, diky za info…mozna na to dojde a prijedu na predvadecku ![]()
M.