Příkrmy - příprava mixováním

2254
19.8.11 07:50

Příkrmy-příprava mixováním

Mile maminky,
tak mam zase problem a par otazek…
Mixer versus sekacek
Najizdime od minuleho tydne na prikrmy a misto puvodne planovaneho tyckoveho mixeru jsem koupila spodek s motorem, kam nasadim bud vysoky mixer nebo nizky sekacek, znacka nijak znama, super cena, rikala jsem si v mixeru budu delat koktejly a ten nizky sekacek vyuziji na tu trochu mrkvicky, pozdeji i s masickem, jak bych to taky skrabala z toho vysokeho, ze?
Mixer mi praskl hned prvni den, pravda nadoba mi spadla na zem :zed: nebo jsem to prilis utahla? :nevim:
To nejdulezitejsi, nizky sekacek mi zustal. Jenze. Vali to pri mixovani horem spodem, uz se to dostalo i uplne dovnitr takze ho uz ani zapinat nebudu, proste to pri praci preteka ze vsech stran, upozornuji ze je viko utahle na doraz. Ma smysl to jit reklamovat? V navodu nepisi vyuziti, tak me napadlo, jestli ten sekacek neni urceny jen k sekani suchych potravin, orechy, bylinky a tak.. Mixer nevim, jestli by zpracoval i maso? A na tu trochu je zbytecne vysoky a neprakticky.
V cem to drtite vy? Abych nebyla pri reklamci za vola a vedela pro priste :think:
Dekuji za vsechny vase postrehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.8.11 08:52

Já mám právě ten tyčový.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.11 09:02

taky tyčový…a spokojenost…a mám k tomu i přídavné 2 nádobky na sekání
tento
 http://www.mall.cz/…lips-hr-1372

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
19.8.11 09:07

no jo, kdo chce vic nema nic :lol: mela jsem zustat u puvodniho planu.. ale zajima me, na co je tedy ten sekacek, jen na suche potraviny??? abych nebyla za vola, az to pujdu reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.8.11 09:09

Já mám ten tyčový také v sadě a do toho sekáčku dávám i tekuté věci. Zelenina se v tom rozmixuje taky dobře. Ale je to i na tuhé věci -jako ořechy, cibule atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.8.11 09:14

mam tycovy, a kdyz jsem delala uplne male pidi mnozstvi, propasirovala jsem zeleninu malym kovovym sitkem (tycovy male mnozstvi neveme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
19.8.11 09:14

peggy.sl rozmixuje se dobre, to jo, ale vsude to tece a mam to i v motoru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.8.11 09:22
bonnie14 píše:
peggy.sl rozmixuje se dobre, to jo, ale vsude to tece a mam to i v motoru :cry:

Jak je velká ta nádoba?
Já na to nasazuji ten tyčový, takže to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
19.8.11 09:29
peggy.sl píše:
bonnie14 píše:
peggy.sl rozmixuje se dobre, to jo, ale vsude to tece a mam to i v motoru :cry:
Jak je velká ta nádoba?
Já na to nasazuji ten tyčový, takže to je v pohodě.

cca pul litru, nizka, nahore s vikem kde to kolem vsude tece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.8.11 10:06

Mixovat se strava prý nemá. Pasírovala jsem, těch pár lžiček v začátcích není žádná práce. A pak jsem lisovala lisem na česnek, i maso, pak už jen namačkat vidličkou a maso pokrájet. Ponorným mixerem jsem dělala jen domácí přesnídávky a ani ty jsem nemixovala úplně na hladko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.8.11 10:14

Mixuju, ale taky jsem četla, že se to nemá. Nevím proč, že by kov bral vitamíny? Ale používám i normál struhadlo. Nějak tohle neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.8.11 10:19
hofka píše:
Mixuju, ale taky jsem četla, že se to nemá. Nevím proč, že by kov bral vitamíny? Ale používám i normál struhadlo. Nějak tohle neřeším.

hmm asi je to kvuli tem vitaminum, ale to by se pak nemohlo pouzivat skoro nic- struhadlo, mixer, lis na cesnek, lzicka.. jedine strouhat na sklenenem struhadle, jist plastovou lzickou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.8.11 10:23

Dětská říkala, že je to kvůli konzistenci.

hofka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.8.11 10:38

jak kvuli konzistenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.8.11 10:50

Jakože je to moc jemné? A ve skleničkách ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí