Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsme rozvinuli s kamarádkou docela zajímavou diskuzi, co se týče sexu a kluků.. Vyprávěla mi že o panenství přišla v 18 protože se předtím před klukama děsně styděla, a už vůbec jim nechtěla dovolit orální sex, že prý se bála třeba že pak budou pomlouvat jaké má prsa a nebo jaký to tam má tam dole apod. Když se nad tím zamyslím tak já se zase styděla dřív se s nikým poprvé líbat, že třeba se to tomu klukovi bude zdát děsný a bude to všude řešit
co se týká mého poprvé, tak jsem to brala tak že prostě kluci to mají tam taky nějaký a snad nejsou tak namyšlený a nemyslí si že jsou uplně dokonalý
jak jste to měly vy?
Příspěvek upraven 21.12.14 v 17:01
Myslím, že stydět se v tomhle věku před klukama je naprosto normální…já to tak měla určitě ![]()
No já jsem poprvé řešila jestli vestoje nebo vleže. O tomhle jsem vůbec nepřemýšlela.
Já se taky šíleně styděla. Na líbání i potom na sex. A po rozchodu s novým partnerem zase, hlavně mám mindráky ze svého těla, takže svléct se před „novým“ klukem pro mě bylo vždy trapné
![]()
P. S.: Akorát já přišla o panenství a ne o panictví ![]()
Já se nestyděla, ukazovala jsem už na základce. Sousedům ve stanu na zahradě a klukovi ze třídy v lese.
Styděla jsem se jeden čas před manželem, po prvním synovi.
@Blackova.K píše:
Já se nestyděla, ukazovala jsem už na základce. Sousedům ve stanu na zahradě a klukovi ze třídy v lese.
@Blackova.K píše:
No takhle za mého dětství nebyli počítače,, v telce dva programy tak jsme se nějak zabavit museli ne?
@Blackova.K píše:
no co, oni ukázali tak já taky ne?
Tak to potom jo. Já myslela, že jsi to dělala zadarmo. ![]()
@Blackova.K píše:
No takhle za mého dětství nebyli počítače,, v telce dva programy tak jsme se nějak zabavit museli ne?
@lovesmile píše:
Tak to potom jo. Já myslela, že jsi to dělala zadarmo.
no dovol
hele já byla nejhezčí holka z vesnice, takže zadarmo fakt ne. Já buď chtěla vidět, nebo svézt na kole.
@Blackova.K píše:
no dovolhele já byla nejhezčí holka z vesnice, takže zadarmo fakt ne. Já buď chtěla vidět, nebo svézt na kole.
A chytrá k tomu. ![]()