Proč jste se nechali tetovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
19.12.14 09:20
@jirabobes píše:
Ahoj
moje první tetování jsem si nechala udělat asi v 19 letech. Je pro štěstí.
Jinak každá moje kérka má význam, kromě toho, že se mi to líbí. Když nechci, tak nikdo nic neuvidí. A to moje největší kérka má asi 160cm - začíná na krku a končí na nártu. 8)

8o tak ta by mě zajímala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
19.12.14 09:32

Já mám tetování 3.první na pravé lopatce počáteční písmena jmen svých dětí. na pravém předlodktí mám iniciálu mého muže a ještě na lýtku (přes celé lýtko)ornament. první dvě tetování mají symboliku a to na lýtku mám sobě pro radost. bčas přemýšlím ještě nad nějakým dalším tak uvudím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 10:12

@Eny.x Narozením dítěte se vztah pěkně provětrá…držím pěsti, aby tetování nebylo na závadu.

• Citovat
  • Upravit
552
19.12.14 10:21

@midlajs :palec: přesně tak :). To já nesmím mít viditelné tetování kvůli práci :nevim:… jinak bych to taky neřešila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
19.12.14 11:27

@midlajs Potom co mam první a druhé tetování na závadu víc už nebude asi nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 14:07

@Eny.x na zavadu?

• Citovat
  • Upravit
midlajs
19.12.14 14:08

@yweth jo, to by me zajimalo co delas za praci, kde se to nesmi? Pod statem nejaka sprava?

• Citovat
  • Upravit
3681
19.12.14 14:44
@midlajs píše:
@yweth jo, to by me zajimalo co delas za praci, kde se to nesmi? Pod statem nejaka sprava?

Tak rekla bych kazda prace, kde chodi clovek na jednani, setkava se s klienty a tak. Si nedokazu predstavit prijit na jednani s protistranou v kostymku a mit viditelne potetovany nohy nebo ruce. Myslim, ze prijit takto na pohovor, tak me do prace neprijmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
19.12.14 14:57
@LennaZS píše:
Mam 4 tetování, z toho jedno pres cela zada. Manžel, moji bráchove, mamka, všichni. Chodíme k vyhlášenemu klukovi, je to fakt borec. Nase tetování ma svuj význam. A jestli trend? Pro nas spis droga, uz to nejde stopnout :pankac:

Téda. Vždy když tu někoho vídám častěji, tak si podle názorů udělám tak nějak obraz co je to asi za typ člověka :) Čas od času tu natrefím na Tvůj příspěvek a opravdu bych do Tebe neřekla, že máš tetování přes celá záda :lol: Z minulých příspěvků jsi mi připadala jako spíš hrozná vzorňačka. Laktační poradkyně, co vše stíhá, doma naklizeno, tři dětičky, to tetování mě dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 14:59
@Gorlami píše:
Tak rekla bych kazda prace, kde chodi clovek na jednani, setkava se s klienty a tak. Si nedokazu predstavit prijit na jednani s protistranou v kostymku a mit viditelne potetovany nohy nebo ruce. Myslim, ze prijit takto na pohovor, tak me do prace neprijmou.

To bych ale vubec nerekla?! Myslis ze az tak?

• Citovat
  • Upravit
552
19.12.14 15:10

@midlajs Ano, pracuju pro stát, tak proto. Ale @Gorlami má naprostou pravdu, je hodně zaměstnání, kde tetování, ne že třeba vyloženě být nesmí, ale spíše by to ani nebylo vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.12.14 15:18
@midlajs píše:
To bych ale vubec nerekla?! Myslis ze az tak?

Myslim, ze az tak a to nepracuju v nejak „usedle“ firme jako jsou banky, poradensky fimy, pravni kancelare atp., tam pak musis chodit na jednani v kalhotech a dlouhe kosili furt, si myslim. Ja se teda v praci nikdy nesetkala s viditelne potetovanym a to jsem uz nejaky ty meetingy absolvovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
19.12.14 15:38
@midlajs píše:
@Eny.x na zavadu?

Myslela jsem to tak, ze větší,,nejistotu" v tetování už mír nemůže než u těch 2 co mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 19:49
@Eny.x píše:
Myslela jsem to tak, ze větší,,nejistotu" v tetování už mír nemůže než u těch 2 co mam.

Proc je nejistota v uvozovkach?

• Citovat
  • Upravit
midlajs
19.12.14 19:51
@Gorlami píše:
Myslim, ze az tak a to nepracuju v nejak „usedle“ firme jako jsou banky, poradensky fimy, pravni kancelare atp., tam pak musis chodit na jednani v kalhotech a dlouhe kosili furt, si myslim. Ja se teda v praci nikdy nesetkala s viditelne potetovanym a to jsem uz nejaky ty meetingy absolvovala.

Kdyby mela zena na rameni tetovani treba ruzi, tak bych nepochopila, kde se berou predsudky. Ovsem kdyby mela vytetovany napr. hakovy kriz, o tom by se dalo polemizovat. Co je na „ruzi“ spatneho? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová