Jaká ryba je vhodná pro příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dcera měla jako první maso kapra protože zrovna byly Vánoce a musím říct že si hodně posmakla. Jinak jsem kupovala různé…přiznám se že hodně podle toho co měli v akci protože jsem toho kupovala víc a dělala jsem z toho jídlo i nám..takže třeba toho lososa, tresku, tuňáka, pangase ale třeba i prlstruha…vždy jsem si prostě dala kus stranou a nadělala z toho dceři příkrmy…kosti byly snad jen v tom pstruhovi a v tom kaprovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapra, pstruha, halibuta, naškrabu vidličkou a ještě promnu v prstech abych měla jistotu že tam nemá kosti..ryby miluje, nejvíc kapra kde bývá nejvíc kosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám právě z těch kosti strach.. tak jsem si říkala, že něco bez kosti. Vím, že losos, pak třeba pangas, ale to je prej strašně srackova ryba… tak ať malému nedávám nějaký hnus.. psali, že sumecek, halibut, treska mají minimum kosti, ale pořád kosti.. tak právě nevím..
- Citovat
- Upravit
Úplně cokoliv, vždyť ty kosti mu vyndáš
Já třeba dávala často pstruha, protože máme možnost z ověřeného chovu. Ale i toho můžeš koupit vyfiletovaného.
Jinak prostě, co je k dostání v obchodech běžně třeba treska, tuňák, mořský vlk, sumeček, candát… vcelku slušnou nabídku ryb má třeba rohlík. Když koupíš filetu, je tam riziko kostí minimální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dceři lososa do příkrmů moc nedávala, spíše tresku, kupovala jsem svíčkovou z tresky - v tom kosti nebývají ale stejně jsem to rozhrabala vidličkou než jsem jí to přimíchala do příkrmů.
Kdybych měla dobrý zdroj, tak ty malé sladkovodní ryby jako pstruh bych dávala častěji - jen tam je potřeba ty kosti trošku více kontrolovat.
Nejvíce jsme v příkrmech jeli telecí a kvalitní tresku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se mrknout do skupinky Vaříme pro kojence a batolata , najdeš tam spoustu receptů ![]()
Já jsem maso střídala, uvařila jsem si větší porce a ve vývaru z masa rozmixovaná a zamrazila do kostiček na led, pak jen vytáhla kostičku, dvě a dovarila čerstvou zeleninu.
Nejvíc jsem kupovala telecí, krůtí, hovězí, někdy králíka, ale k tomu jsem se moc nedostala jako Pražák, pak krui, kuřecí..ten žloutek a rybu někdy lososa, někdy pstruha, tresku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky prosím o radu, jakou rybu kromě lososa koupit dítěti 6m bez kosti?? Dáte mi typy, co jedlo vaše dítko? Po mase chci zkusit rybu a pak žloutek.. ať mám další bod splněno