Příliš dlouhý variabilní symbol...

795
21.12.14 22:58

Příliš dlouhý variabilní symbol...

Ahoj, prosím o radu, zadávám platbu přes Servis 24 (ČS) a na faktuře je variabilní symbol, který se nevejde do kolonky, co s tím? Setkal se s tím někdo? Já teda ještě ne a nikde jsem k tomu nic nenašla… Kolonka je např. na deset čísel a já jich mám 12… :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6727
21.12.14 23:00

@toxik tak tim padem bych VS dopsala do zpravy pro prijemce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.14 23:14

Zvedla bych telefon a zavolala dodavateli, že mám špatný VS žádala nápravu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81479
21.12.14 23:56

Stalo se mi to několikrát, nic jsem neplatila a zavolala, ž maj blbý VS. Teda musím říct, že mi vcelku šokovalo, že kolikrát měli ve VS i textové znaky. přitom to byl třeba penzion, jak platili ostatní hosté, nemám tucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.12.14 08:12

@toxik a nejsou na zacatku nuly? Ty psat nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101630
22.12.14 08:48

@toxik Je to jejich blbost, pravidla pro VS platí pro všechny stejné… a jinak bych ho prostě zkrátila a tu platbu poslala a do zprávy napsala nějakou svoji identifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.12.14 15:12

Děkuji za rady, řešila jsem to přes Servis 24, tam mi řekli, že můžu vypustit jen nuly na začátku, ale já mám dvě uprostřed, tak jsem napsala, co se vešlo a do zprávy pro příjemce napsala své jméno a účel platby, tak snad si to přiřadí… :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
22.12.14 17:52

@toxik Bych to udělal tak, že bych VS napsal do zprávy pro příjemce. Třeba: VS:…
A pokud zpráva pro příjemce připouští více řádků, tak bych do dalších napsal sebe a oč jde.

Běžně je VS maximálně 10-číslicový údaj. Jejich problém, že to mají jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová