Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@midlajs protože kéru miluju, každá znamená konec nebo začátek jistého období. Tetování považuju za životní styl. Lidi, co si to udělají proto, že je to in, lituju. Pak to draze a bolestivě odstraňují, skrývají atd.. ![]()
Já mám 2 tetování z „mladické nerozvážnosti“ a jedno jako památku na dovolenou. Chci si nechat ty 2 první opravit, ale pořád se k tomu nemůžu dokopat. Chci si tam zvěčnit datumy narození dětí nebo jména, ještě jsem nad tím úplně nepřemýšlela.
Edit: Mladická nerozvážnost - myšleno tak, že tetování se mi líbí, ale bohužel tenkrát špatně zvolené, nic neznamenající čmáranice. ![]()
Příspěvek upraven 18.12.14 v 20:33
Protože sem byla mladá a blbá
Něco jako můj poslední vzdor, ale nelituju ![]()
Já mám jedno tetování naprosto bez významu, co jsem si nechala dělat v 16ti. Za to bych si nejradši nafackovala
Potom mám vytetovaných 6 čínských znaků, které pro mě mají význam a ještě jedno tetování, ktreré pro mě má taky veliký význam. Ještě přibudou 2 a končím. Tetování mám na takovém místě, že když nechci, nikdo to neuvidí. Takže u mě to není trend, musí to mít prostě význam. Tu kravinu v 16ti ani nepočítám, byla jsem úplně bl. bá a nechám si to předělat
Osobně nechápu takový ty beztvarý obrázky, klikiháky, nebo zvířata
Jen můj názor, nikomu to necpu ![]()
@geilens píše:
Protože sem byla mladá a blbáNěco jako můj poslední vzdor, ale nelituju
Mlada a blba?
Zatím mám dvě, obě pro mě hodně znamenají a připomínají mi určitou věc ![]()
Já svoje tetování na lýtku naprosto zbožňuju a to ho mám už deset let… Doufám, že co nejdřív k němu přibude další, jen se bojím, že až s tím znovu začnu, nebudu chtít přestat
A úplně nejvíc miluju vytetovaný rukávy u chlapů ![]()
Mám jedno a zvažuju další, určitě ho nemám pro to, že je to in, má pro mě význam a miluju ho ![]()
Já svoji kérku mám taky hrozně ráda, je na hodně viditelném místě. Mám ji 12 let a pořád se mi líbí a má pro mě význam. Připomíná mi určité období na které docela ráda vzpomínám a zároveň má určitý význam, kterému věřím…až dokojím holčičku, chystám se ještě na jednu, trochu větší. Už se těším.
Já cítila potřebu to na sebe dát, neumím to popsat… chodila jsem s představou v hlavě a pak najednou chtěla, aby už nebyla jsem tam… uvidím co ty další představy, už jsou v hlavě pár let a zatím, se jim ven úplně nechce ![]()
EDIT: ale co určitě přibude, bude kérka jako dárek za detičky ![]()
Příspěvek upraven 18.12.14 v 20:42
Mám 6 menších tetování, každé z nich má svůj význam a nelituji ani jednoho po kojení jdu na další a konečně velké ![]()
Pro mě má kérka taky význam určitou symboliku a mám ji na místě, kde se dá kdykoli schovat a přemýšlím nad další kérkou tak uvidím jestli časem nepřibude ![]()
Mám, nechala jsem si ho dělat v sedmnácti, protože abych ho prostě měla, ale naštěstí je pěkné, ornament, žádný klikyhák nebo zvířátko
. Nelituju. Ještě bych chtěla další - co se týče životních změn, teď už ale pořádně rozmýšlím nad vzorem, umístěním atd.
A myslite si tedy, ze tetovani je neco jako „mor“? Omlouvam se za prirovnani k takove nemoci, ale nijak jinak to nedokazu nazvat ![]()
Preji vsem krasny predvanocni cas.
Chtela bych tak nejak vysondovat jestli tetovani je spise trend nez smysl cehokoli? Jak to mate vy? Mam potetovanou celou jednu stranu nohy a jeste to prelezlo na predlokti. Vse je postuone a vzdy se k tomu neco vaze (obdobi atd.). V teto chvili mam v hlave dalsi tetovani, vzdy se tomu branim rok napriklad, ale nakonec stejnak jdu, citim to jakoby vnitrne. Je to mozne? Jak to mate vy?