Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se raději podívám na nějakou pohádku nebo cokoliv jiného - než vidět v TV rádoby prezidenta…ze kterého je mi na nic…ale co si tam lidé zvolili - to tam mají, že ![]()
Tak mě nějak nepohoršuje, je mi jedno, ale dívat se určitě nebudu ![]()
Ať je jaký chce, jednou je to náš prezident, tak by k němu měli mít aspoň úctu. Dívat se sice nebudu, ale Klaus taky nebyl bezchybný a projevy tam měl. ![]()
Žádná škoda ![]()
Kdo by se chtěl dívat na egoistickýho uslintanýho opilýho dědka, co dělá po světě jen ostudu?
![]()
@Terina89 píše:
Tak mě nějak nepohoršuje, je mi jedno, ale dívat se určitě nebudu
Taky to tak mám ![]()
@šílenámáma píše:úctu?
Ať je jaký chce, jednou je to náš prezident, tak by k němu měli mít aspoň úctu. Dívat se sice nebudu, ale Klaus taky nebyl bezchybný a projevy tam měl.
@šílenámáma píše:
Ať je jaký chce, jednou je to náš prezident, tak by k němu měli mít aspoň úctu. Dívat se sice nebudu, ale Klaus taky nebyl bezchybný a projevy tam měl.
To jo, ale myslím že by to měla být vzájemná úcta, on ji nemá k nikomu.
@momi33 píše: úctu?
A za co? Že krafe nesmysly, a opilej stojí nad korunovačníma klenotama?
Si jí taky musí zasloužit, úcta se úřadem prezidenta automaticky nezíská![]()
já právě myslím, že by měla být automatická, aspoň v nějaké mezi… byl zvolen lidmi… prosím, neberte mi můj názor
@Alisa25 píše:
To jo, ale myslím že by to měla být vzájemná úcta, on ji nemá k nikomu.
to si zase nemyslím…
Já myslím, že dobře dělají, těžko říct jaký obsah Zeman připravuje, od pohádky aspoň víme co můžeme čekat. Osobně nemám chuť na Vánoce poslouchat člověka, který národ rozeštvává. Letos vlastně byla zvláštnost tří projevů na Štěpána měl Zeman, 1.1 2014 V. Klaus a 6.1 Karel Schwarzenberg (mě osobně se nejvíc líbil právě ten jeho.) A co vy poslechnete si Zemana na Nově, nebo dáte přednost pohádkám na jiných stanicích?