Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu, zadávám platbu přes Servis 24 (ČS) a na faktuře je variabilní symbol, který se nevejde do kolonky, co s tím? Setkal se s tím někdo? Já teda ještě ne a nikde jsem k tomu nic nenašla… Kolonka je např. na deset čísel a já jich mám 12…
.
@toxik tak tim padem bych VS dopsala do zpravy pro prijemce..
Zvedla bych telefon a zavolala dodavateli, že mám špatný VS žádala nápravu ![]()
Stalo se mi to několikrát, nic jsem neplatila a zavolala, ž maj blbý VS. Teda musím říct, že mi vcelku šokovalo, že kolikrát měli ve VS i textové znaky. přitom to byl třeba penzion, jak platili ostatní hosté, nemám tucha.
@toxik Je to jejich blbost, pravidla pro VS platí pro všechny stejné… a jinak bych ho prostě zkrátila a tu platbu poslala a do zprávy napsala nějakou svoji identifikaci.
Děkuji za rady, řešila jsem to přes Servis 24, tam mi řekli, že můžu vypustit jen nuly na začátku, ale já mám dvě uprostřed, tak jsem napsala, co se vešlo a do zprávy pro příjemce napsala své jméno a účel platby, tak snad si to přiřadí…
.
@toxik Bych to udělal tak, že bych VS napsal do zprávy pro příjemce. Třeba: VS:…
A pokud zpráva pro příjemce připouští více řádků, tak bych do dalších napsal sebe a oč jde.
Běžně je VS maximálně 10-číslicový údaj. Jejich problém, že to mají jinak.