Příliš vysoká dívka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.24 07:22
@Anonymní píše: Více

To je hrozný. Já vím, že to není žádná sranda, ta léčba. Jak moc vysoký nakonec je? A váhové je na tom jak? Měl nějaké problémy kvůli výšce? Jak dlouho měl léčbu?

• Citovat
  • Upravit
85379
31.8.24 07:26

My chodime na endokrinologii 2× za rok, ted byl syn na dukladnem vysetrenk v nemocnici a je vse v poradku, maly po mne.

No a tak se podivej presne, na jakem je percentilu, rustove tabulky jsou na netu. Drzi si ten percentil? Ktery? 75 a vys? Syn je pro zmenu pod 3. percentilem dlouhodobe, ale roste, tak je to v poradku.

Mel by se zkontrolovat i kostni vek, hormony. Zalezi, na kterem percentilu je a byla. Zjisti si to ;) a vek. Pokud vybocuje, ja bych to nechala vysetrit dal.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 07:26
@Jaňouchová píše: Více

Ano, obavy mám. Ale ode mě neposlouchá, že je moc vysoká, že má velkou nohu, proč si nekoupi jiné boty (v její velikosti je nedělají)… Poslouchá od jiných neustále narážky.

Mám dvě známé, které jsou hodně vysoké. S tou jednou, když jsme šly vedle sebe, tak to vypadalo hrozně. Obě dvě se dost hrbí. Moje dcera musí hodně cvičit kvůli zádům a zatím jsem si nevšimla, že by k tomu měla sklon.

Kolik mají tvé dcery teď? Jakou mají nohu?

• Citovat
  • Upravit
2902
31.8.24 07:27

Buď v klidu, dneska děti vyspívají dřív a jsou o dost vyšší než předchozí generace. Já jsem ročník 60 a od první třídy jsem byla nejvyšší že třídy, dokonce vyšší než kluci. S mámou jsem si mohla půjčovat oblečení a boty tak od páté třídy určitě. Samozřejmě jsem se nevyhla posměškům, že jsem žirafa, že můžu šacovat letadla, kam porostu apod. A pak se to postupně zastavilo a na střední škole už jsem spadla do průměru. Narostla jsem do " závratných" 170 cm. S tím by dneska holky nevzaly ani na modelku :D Třeba je to u tvé dcery stejné. Prostě vyrostla najednou a postupně se zpomalí sama o sobě. Neboj, kdyby v tom bylo něco patologického, jistě by to doktoři řešili už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 07:29
@blumen píše: Více

Z tabulek obě moje děti vypadávají, jedno je nad 3. percentilem, druhé je přesně naopak. Ale drží se prý rovnoměrně, tak to doktorka neřeší. Občas mě přepadnou takové obavy, jestli je to opravdu v pořádku. Děti záměrně nemerim, nezaznamenávam často, neupozornuji na to. Občas ale i zahlednu, že to taky řeší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.24 07:32
@Buba mara píše: Více

Máš pouze 170 cm. Moje dcera nosila moje oblečení v 10 letech, a boty si mohla půjčit myslím, že v 8 letech.

• Citovat
  • Upravit
1574
31.8.24 07:33

Tak neuvádíš tady žádné konkrétní čísla a údaje. Ale asi takto - já nemám nějak extra vysoké rodiče (máma měla 160 cm a otec kolem 175cm). A já jsem celou mateřskou i základní školu z nějakého záhadného důvodu všechny spolužačky převyšovala o hlavu. V 11 letech jsem dostala menstruaci a cca ve 13 přestala růst. Dorostla jsem do výšky 174 cm, noha 39 :D Takže takový standard. Jsem spokojená. Moje sestra má 160 cm a je drobná. Pokud je s tím vaše Dr. v pohodě, tak bych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 07:34
@stinga píše: Více

Omlouvám se, že jsem usnula. Měla jsem náročný týden a spala málo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.24 07:36
@jamik1416 píše: Více

Noha 39 je pohoda. Kupují již delší dobu pánské boty.

• Citovat
  • Upravit
1019
31.8.24 07:39

Můžeš sem tedy konečně napsat, kolik je dceři a kolík měří a váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
31.8.24 07:41

Mám fotky z šesté třídy, kdy jsem byla brána za učitelku, vždycky o hlavu větší než ostatní. Mám 180cm a nohu 42-44 podle typu obuvi. Napr společenské většinou 42/43, ale sportovní beru často i 44. V 11 me posílali na brigádu, ze si muzu boty pak koupit sama, kdy maminka nechce… ehm :lol: ms jsem dostala skoro ve 12 a pak už jsem přestala rust

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
31.8.24 07:47

Jenže sama píšeš, ze jsi mala a drobná. Já mám doma dva opaky. Kluk jde do první třídy a má 125 Cm a nosí 134 a ani kluci ani holky ho nepredhonili. Má to tak uz od narození. Noha 33 a to má teprve 6 let. Čekám, ze bude někde okolo 190. Holka je zas prcek po tchyni a ta když bude mít 165 tak bude ještě rada. Má dva a čtvrt a teď teprve konci velikost 12-18m a konci nohu 22. To měl kluk v roce :mrgreen:. Oba rostou podle křivky bez vykyvu, tak to neresime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 07:50

11 let, 161 cm, 42 kg.

• Citovat
  • Upravit
10863
31.8.24 07:52

A ty meris kolik?

Vzdyt za rok muze dostat menstruaci a prestat rust. Jeste skonci takhle prtava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.8.24 07:54

Kolik měří otec dítěte? V kolika letech u vás v rodině přichází menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí