Příliš úzká..

228
23.7.17 17:38

Příliš úzká..

Zdravím holky,
potřebuju se s něčím svěřit, poradit? Přítel mi takovým zvláštním způsobem naznačil, že jsem tam dole úzká, nechápu jako jak? Docela mě to od něj zaskočilo i zamrzelo, že mi to říká až teď. Jsem po jednom porodu dcery.. Nevím, co si o tom mám myslet, vždycky si na to tak divně rýpne :( Jak se mám k tomuhle postavit? Nevím, jak reagovat, co mu na to říct… Přece každá jsme nějaká a já jeho jsem nikdy neposuzovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
23.7.17 17:40

Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly… :P

mimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady… :mrgreen: :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
21311
23.7.17 17:41

Ať je rad :lol: ja mam po porodech opačný problém ;) to by si teprve ztěžoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.7.17 17:43

@Hanka1 Tu fotku mám už od roku 2012 co zde chodím, nevidím na tom nci špatného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.7.17 17:44
@Hanka1 píše:
Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly… :P
mimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady:mrgreen: :lol: :P

haha to je ještě dobrý, my máme na FB takovou městskou skupinu je tam asi 20 tis. členů a tam občas nějaká ženská napíše, třeba že má výtok a co má dělat, nebo kolik stojí potrat atd… vůbec si neuvědomujou kolik lidí to čte, pak jen chodíš po městě, vidíš ty ksichty a víš, že tahle se rozvádí, tahle má tři děti každé s jiným, tahle má výtok, tahle byla na potratu… :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.7.17 17:46
@Nyana píše:
@Hanka1 Tu fotku mám už od roku 2012 co zde chodím, nevidím na tom nci špatného ;)

vzdyt jo, tvoje fotka, tvoje frnda, tvoje věc… :P :lol: :* :roll:

• Citovat
  • Upravit
7527
23.7.17 18:00

A stěžuje si proč?? To bych se ho asi zeptala.
@Doe_Jane pobavilas, jsem si to představila jak jdu po městě a vyskakuji na mě problémy lidí co potkávám…Ono stačí když jsem tuhle potkala u pediatra krasavu která byla ve vymene manželek a fakt ta nic nehrála na kameru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
23.7.17 18:15

Já vždy žila v tom, že to je pozitivní vlastnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
23.7.17 18:17

Jeden kluk, se kterým jsem kdysi spala, si stěžoval svým kámošům, že jsem úzká a že kvůli tomu se udělal brzo :mrgreen: Ti se mu vysmáli a řekli mu, že problém by byl, kdybych ji měla vytahanou a že má být rád. Hned mi to vyzvonili a dělali si z něj srandu, že je hned hotový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.7.17 18:19

Ono to pry ty chlapy muze az bolet, kdyz je partnerka uzka prilis…ale asi uz jste spolu nakou dobu, to rika az ted? Snad za tim neni nic jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.7.17 18:21

Já myslím, že by měl být rád.. spouta žen po porodu má opačný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59386
23.7.17 18:50

@Nyana to manžel říká taky ale je rád. vždy mu řeknu jestli by chtěl aby tam měl metr volného prostoru? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.17 18:51
@Hanka1 píše:
Muze byt rad, ze ji nemas jak vjezd do stodoly, taktne jako on bych ho upozornila, ze on je dole zase poněkud maly… :Pmimochodem dat si profilovku zrejme svoji fotku a téma uzkou frndu to jde dohromady… :mrgreen: :lol: :P

napadlo mě totéž! Moje řeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.17 19:01

@Doe_Jane Kdysi jsme tu narazila na diskusi, kdy dvě maminy řešily sexuální schopnosti svých mužů, jejich pinďoury a hygienu. Jako bonus měly v profilovkách rodinná fota včetně dětí. Jen jsme žasla 8o. Není mi jasný, jestli jsou některý lidi tak blbý nebo tu míru soukromí (a ohleduplnosti) prostě mají posunutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.7.17 19:44

Tohle jsou presne ta temata, kvuli kterym bych, pokud uz bych mela potrebu resit pi. coviny, pouzila moznost zalozit prispevek anonymne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová