Příliš vysoká dívka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5757
31.8.24 08:31
@DandátkoP píše: Více

Promiň, ale u holky to problém je velký a není to k smíchu, že maminku to trápí…Samozřejmě jí nechce uříznout nohy ani cpát hormony, jen je to prostě pro ni náročné. Mnohem víc jak naprostý ubožák a tupec se chováte vy s podobnými komentáři. A stejně tak právě vy jste to, kdo takové holce 186cm, noha 43 a podobně budete stejně přiblblými komentáři dělat ze života peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
31.8.24 08:38
@Aglája75 píše: Více

A co by na tom mělo být za problém :roll: Jo, před 30 lety byl problém sehnat boty, ale dnes je to naprosto v pohodě, tyhle míry má moje známá, říká, jak je teď super, že bez problémů sežene jak oblečení tak boty… Obě její dcery mají přes 190cm a k tomu dostatek sebevědomí, takže taky žádný problém. Ano, ve škole vypadaly, že jsou o x let starší, ale to se na střední srovnalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
31.8.24 08:38
@Anonymní píše: Více

Mladší má v 10 letech 150 cm a 36 kg a je na tom podobně jako já v jejím věku a starší ségra…jen já jsem byla tlustší dost v tom věku.
Já mám 182 cm nohu 41-42, starší dcera (15 let) 180 cm a nohu 39. Já jsme dostala MS až ve 13 a starší ve 12,5.
Mám sestru dvojče a ta v 10 letech byla vyšší jak já, ale dostala MS ani ne v 11 a nakonec má jen 176 cm a nohu 38-39. Stejně tak u dcery byla holka, která jí vždy výškou 1-4. třída ještě převyšovala, MS dostala v 10 a něco a teď je menší než dcera, nevím kolik má, ale tak těch 177cm…Což je výška ok.

Taky se bojím co chudák mladší, která má postavu víc po mně a ještě byla větší, když se narodila než ségra…na stejnou porodní váhu…Nepřeju jí, aby měla víc než já, ale prostě neudělám nic.

Pro holku je problém těch 182 a víc…
Na endokrinologii bych došla, ale myslím, že stejně moc nic nevyřeší, pokud hormony budou OK…uvidí kostní věk, ale myslím, že nic řešit nebudou. Jen, že byste přibližně mohli vědět.
A jak je na tom se znaky dospívání - ochlupení prsa, akné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
31.8.24 08:47
@j.a.n.i1 píše: Více

Když o něčem hov.no víš, proč se k tomu vyjadřuješ? Máš víc jak 182 cm nebo tvé dcery? Jedna paní povídala (kamarádky dcery mají 190 :mrgreen: ) si nech do těch bláblá diskuzí o ničem, prosím…Máš 42 boty? Ne nemáš…vím, že jsi z těch co tady sedí a krafají do všeho a mohly by myši chytat rukama, ale podle toho to taky vypadá:-). Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
31.8.24 08:52
@j.a.n.i1 píše: Více

Jen malá poznámka k tvým nesmyslům :mrgreen: 13 mi bylo v roce 1987 a měla jsem už svých 182 cm a opravdu jsem ani s botama ani oblečením problém neměla, protože tenkrát jsme v pohodě měla boty 41 velikost…Teď si zkus najet v obchodech na boty zadat třeba sandále, zadat velikost 39, kdy jich vyjede milion a pak dát velikost 42…Je to velice krátké a jednoduché…Ale pochybuji, že lidé bez sebereflexe jako ty pochopí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
31.8.24 08:53
na co si tu hraješ? Ty z toho děláš drama a ještě jsi hnusna n ostatní. Evidentně mas mindrak, tak si ho res jinde než na ostatnich
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
31.8.24 08:56

V to. Případě jsi už dost stará na to, aby jsi přestala byt jedovatá a srovnala se. Jak jsem psala. Mám 180 a nohu 42-44 podle typu obuvi a teď je vyber. Když jsem měla okolo 11/12 let a nohu 41 tak ke konci milénia byly dvě prodejny nadměrné obuvi v Praze. Jinak jsem nesehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
31.8.24 08:57
@hospodki píše: Více

A potrefená místní se přidala…Mindrák nemám, ten máte vy co tady sedíte a melete nesmysly ve všech diskuzích, jinak byste to nedělaly:-). Popisuji fakta a skutečnost, se kterou na rozdíl od vás mám zkušenost a chápu, co paní cítí a nemám potřeba za normální, lidské obavy a přemýšlení nahlas někoho urážet a shazovat…narozdíl od vás. Také přeju hezký den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
31.8.24 08:58

Jasně, milénium:-). Místo snahy někoho urážet zkus číst :-) a někdy třeba i použít to kulaté na hlavě, pokud v tom něco máš:-)

Příspěvek upraven 31.08.24 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 09:00

Dcera má taky 11 let, k tomu 49 kg a 158 cm, 39-40 nohu, MS 0, a rozhodně není ani nejvyšší ve třídě, ani v zájmových kroužcích. Závodně plave a dělá poledance a holt má prostě víc svalů, kdyby tu chtěl někdo psát, že je vyžraná. :pankac:

Příspěvek upraven 31.08.24 v 09:05

• Citovat
  • Upravit
5757
31.8.24 09:04

To ti moc nevěřím, že není nejvyšší…Proč sakra lidi tu skutečnost tak upravujete…Dcera má o 8cm méně a převyšuje v družině často i děti o rok starší…Ano sem tam se najde 1-2 holky o 1-2 cm vyšší…ale výjíměčně.

Ale o školu tady ani moc nejde…jde o skutečný život, který samozřejmě se 180-182 cm není žádná tragédie, ale má víc komplikací než s výškou 170cm a nohou 38.

A výška 185-190 u holky a noha 43-44 je prostě něco extrémního a každý extrém vyvolává jak praktické problémy, tak určitý stres a trápení…Zase nejde o tragédii, ale je naprosto pochopitelné, že maminka to svým dcerám nepřeje. Není na tom nic divného…že má pocity jaké má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
31.8.24 09:06

Já tedy nevím ale mně tedy v 11 letech 161 cm nepřijde nijak dramatické. za rok klidně může dosta MS a nakonec měřit krásných 175 cm což mi přijde uplně užasná výška tkaová modelkovská super na sporty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
31.8.24 09:07

@Aglája75 teda já si taky myslím, že to zbytečně dramatizuješ. Dcera má 18 let (za 14 dní). Má 175 cm a nohu plus mínus 41, záleží na typu. Je vysoká, hubená, dlouhé nohy, úzká chodidla. Ano, některé druhy bot se fakt špatně shání, ale dá se to. Spíš to leze do peněz. Horší je snad shánět padnoucí kalhoty. Ale v kolektivu vrstevníků to má dost velikostí vyrovnané a žádné mindráky fakt nemám. Teď teda řešíme nízkou váhu, ale to se také srovná.
Zakladatelko pro svůj klid si domluv konzultaci na endokrinologii. Ale stávající populace je fakt větší než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 09:08

Tak věřit mi nemusíš, to koneckonců není můj problém. Fotku z focení ti sem samozřejmě dávat nebudu, ale že jsou asi 2 holky před ní, to je holý fakt. Kluci jsou, krom jednoho chlapce z východu, menší. Já se z jejích tělesných proporcí určitě nehroutím, já mám 175 cm, manžel 185 cm a nepředpokládám, že by měla chlapa přerůst. Nohu mám sama 42 a krom toho, že v Riekru jsou tyto velikosti první pryč, s tím nemám nejmenší problém.

• Citovat
  • Upravit
5757
31.8.24 09:09

A na zlo a blbost nepřestanu být jedovatá ani v 90 :mrgreen:. Ono se sice říká „moudřejší ustoupí“ ale pak světu vládnou ti druzí a ještě přesvědčení, že jsou v právu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí