S příkrmy přišla zácpa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
meli jsme uplne to stejne
pomohli svestky - prikrm od hippu
ale chvili ji trvalo, nez si zvykla a trochu se to srovnalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nebo svestkovou stavu…taky dela hipp…ten pouzivame my kdyz to nende
ty svestky jako sklenicka totiz na chut nejsou nic moc…nejede to ani me ani terce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zacla jsem kvuli tou zavadet prkrmy nestavive, takze mrkev, banan, to ne, nic s ryzi. Naopak brokolici, kvetak, dyni, bramboru, z ovoce jablka, hrusky, svestky…
Ale definitivne se to upravilo az po zavedeni jogurtu.
Puvodne se to upravilo uz driv, dostaval napoj s laktobacili a kadil predpisove, ale pak to prestal pit, asi mu to prestalo chutnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:
zacla jsem kvuli tou zavadet prkrmy nestavive, takze mrkev, banan, to ne, nic s ryzi. Naopak brokolici, kvetak, dyni, bramboru, z ovoce jablka, hrusky, svestky…
Ale definitivne se to upravilo az po zavedeni jogurtu.Puvodne se to upravilo uz driv, dostaval napoj s laktobacili a kadil predpisove, ale pak to prestal pit, asi mu to prestalo chutnat
holky a od kdy ji muzu davat jogurt a jaky? ![]()
- Citovat
- Upravit
mikitaa píše:
nebo svestkovou stavu…taky dela hipp…ten pouzivame my kdyz to nendety svestky jako sklenicka totiz na chut nejsou nic moc…nejede to ani me ani terce
a to lin ma zase jako ty svestky uplne nejradsi a dycky dela HAM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davala od sedmyho mesice…delam jogurty doma…ale kdyz jsme nekde byly tak jsem kupovala bez konzervantu..ty kvalitnejsi…holandia, olma ve sklenicce apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt v 7m, chtela jsem pozdeji, ale ta zacpa byl bes.
Aktivii a jim podobne nejedl, byly na nej kysele. Nakonec jsme skoncili u smetanovych chocenskych. Pak prestal jist i ty a nejakou dobu jedl od Hami ty nelednickove, slazene
Ale aspon neco. Postupne jsme se vratili k chocenskym a nakonec ted ji z billy Nase bio, je to jejich znacka, jsou dobre, maji vhodny obsah tuku a jsou bio
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, měli jsme totéž, pomohlo pár lžiček švestkové šťávičky nebo hruškové, třeba od HIPP. Dodneška, když mám pocit, že je zase zácpa, dám pár lžiček dopo nebo i odpo a za chvíli je plná plena
Navíc jí to chutnalo, byla by i chtěla víc. Jogurt nám Mudr. doporučila až od 8m, ale srovnalo se to, když kromě „stavivé“ mrkve a rýže začala jíst i ovoce - přesnídávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,mala ma skoro 6.mesicu.Kojime,pomalinku sem ji zacala davat banan,vyzivy…mrkev a spenat…jen malinko,spis na chut,nez aby se najedla a 2.dny se mi nevykakala,pak nakonec ano,ale dalo ji to zabrat.
Nemate nejaky recept,proti zacpe? Asi se to upravi,ale rvalo mi to srce,kdyz sem videla,jak se snazi a nejde ji to.A jinak…Pres den mi neplakala,nevypada,ze by ji bolelo brisko.
Dekuji