Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kdy si vaše děti už začli hrát na písku a rochnit v bazénku? Nemám představu.....
Myslíte, že třeba už v těch 10m, nebo až za rok?
Díky, Alenka
Ahojky,
já bych malou do bazenku určitě dala, ale na chvilku a připouštěla bych teplou vodu.
S pískovistěm bych počkala, naše malá písek ráda házela nejen po sobě, ale i po ostatních dětech. Teď už jí vysvětlím, co může a co ne (záleží na náledě, jestli poslechne).
minonka
Ahoj, tak bazenik by mohol mat uspech uz toto leto, s pieskoviskom podla mna staci este rok pockat. Moj Radecek si minule leto v bazene rochnil, piesok ho zacal zaujimat az na jesen, ked mal asi 16 mesiacov.
Gabika
Bára měla bazének loni v květnu a to jí bylo 8měsíců pryč. Měla vyšší, aby tam měla dost vody, ale aby tam seděla. A byla tam pořád:) na střídačku s velkým bazénem. Voda extra teplá nebyla, tu jsme dávali akorát, když se voda měnila, do ledové vody ze studny, aby vyloženě neprostydla. Na chladnější je zvyklá.
Na písečku byla pak prvně kolem roka a pískoviště má teď (což vzhledem k zimě je jasný). Takže píseček bych klidně dala…
G
Souhlasím s Missorkou. Bazének je letos zřejmě bezpředmětný. Leda bychom chtěli děti v téhle zimě otužovat ![]()
PS: Koupený ho ale taky máme ![]()
my máme koupený bazének i pískoviště. obojí je zatím stále v krabici a čeká na léto
![]()
Dalísek se peleší v bazénku už celé odpoledne, vzhledem k počasí jsem ho dala na koberec v obýváku, tudíž zatím bez vody
a moc se mu tam líbí, ani nevylízá, což poté, co se dopo pokusil pře:,–(it fíkus a několikrát kypřit zeminu u palmy, fakt oceňuju
… i když, u toho květináče s palmou se poprvé postavil ![]()
Asi ste sa nejak oneskorili. My sme bazenkovali zaciatkom maja. Tohtorocne leto, zda sa, pripadlo v NL prave na zaciatok maja ![]()
Ja jsem zatim koupila jen takovy pidi bazenek, spis skopek ani ne za stovku, abych malou udrzela, a pritom to bylo trochu cestovni. Jinak by stacil normalne lavor na pradlo nebo jeji destka vanicka. S piskovistem pockame napresrok. Sarce je teprve 5 mesicu.
Aja
My máme taky malý - vnější průměr metr, vaničku už jsme vrátili, a ty nafouknuté měkké okraje jsou super.
Ahoj.
Máme 2 stejné - v Hornbachu zakoupené lodi, 1× na písek, 1× na vodu. Ve vodě se hodlají rochnit i další členové rodiny ( ovšem někteří tam budou spíš jak velryby na suchu). Na zahradě bude super. Jinak RAdimek začal na písek chodit v 15 měsících a o měsíc později už bezproblémově plnil kyblíček. ![]()
Beruška ![]()
Domča začal v bazénku když mu bylo přes půl roku,ale bývaly tenkrát dost vedra a stejně jsem tam dávala teplou vodu…na písek až ten další rok, to mu bylo asi 15m a už ho to začínalo bavit. Letos už dělá bábovky a vyhtraje si tam sám ![]()
Já zakoupím kruh, do kterého se dá mimi po:,–(it, a Jája s náma bude „plavat v bazénu“. Zatím nesedí, tak malý bazének dáme asi až bude sám sedět.
Holky, a fakt myslíte že to léto přijde? pravda, pár dní to na plavky fakt bylo, ale teď to vypadá, že zas začla zima
![]()
Tak ja mam asi nejake odveci dieta, lebo jeho nebavi ani bazenik ani pieskovisko
. Na cudzom sa este trocha zahra, ale to co ma na zahrade ho vooooobec neberie, mozem sa aj na hlavu postavit so vsetkymi tatrovkami a kyblikami
. Je to pre neho prilis staticka zabava, lepsie su kriedy (kreslit kde sa da), alebo sa snazit utiect na ulicu a behat tam. ![]()
Takze je to asi dost individualne. Ked mal maly 8m tak piesko absolutne miloval. Ja dufam, ze toto obdobie znova nastane ![]()