Golfky Chicco ct 05

51
31.5.06 20:39

Golfky Chicco ct 05

Prosím o radu ohledně kočárku Ct 05.Zajímalo by mě,jestli se dají nějak sundat přední kolečka.Nemůžu na to přijít,ani napsané to nikde není.Dle mého názoru by dolu jít měla jako u ostatních golfek.Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
31.5.06 21:29

Ahoj Markote,
ted jsem si ten kocarek koupila, prisel mi postou a predni kolecka byly sundany. Na kostre je takovy zajizdeci kovovy cudlik a na cernem plastu na zadni strane lemu kolecek dira, kterou kouka ven. Na cudlik zatlac necim spicatym a pri tom se snaz kolecko stahnout.
Omlouvam se, ze popis neni moc technicky, ale lip to neumim.

Holenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
31.5.06 21:54

Jé,děkuji za radu.Hned jsem to šla študýrovat.A povedlo se :wink: .To je teda vymoženost.To abych s sebou vozila nářadí :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
1.6.06 10:31

Mám je taky a nemůžu si je vynachválit. Na co potřebuješ sundávat kolečka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.6.06 10:48

Taky si je nemůžu vynachválit.Taky je to už náš pátý kočár.Koupila jsem je především proto,že jsou polohovatelné a skvěle skladné.A jelikož máme auto miniaturu,tak když budeme v létě cestovat,a povlečeme spousta jiných věcí,tak když ty kolečka sundám,kočárek se mi ještě víc smrští.Přeci jen,jak jsou tyhle golfky ergonomického tvaru :roll: ,tak mají ve složeném stavu docela kolečka vylezlá do prostoru.Ale ten úžasnej vynález sundavání mě nijak nenadchl.Jde to docela blbě a hlavně k tomu potřebuju něco špičatého :( .Ale hlavně,že to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
1.6.06 11:13

Já si právě myslím, že to musí jít blbě. Ale mám ty golfky úplně stejný, akorát pro dvojčata, takže mi nešlo do hlavy, proč odšroubovávat kolečka, když jsou tak perfektně „scvakávací“ :) .
Omlouvám se, to mě zase nedocvaklo, že je tu řeč o těch normálních a že taky hraje roli délka složeného kočáru.¨
Máme taky jedno menší auto a rvala jsem tam kočár tak tak na těsno........pak si mi to podařilo jen tak, že jsem přední kola otočila dovnitř (i tak je to pár cenťáků) a složila ho jen skoro - musela jsem oddělat deklík z kufru, ale vlezli jsme se všichni i s kočárem :D .
Ještě, že je to jen občas :lol:
Tak zatím a bezstarostné jíz¨dy přeje Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.6.06 13:44

Holky, fakt je te kocarek tak dobrej? uvazuju o nem, pze bych chtela nejake golfky na kratsi prejizdeni - mam dvojcata…divala jsem se na netu na caryfukovi - je to dobra cena?
 5799,–

http://www.caryfuk.cz/…vzor-extreme

ahoj martina +anicka (3R) + verunka a barunka (skoro 9 m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
1.6.06 13:55

Čáryfuk má na tyto golfky nejlevnější cenu, Teda aspo'n měl o hodně nižší, než jsem kdekoliv našla (rozdíl až 3000,–). Kupovala jsem ho mezi prvními a stál mě 5199,–. Bohužel jich Chicco do ČR dodalo málo, takže šly 3 kočárky do každého obchodu… :? . Naštěstí jsem ho objednávala mezi prvními, takže na nás vyšla řada.
V momentě, když to obchodníci viděli, jaký je zájem, ceny vylítly nahoru. I Čáryfukovy. Pořád ale myslím, že patří k nejlevnějším, ne?

Měla jsem tandem, chtěla jsem kočár pro dvojčata, ale protože jsem z paneláku, nevešla bych se ani s jedním do našeho minivýtahu. Teď už konečně jo!! :D . Trochu kočárek povolím a jsme tam. Dostaneme se absolutně všude, což považuju za moji odměnu za to, že jsem asi 3 měsíce prohledávala internet i obchody ohledně kočárů pro dvojky 8O :P . Navíc i nepovolený má 79cm, takže obchody a lékárny můžu brát taky útokem. V Tescu těma kontrolníma šprušlema taky projedeme - k úděsu prodavaček :lol: - každej je z toho paf a já bych ho opravdu nevyměnila ani za zlatou cihlu :roll: :twisted: .
Vřele doporučuju.
Jinak golfky pro dvojčata dělá ještě Inglesina (ale po prohlédnutí v obchodě mi přišly daleko menší a s nepolohovatelnými podnožkami), pak Zekiwa - tam je rozměr kol myslím 84cm (smůla) a pak Chicco. V hodně obchodech mi tvrdili, že mají golfky, ale říkají tak kočárkům, co mají malá kolečka :roll: :roll: :roll: 8O :evil: - povolit k sobě samozřejmě nejdou, protože to jsou klasické kočáry.........tak pozor při shánění :)

Kdyby něco, dodám jakoukoli informaci :D :lol: , mám přehled jako hrom - ohledně kočárků pro dvojčata (fakt jsem sháněla intenzivně a chtěla jich co nejvíc vidět)

Tak tak, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.6.06 14:01

bubu, diky moc, ja jsem se prave teprve zacala po golfkach divat a protoze jsem z brna, tak jsem zacala caryfukem - a moc se mi tenhle zalibil…uz jen dotaz, to okynko ve strisce se da predpokladam klasicky zakryt ze…
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.6.06 14:08

Mě se teda okýnko zakrývat nedá.Jinak jsem s nima fakt ohromě spokojená.Máme teda jen klasický pro jedno dítko.Koupila jsem ho v BABYEXPERTU v Praze na Černým mostě za 3450,koukala jsem ale,že internetové ceny mají jiné.Ten pro dvojčátka tam měly taky,ale za kolik nepovím.Byla jsem tím svým tak unešená,že mě nic jiného nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
1.6.06 15:07

TinaMar - okýnko se zakrývat nedá, ale je z tmavšího materiálu, takže i když by tam svítilo sluníčko, není to topřímé ostré světlo. Já používám ještě slunečník, prtoože Alnece je teprve 7m a sluníčko jí vadí. Mám golfky asi 2m a šla jsem tak blbě, že na ně svítilo jen jednou :lol: , řešila jsem to plinkou přes stříšku.
Jinak já jsem měla dojem, že jsou červený - podle toho obrázku, co mají na Čáryfukovi. Jsou oranžový - cihlový - abys měla jasno. Já jsem byla docela překvapená, ale říkám, doteď bych neměnila ani za nic.
Jestli je nemají v obchodech, můžeme se domluvit a kliďo se přijď podívat - ráda předvedu :D
zatím, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.6.06 15:11

bubu, diky za info…mozna na to dojde a prijedu na predvadecku :-))
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky