Příliš chlupatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
23.6.20 16:22
@Heivka píše:
@terien Pokud by mu to vadilo, tak by nejspíš nedošlo na druhé rande, takhle je to povrchní blb, to je jako když si chlap najde tlustou holku a pak mermomocí chce aby zhubla, nebo aby hubená přibrala :zed: Myslím že veškeré změny a úpravy těla by měly pocházet od člověka samého. Já třeba chodím zásadně nenalíčená, co z toho že mám na pleti růžové fleky jakmile je tepleji, jsem to já, takhle jsem se narodila a pokud budu chtít něco změnit, budu to já, kdo ta tou změnou bude stát, ne názor holek z emimina nebo kvůli chlapovi.

Souhlas.

@terien píše:
A pak jsou u ženy, které mají něco v hlavě a umí o sebe i pečovat. Není to buď a nebo hloupá kráska nebo zanedbaná intelektuálka. Kdyby byla taková kočka., tak jí na to partner neupozorňuje. Fakt nechápu, že je pro některé ženské takový problém o sebe dbát

A tu míru „dbaní“ určuješ ty? Mě fascinuje, kolik času jsou ženy ochotny obětovat tomu, aby vypadaly líp. Možná proto většina žen pořád řeší, že nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.6.20 16:29
@riccius píše:
A tu míru „dbaní“ určuješ ty? Mě fascinuje, kolik času jsou ženy ochotny obětovat tomu, aby vypadaly líp. Možná proto většina žen pořád řeší, že nemá čas.

Tu si určuje každý sám, evidentně jí má i zakladatelky přítel. Co je na tom špatného udělat si každý den chvilku pro sebe? Já zas nechápu, že je někomu zatěžko každý den věnovat chvíli svému vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
23.6.20 16:33
@terien píše:
Tu si určuje každý sám, evidentně jí má i zakladatelky přítel. Co je na tom špatného udělat si každý den chvilku pro sebe? Já zas nechápu, že je někomu zatěžko každý den věnovat chvíli svému vzhledu.

Oceňuji, že si za tím tak stojíš. Já raději ten čas věnuji svému nitru než zevnějšku, ale třeba tě to také uspokojuje i vnitřně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.6.20 16:37
@riccius píše:
Oceňuji, že si za tím tak stojíš. Já raději ten čas věnuji svému nitru než zevnějšku, ale třeba tě to také uspokojuje i vnitřně.

Jo, baví mě to. Navíc když ta péče je soustavná, nejsou to hodiny denně, není to nic, co by člověka připravilo o jiné požitky a prožitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
23.6.20 16:39
@terien píše:
Jo, baví mě to. Navíc když ta péče je soustavná, nejsou to hodiny denně, není to nic, co by člověka připravilo o jiné požitky a prožitky.

A jak dlouho ti zabere, když jdeš večer na ples?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.6.20 16:46
@riccius píše:
A jak dlouho ti zabere, když jdeš večer na ples?

Záleží na který. Když je to u nás ve vsi, tak hoďku - vyfenovat vlasy, nalíčit, oblict. Když je to ples jako společenská událost, tak na účes chodím ke kadeřnici a ten zbytek taky tak hodina, to si většinou dávám na líčení víc záležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
23.6.20 16:51
@terien píše:
Záleží na který. Když je to u nás ve vsi, tak hoďku - vyfenovat vlasy, nalíčit, oblict. Když je to ples jako společenská událost, tak na účes chodím ke kadeřnici a ten zbytek taky tak hodina, to si většinou dávám na líčení víc záležet.

Oki. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.6.20 17:56

Určitě se bojuje s hormony. Nejlepší je nějaký moderní a výkonný laser. Jinak také musím depilovat relativně často. Chloupky sice nejsou moc vidět, ale vadí mi to (i když také raději pečuji o ten vnitřek, záleží, jak to každá máme v nějaké rovnováze). Takže co nesebere laser, vezmu pinzetou. Ale záleží určitě, jak to dotváří tvou osobnost. Viděla jsem i krásnou holku s nohama porostlýma zakroucenými celkem hustými chloupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová