vyrážka ?

573
31.5.06 10:29

vyrážka ?

Ahojky už tu je spousty takových témat,ale nikde jsem se nedočetla o vyrážce která vypadá jako popálení od kopřivy,červený flek a uprostřed bílé místa jako štípanec,né pupínek, a po chvilce to zmizí a zase se objeví,přes den dobré,ale v noci víc,malému se to objevilo,doktorka nám předepsala kapky fenistil,tak uvidím,prý to vypadá na kopřivku, v jídle se hlídám,tak nevím,nemáte s tím nejakou zkušenost ty kapky zkusím dneska díky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
31.5.06 10:40

Ahoj Jannaa,

moj starsi syn ma teraz nieco velmi podobne na palci. Cerveny flak, uprostred svetlejsie kolieska, akurat to tam ma stale a nemizne to. Ale viem, ze to mal postipane od komara. Ked sme boli naposledy u detskej, tak sa mu na to mrkla a vravela, ze je to v pohode, ze detom sa proste stipance dlhsie hoja (obzvlast na rukach). A ze mu na to netreba nic davat, ze to casom zmizne same. Maximalne, ak chcem, mozem to mazat tea tree olejickom. Nemohol byt tvoj maly tiez len postipany? Asi by som mu to len pozorovala, a ak by sa to vyrazne zmenilo, zasla zase za Dr.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
573
31.5.06 10:44

díky za odpověd,ale koukla jsem na net a vkládám odkaz pro všechny kdo měli jako já pochybnosti o co se jedná, páček J.
http://www.alergici.cz/club/50/
je tam všechno a alerg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
1.6.06 11:33

také se nám ted objevil stejný problém, vypadá to jako potničky, malé červené flíčkys bělavým středem, po nici je jich vždycky víca pžes den se to zlepší. doktorka říkala potírat lihem, ale nemáte někdo jinou radu? pořád mám takový divný pcit líh na obličej několikrát denně??? ještě to máme malinko na bříšku. plně kojím a stravu mám zam¨ěřenou na mléčné výrobky, žádná kořeněná jídla, ani kyselé, dokonce skoro žádná zelenina kvůli prdíkům, piju čaj pro kojící matky, tak nevím co změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.14 10:06

Tušíte co to je? Nikdy jsem neměla žádnou vyrážku teď se mi na rukou a nohou udělalo toto :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
19.5.14 10:09
@Anonymní píše:
Tušíte co to je? Nikdy jsem neměla žádnou vyrážku teď se mi na rukou a nohou udělalo toto :cert: :cert: :cert:

a jsi tehotna?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.14 10:11

@JulkaD ne proč?

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
19.5.14 10:25
@Anonymní píše:
@JulkaD ne proč?

jaj. No ja nikdy vyrazky nemela a v tehotenstvi jsem mela v posl. trimestru a par tydnu po porodu vyrazku siiilenou po celem tele. Byla to alergie na hormony kt telo uz „nestihalo“. Ale p vyrazkach jsem se kuli tomu nacetla :roll:. Vetsinou telo mestiha se cistit a tak se to snazi vyloucit pokozkou. Pomaha proste detox-aloe vera, koren z pampelisky.

Ale vazne nevim :think: Proste zajdi k dr;)))!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.14 10:46

@JulkaD no dneska zkusím nějakej heřmánek a antihistaminika a když se to nezlepší tak tam zítra zajdu asi mi nic jiného nezbyde

• Citovat
  • Upravit
8959
19.5.14 10:55

Zkus popřemýšlet, co jsi za poslední dny jedla, něco kyselého, neobvyklého, špatně umytého… cokoliv, co by mohlo být jinak, než normálně jíš/děláš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.14 11:46

@Lejaa nic než obvyklé věci ani jídla jsem neměnila, jedině jestli by to mohlo být ze stresu, nervy mám teď pořádný

• Citovat
  • Upravit
8959
19.5.14 15:51
@Anonymní píše:
@Lejaa nic než obvyklé věci ani jídla jsem neměnila, jedině jestli by to mohlo být ze stresu, nervy mám teď pořádný

stres je taky potvora. Mě se při stresu dost zhoršuje ekzém.
Zajdi k tomu doktorovi, aspoň pro nějakou mastičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
2.4.17 17:55

S.O.S. Co je to za vyrážku?

Holky, prosím o radu, nevíte, co to může být? Syn se vrátil z návštěvy, kde spal na starší matraci, a má děsnou vyrážku (nejvíc na zádech, trochu na břichu, dost na nohách). Můžou to být štípance nebo nějaká dětská nemoc? Teplotu nemá, nic jiného na něm není, jen ho to svědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
2.4.17 18:33

Nikdo neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.4.17 18:40

Nemoc ani ne, spíš bych si tipla poštípání blechou… :think:…možná štěnice?
zkus mrknout na google na obrázky a porovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky