Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Počkej, tvoje dcera má v jedenácti metr šedesát a čtyřicet kilo a ty se z toho hroutíš? Vždyť je malinká!!!
Twl, pokud na sobě nezapracuješ, tak bude mít ta holčina slušné mindráky, a jen díky tobě. ![]()
Jakože měl otec první menstruaci v sedmnácti?
![]()
Hele, já měla v jedenácti metr osmdesát a nohu 41.
Tvoje dcera bude v pohodě - pokud ji svými zbytečnými obavami nesrazíš sebědomí až do podzemí.
To není, hodně holek takovou nohu má - dokud mají úzká chodidla, není teď už s obuví až takový problém. Já mám ve svém věku širokou 42G a to už problém je.
Klid, kolem mě je hodně holčin kolem 180 cm, máme je i v rodině a jsou krásné a sebevědomé. ![]()
Mám mei blízkými rodinu se třemi dcěrami a holky mají jako stupínky - 178, 171 a 165 cm - už jsou dospělé, víc neporostou. A kupodinu ta nejmenší ségrám výšku tak trochu závidí. ![]()
Někomu přijde velká, někomu v normě. Uvidíme na kontrole. Zatím mi dělá nejvíc starost ta noha kvůli botám.
@Sadman píše: Více
V podstatě skoro stejně, už jsem moc nevyrostla - dostala jsem menzes a přestala jsem růst - ale umíš si představit tehdy tu ťafku do sebevědomí? Zvlášť, když se lidi z okolí nezdrželi blbých komentářů? V tanečních, do kterých se u nás chodí v patnácti, byli jen tři kluci vyšší než já. ![]()
Blbé komentáře a hejty jsem si u svých dětí sakra pohlídala a tak mě neskutečně těší, že moje děti mají zdravé sebevědomí, to jsem já po pubertě neměla. Hodně jsme o nestandardech ve vzhledu mluvili, děti vědí, že je bude okolí hejtit za cokoli a že to nemá smysl moc řešit. Je to problém těch, co hejtí, ne jejich.
@j.a.n.i1 píše: Více
No, z mého pohledu je.
U nás v rodině by byla prcek.
@SAJ píše: Více
Malinká ne, ale nějaká katastrofa to taky není. Taky jsem čekala že to bude větší výška. Tohle mi přijde normální a akorát tý holce blbnou hlavu. Pak nemají mít děcka komplexy.
Mojí dceři je 11 měří 165 a nohu má 41 je vyšší než dcera 13.A co, nikdo se nehroutí a jediný co mě štve že mi bere boty. ![]()
@mamule42 píše: Více
Mě je může brát doteď.
Naštěstí má jiný vkus. ![]()
@mamule42 píše: Více
Mně už je dlooouho nebere, protože já mám o hodně menší nohu. Škoda, že ani já nemůžu podedit boty po ní, protože některé nestihla zničit, jak rychle z nich vyrostla.