Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky,
potřebuju se s něčím svěřit, poradit? Přítel mi takovým zvláštním způsobem naznačil, že jsem tam dole úzká, nechápu jako jak? Docela mě to od něj zaskočilo i zamrzelo, že mi to říká až teď. Jsem po jednom porodu dcery.. Nevím, co si o tom mám myslet, vždycky si na to tak divně rýpne
Jak se mám k tomuhle postavit? Nevím, jak reagovat, co mu na to říct… Přece každá jsme nějaká a já jeho jsem nikdy neposuzovala ![]()
Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly… ![]()
mimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady…
![]()
Ať je rad
ja mam po porodech opačný problém
to by si teprve ztěžoval ![]()
@Hanka1 Tu fotku mám už od roku 2012 co zde chodím, nevidím na tom nci špatného ![]()
@Hanka1 píše:
Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly…
mimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady…![]()
![]()
haha to je ještě dobrý, my máme na FB takovou městskou skupinu je tam asi 20 tis. členů a tam občas nějaká ženská napíše, třeba že má výtok a co má dělat, nebo kolik stojí potrat atd… vůbec si neuvědomujou kolik lidí to čte, pak jen chodíš po městě, vidíš ty ksichty a víš, že tahle se rozvádí, tahle má tři děti každé s jiným, tahle má výtok, tahle byla na potratu…
![]()
A stěžuje si proč?? To bych se ho asi zeptala.
@Doe_Jane pobavilas, jsem si to představila jak jdu po městě a vyskakuji na mě problémy lidí co potkávám…Ono stačí když jsem tuhle potkala u pediatra krasavu která byla ve vymene manželek a fakt ta nic nehrála na kameru ![]()
Jeden kluk, se kterým jsem kdysi spala, si stěžoval svým kámošům, že jsem úzká a že kvůli tomu se udělal brzo
Ti se mu vysmáli a řekli mu, že problém by byl, kdybych ji měla vytahanou a že má být rád. Hned mi to vyzvonili a dělali si z něj srandu, že je hned hotový ![]()
Ono to pry ty chlapy muze az bolet, kdyz je partnerka uzka prilis…ale asi uz jste spolu nakou dobu, to rika az ted? Snad za tim neni nic jineho…
Já myslím, že by měl být rád.. spouta žen po porodu má opačný problém.
@Nyana to manžel říká taky ale je rád. vždy mu řeknu jestli by chtěl aby tam měl metr volného prostoru? ![]()
@Hanka1 píše:
Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly…mimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady…
![]()
![]()
napadlo mě totéž! Moje řeč ![]()
@Doe_Jane Kdysi jsme tu narazila na diskusi, kdy dvě maminy řešily sexuální schopnosti svých mužů, jejich pinďoury a hygienu. Jako bonus měly v profilovkách rodinná fota včetně dětí. Jen jsme žasla
. Není mi jasný, jestli jsou některý lidi tak blbý nebo tu míru soukromí (a ohleduplnosti) prostě mají posunutou.
Tohle jsou presne ta temata, kvuli kterym bych, pokud uz bych mela potrebu resit pi. coviny, pouzila moznost zalozit prispevek anonymne.