Příliš úzká..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
23.7.17 19:50

@Nyana
Co vím já ze zkušenosti, většina mužů chce ženu dole úzkou ;-) tak buďte rada ;-) třeba to myslel dobře, jen to zle vyznělo. Doporučuji si s nim o tom promluvit. ;-) třeba zjistíte, ze to byl kompliment ;-) držím pěsti a fakt je lepší úzká než velmi volna ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
23.7.17 19:54

@eva valoi Třeba si dělá reklamu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.7.17 19:57

Já bych to rozhodně brala jako kompliment ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
23.7.17 20:19
@Manhattan píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.7.17 20:21
@Manhattan píše:

Jakože erotická seznamka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.17 20:49
@Doe_Jane píše:
haha to je ještě dobrý, my máme na FB takovou městskou skupinu je tam asi 20 tis. členů a tam občas nějaká ženská napíše, třeba že má výtok a co má dělat, nebo kolik stojí potrat atd… vůbec si neuvědomujou kolik lidí to čte, pak jen chodíš po městě, vidíš ty ksichty a víš, že tahle se rozvádí, tahle má tři děti každé s jiným, tahle má výtok, tahle byla na potratu… :zed: :mrgreen:

Nestacim se divit! :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
Ne, „spatneho“ na tom neni nic, jen pro nekoho je toto verejne obnazovani neprijatelne, ja bych se propadla studem, ale kazdy ke svemu soukromi pristupuje jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 23:09

Ahoj,
neviděla bych to jako problém, sama jsem měla obavy, jak to bude po porodu všechno vypadat a fungovat. Když jsme se opět vrátili k sexuálnímu životu, ukázalo se, že je všechno jak má být a přítel si dokonce pochvaloval, že se mu to líbí a chvílemi se mi svěřil, že mu to příjde možná i o něco málo lepší. Mě kupodivu chvílemi taky, nějak mi více zcitlivěl klitoris :oops: :oops: :oops:, šitá jsem nebyla, tak to magické zúžení nějak moc nechápu :nevim: :nevim: Možná to tvůj přítel myslel jinak, jen to špatně řekl..Buď ráda, že nemáš nějaké problémy se spodkem. Kdysi jsem měla jednoho chlapa a ten si pořád ztěžoval, že jsem málo mokrá před sexem, že si ve mě drhne pinďoura :D :D No bodejť, když se mi vůbec nevěnoval a čekal hory doly. Časem se mi z toho udělal takový malý blok a averze k němu a mokrá jsem s ním nebyla už nikdy, protože, kdykoliv jsem si představila sex s ním, okamžitě se mi vybavily ty blbý kecy. Zkus si s ním promluvit, že ti to není příjemné, aby ti to tak říkal a že chceš na rovinu vědět proč mu to tak vadí a jestli mu to vůbec vadí, třeba jen vtipkuje a myslí to dobře, chlapi mají někdy potřebu lichotit a neví jak :D Jako třeba perlička od mýho ex, udělej si něco se svýma kozama máš je moc velký, já na to a vadí ti to? a on ne.. Taky se mě to tehda docela dotklo, protože si nikdy nikdo neztěžoval. A to je nemám nějaký enormní měla jsem vždy C max D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 23:14
@Janik1501 píše:
@Nyana
Co vím já ze zkušenosti, většina mužů chce ženu dole úzkou ;-) tak buďte rada ;-) třeba to myslel dobře, jen to zle vyznělo. Doporučuji si s nim o tom promluvit. ;-) třeba zjistíte, ze to byl kompliment ;-) držím pěsti a fakt je lepší úzká než velmi volna ;-)

To se někdy nedá moc ovlivnit a myslím si, že za to nemůže vždy jen porod. Když mi bylo 14 měla jsem kamarádku, která byla trochu silnější. Nemyslím si, že by na to její váha mohla mít vliv, ale jako panna používala ty největší tampóny co se vůbec prodávaly..Doteď si pamatuju jak jsem ji poprosila, zda by mi jeden tampón nedala, že jsem to zrovna chytla a nemám u sebe vložku. Když mi ukázala to „monstrum“ hned jsem věděla, že to nedám. Nedala jsem to :D :D :D Teď mám syna a vím, že bych to nedala ani teď :D

• Citovat
  • Upravit
152
24.7.17 07:53
@Anonymní píše:
To se někdy nedá moc ovlivnit a myslím si, že za to nemůže vždy jen porod. Když mi bylo 14 měla jsem kamarádku, která byla trochu silnější. Nemyslím si, že by na to její váha mohla mít vliv, ale jako panna používala ty největší tampóny co se vůbec prodávaly..Doteď si pamatuju jak jsem ji poprosila, zda by mi jeden tampón nedala, že jsem to zrovna chytla a nemám u sebe vložku. Když mi ukázala to „monstrum“ hned jsem věděla, že to nedám. Nedala jsem to :D :D :D Teď mám syna a vím, že bych to nedala ani teď :D

To chápu, mne se jen potvrzuje, ze před sexem, když je předehra, tak se mi váhu a krásné připraví a je mokrá a pak tam vklouzne Ikdyz tam byly různé velikosti a tloušťka penisu, vždy se mi na určitou velikost přizpůsobila a bylo vše v pořádku, mám velkou výhodu, ze jsem vzrusiva hodně rychle a dost tecu, tak není potíž ;-) možná i více lubrikovat ;-) čím více cítím, ze tecu, tím více jsem vzrusena a i partner a když to klouze, tak to jede paradne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.7.17 12:47
@Janik1501 píše:
To chápu, mne se jen potvrzuje, ze před sexem, když je předehra, tak se mi váhu a krásné připraví a je mokrá a pak tam vklouzne Ikdyz tam byly různé velikosti a tloušťka penisu, vždy se mi na určitou velikost přizpůsobila a bylo vše v pořádku, mám velkou výhodu, ze jsem vzrusiva hodně rychle a dost tecu, tak není potíž ;-) možná i více lubrikovat ;-) čím více cítím, ze tecu, tím více jsem vzrusena a i partner a když to klouze, tak to jede paradne ;-)

docela mi chybi fotka u tvého profilovky :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
407
24.7.17 12:58

Já bych to neviděla jako něco špatného.. Nebo aspoň se říká, že když je úzká, je to pro chlapa lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.7.17 11:01

@Hanka1
A k čemu by ti foto bylo?
Myslela jsem, ze je to diskuze a ne album s fotkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.7.17 18:55
@Janik1501 píše:
@Hanka1
A k čemu by ti foto bylo?
Myslela jsem, ze je to diskuze a ne album s fotkama.

Myslela jsem foto dotycne u profiloveho nicku, neco jako ma zakladatelka diskuse :mrgreen:

Foto uzkych ci vytahanych frnd fakt videt nechci, nejsem chlap nebo uchyl… :P 8o :* ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 19:52

Můj chlap říká, že úzkou měl jen jednu jedinou a že to byl pocit k nezaplacení. Pardon za anonym, mám tu rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 09:20

Moc úzká

Ahoj, je mi 16 a přijdu si dole hrozně moc úzká. Dám tam sotva jeden prst a už ten mi cosi pevného obepne a víc se tam nevejde. Mám momentálně partnera a bojím se, že až na to dojde tak to nepůjde. Taky už hodně hodně dlouho masturbuji způsobem svíráním stehen a prý to může způsobit to, že jste moc úzká. Hrozně se bojím a přemýšlela jsem že půjdu ke gynekologovi ale nevím jak to říct mamce ani jemu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová