Proč jste se nechali tetovat?

midlajs
18.12.14 20:19

Proc jste se nechali tetovat?

Preji vsem krasny predvanocni cas.
Chtela bych tak nejak vysondovat jestli tetovani je spise trend nez smysl cehokoli? Jak to mate vy? Mam potetovanou celou jednu stranu nohy a jeste to prelezlo na predlokti. Vse je postuone a vzdy se k tomu neco vaze (obdobi atd.). V teto chvili mam v hlave dalsi tetovani, vzdy se tomu branim rok napriklad, ale nakonec stejnak jdu, citim to jakoby vnitrne. Je to mozne? Jak to mate vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.12.14 20:29

@midlajs protože kéru miluju, každá znamená konec nebo začátek jistého období. Tetování považuju za životní styl. Lidi, co si to udělají proto, že je to in, lituju. Pak to draze a bolestivě odstraňují, skrývají atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.12.14 20:31

Já mám 2 tetování z „mladické nerozvážnosti“ a jedno jako památku na dovolenou. Chci si nechat ty 2 první opravit, ale pořád se k tomu nemůžu dokopat. Chci si tam zvěčnit datumy narození dětí nebo jména, ještě jsem nad tím úplně nepřemýšlela.

Edit: Mladická nerozvážnost - myšleno tak, že tetování se mi líbí, ale bohužel tenkrát špatně zvolené, nic neznamenající čmáranice. :roll:

Příspěvek upraven 18.12.14 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
18.12.14 20:32

Protože sem byla mladá a blbá :mrgreen: Něco jako můj poslední vzdor, ale nelituju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.12.14 20:32

Já mám jedno tetování naprosto bez významu, co jsem si nechala dělat v 16ti. Za to bych si nejradši nafackovala :zed: Potom mám vytetovaných 6 čínských znaků, které pro mě mají význam a ještě jedno tetování, ktreré pro mě má taky veliký význam. Ještě přibudou 2 a končím. Tetování mám na takovém místě, že když nechci, nikdo to neuvidí. Takže u mě to není trend, musí to mít prostě význam. Tu kravinu v 16ti ani nepočítám, byla jsem úplně bl. bá a nechám si to předělat :cert: Osobně nechápu takový ty beztvarý obrázky, klikiháky, nebo zvířata :nevim: Jen můj názor, nikomu to necpu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
18.12.14 20:33
@geilens píše:
Protože sem byla mladá a blbá :mrgreen: Něco jako můj poslední vzdor, ale nelituju :jazyk:

Mlada a blba?

• Citovat
  • Upravit
2734
18.12.14 20:33

Zatím mám dvě, obě pro mě hodně znamenají a připomínají mi určitou věc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 20:35

Já svoje tetování na lýtku naprosto zbožňuju a to ho mám už deset let… Doufám, že co nejdřív k němu přibude další, jen se bojím, že až s tím znovu začnu, nebudu chtít přestat :mrgreen: A úplně nejvíc miluju vytetovaný rukávy u chlapů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
18.12.14 20:36

Mám jedno a zvažuju další, určitě ho nemám pro to, že je to in, má pro mě význam a miluju ho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 20:37

Já svoji kérku mám taky hrozně ráda, je na hodně viditelném místě. Mám ji 12 let a pořád se mi líbí a má pro mě význam. Připomíná mi určité období na které docela ráda vzpomínám a zároveň má určitý význam, kterému věřím…až dokojím holčičku, chystám se ještě na jednu, trochu větší. Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
18.12.14 20:39

Já cítila potřebu to na sebe dát, neumím to popsat… chodila jsem s představou v hlavě a pak najednou chtěla, aby už nebyla jsem tam… uvidím co ty další představy, už jsou v hlavě pár let a zatím, se jim ven úplně nechce 8)

EDIT: ale co určitě přibude, bude kérka jako dárek za detičky :potlesk:

Příspěvek upraven 18.12.14 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
18.12.14 20:40

Mám 6 menších tetování, každé z nich má svůj význam a nelituji ani jednoho po kojení jdu na další a konečně velké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
18.12.14 20:41

Pro mě má kérka taky význam určitou symboliku a mám ji na místě, kde se dá kdykoli schovat a přemýšlím nad další kérkou tak uvidím jestli časem nepřibude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.12.14 20:43

Mám, nechala jsem si ho dělat v sedmnácti, protože abych ho prostě měla, ale naštěstí je pěkné, ornament, žádný klikyhák nebo zvířátko :). Nelituju. Ještě bych chtěla další - co se týče životních změn, teď už ale pořádně rozmýšlím nad vzorem, umístěním atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
18.12.14 20:44

A myslite si tedy, ze tetovani je neco jako „mor“? Omlouvam se za prirovnani k takove nemoci, ale nijak jinak to nedokazu nazvat :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová