Proč jste se nechali tetovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
19.12.14 20:35

@Liz Ano, mam vzdy naklizeno, napeceno, navareno, delam charitu, podnikám,,miluju Ozzyho a rock všeobecně, jsem pekne strevo a rada zapařim v klubu na Vypsanou fixu. Mela jsem 7 piercingu a tetování je moje vášeň. :mrgreen: tot vse k vytvoreni obrazu o mne :lol: je mi 28 a pořád se cítím na 18,tak asi proto ty dve tváře..myslím ale, ze se to nevylučuje.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
19.12.14 20:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.12.14 20:39

@Liz a děkuju za tvuj nazor a na pohled „z venku“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
19.12.14 20:44

@LennaZS nemáš zač :) Obdivuju lidi jako jsi ty, šikový, co stíhaj milion věcí a k tomu jsou ještě pohodáři :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
19.12.14 22:25

@midlajs Protože opět nevim zda toto slovo je pro daný termín vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
20.12.14 20:04

@Liz Moc Ti děkuju :kytka: já jsem v určitých názorech dost radikální (kojení, úklid, práce) a ještě jsem mladá a blbá a nenaučila jsem se, že tento svůj názor nemusím nutně cpát všem, proto se tady občas dostanu do konfrontace. Já k tomu dospěju s věkem :lol: a občas působím namyšleně..ono je to tím, že mě všechno to, co dělám a o co se snažím stojí hrozně moc úsilí a ano, jsem na to hrdá..ale je to určitě i dílem štěstěny. Moc mě potěšilo, že jsi mě tedy nazvala pohodářem..za to ti ještě jednou děkuju ;) a přeji Tobě i celé tvojí rodině krásné svátky a pohodu rodinou :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:13

@LennaZS Me je 32 let a pochopila jsem to az ted, ze mlceti je nekdy zlato. Taky to ve me vari, ale kdyz chces mit klid… :roll: Vsichni Ti reknou jak si vazi uprimnosti, ale stejnak to neumi stravit, ja osobne svuj povahovy rys povazuji za negativni.
A ano, tetovani je droga a nelibi se mi slovo kerka… :zed:

• Citovat
  • Upravit
2527
20.12.14 21:31

@midlajs přesně, hlavne upřímnost..ha ha. Rekneš člověku pravdu do oci a hned jsi špatná a konfliktní. Bože, jak toto znam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:35

@LennaZS Davej si pozor ale na slovo „pravda“. Co Tobe prijde jako pravdiva vec, pro nekoho to tak byt nemusi, protoze se napr. narodil v jinak situovane rodine nebo mel odlisnou vychovu atd atd…pravd je tolik kolik je lidi v diskuzi. To jsem se taly naucila az ted.

• Citovat
  • Upravit
2527
20.12.14 21:41

@midlajs to mas pravdu, to je velice moudrý názor..je dobre se zamyslet nad tím, co jsi napsala. Ja si každopádně porad myslím, že kdyz clovek neni líný, dokaze vše, co si přeje. A tim tady dost narazím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:47

@LennaZS Dost lidi si tady hraje na chudinky a chteji slyset, ze za to jak se citi muzou ostatni, ale neni tomu tak, prave naopak, kdo se citi jako obet dela ze sebe obet sam.

• Citovat
  • Upravit
36504
20.12.14 21:49
@LennaZS píše:
@midlajs to mas pravdu, to je velice moudrý názor..je dobre se zamyslet nad tím, co jsi napsala. Ja si každopádně porad myslím, že kdyz clovek neni líný, dokaze vše, co si přeje. A tim tady dost narazím.. :zed:

TADY ano :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:52

@Burj Chalifa Zvedni pr*el a neco delej tady asi jako rada neexistuje…vsimla jsem si…

• Citovat
  • Upravit
36504
20.12.14 21:58
@midlajs píše:
@Burj Chalifa Zvedni pr*el a neco delej tady asi jako rada neexistuje…vsimla jsem si…

ne, snaha je sprostý slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 22:00
@Burj Chalifa píše:
ne, snaha je sprostý slovo.

Hm, hm… :think: Me tady docela chybi hadani…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová