Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@chelsinka1988 píše:
Jak se máš?
Venku nasněžilo a já ležím v posteli. Nechce se mi ještě vstávat. Doma mám svoji čtyřletou dcerku - už od minulé středy, školka je kvůli těm našim Italům zavřená. Je hodně společenská, divoká, chybí jí kamarádi, pohyb. Teď se dívá na televizi, běží u nás často počítač. Požárník Sam, Prasátko Pepa, Bing. Na hodinku odpoledne třeba jít nakoupit, nebo v rouškach do parku. Jen přemýšlím, kdy se to vše vrátí do starých, zaběhlých kolejí.
Blíží se Velikonoce a my nikdo nevíme, co bude dál.
Chtěli bychom jet za dědou a babičkou do Bruntálu. Anička se tam vždycky těší…
Tak já už sice vstala, ale je klid, protože menší holky se válejí v posteli a větší jsou u babičky a dědy.. jsem doma, protože školka je zavřená a tím pádem tam jakožto asistentka nemám do čeho píchnout
štěstí, že můžeme aspoň na zahradu, tam se vyvětráme i bez roušek..
telka má docela napilno, sice i tvoříme umění, technické skvosty ze stavebnic, a kulinářské perly, ale i tak jsou chvíle, kdy musí situaci zachránit Zvonilka nebo uječení Poníci
@mrav píše:
Venku nasněžilo a já ležím v posteli. Nechce se mi ještě vstávat. Doma mám svoji čtyřletou dcerku - už od minulé středy, školka je kvůli těm našim Italům zavřená. Je hodně společenská, divoká, chybí jí kamarádi, pohyb. Teď se dívá na televizi, běží u nás často počítač. Požárník Sam, Prasátko Pepa, Bing. Na hodinku odpoledne třeba jít nakoupit, nebo v rouškach do parku. Jen přemýšlím, kdy se to vše vrátí do starých, zaběhlých kolejí.
Bo myslím si, že Velikonoce tento rok normální nebudou. Jinak přeji pevné zdraví ![]()
@sinapis.alba píše:
Tak já už sice vstala, ale je klid, protože menší holky se válejí v posteli a větší jsou u babičky a dědy.. jsem doma, protože školka je zavřená a tím pádem tam jakožto asistentka nemám do čeho píchnoutštěstí, že můžeme aspoň na zahradu, tam se vyvětráme i bez roušek..
telka má docela napilno, sice i tvoříme umění, technické skvosty ze stavebnic, a kulinářské perly, ale i tak jsou chvíle, kdy musí situaci zachránit Zvonilka nebo uječení Poníci
To jo no lituju ty co zahradu nemají ![]()
Tak tvořte dál a přeji hodně zdraví ![]()
@mrav píše:
Ahoj, také se nemůžu dočkat, až se vše vrátí do starých kolejí… Už aby to bylo. Tak u nás také jede Bing a Prasátko Pepa. A aby toho nebylo málo, tak ty postavičky mám v ložnici poházený v podobě plyšáků. Konkrétně Pepu a Toma. Moje 2,5 letá je miluje. Za to já už tu pohádku nemůžu ani slyšet
Ty Velikonoce asi všichni letos přečkáme doma
ale o to víc si pak vše užijeme, až to skončí. 🙏
@Beppo píše:
Já se mám fajn,co ty?
No mohlo by být o mnoooooooohem líp ![]()
@sinapis.alba píše:
Tak já už sice vstala, ale je klid, protože menší holky se válejí v posteli a větší jsou u babičky a dědy.. jsem doma, protože školka je zavřená a tím pádem tam jakožto asistentka nemám do čeho píchnoutštěstí, že můžeme aspoň na zahradu, tam se vyvětráme i bez roušek..
Ty dnešní pohádky, hlavně pro ty menší, to děs ![]()
@chelsinka1988 píše:
No mohlo by být o mnoooooooohem líp
Co nebaví tě se dívat na pohádky. ![]()
@Beppo píše:
Co nebaví tě se dívat na pohádky.
Ne. To nejsou pohádky, to je blbost ![]()
Jedinou, kterou snesu s malou sledovat je Máša a Mědvěd. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Ahoj, také se nemůžu dočkat, až se vše vrátí do starých kolejí… Už aby to bylo. Tak u nás také jede Bing a Prasátko Pepa. A aby toho nebylo málo, tak ty postavičky mám v ložnici poházený v podobě plyšáků. Konkrétně Pepu a Toma. Moje 2,5 letá je miluje. Za to já už tu pohádku nemůžu ani slyšetTy Velikonoce asi všichni letos přečkáme doma
ale o to víc si pak vše užijeme, až to skončí. 🙏
To u nás máme plyšáků plno - kočičky, pejsky, žirafky, zajíčka i Starsonga s jeho ukolébavkou.
Jenom s těmato plyšákama Anička spává. Hodně se u nás staví puzzle. Dětem chybí ten sociální kontakt, moje přítelkyně má zhruba stejně starou holčičku, jako máš ty. Teď jsou, stejně jako my s Aničkou doma. Odpoledne asi vyrazíme na hodinku do parku do města duchů - v sobotu jsme dokonce potkali kačenu, která si to promenádovala po mostě.
No - je potřeba alespoň trošku vybít tu její energii ![]()
@chelsinka1988 píše:
Ne. To nejsou pohádky, to je blbostJedinou, kterou snesu s malou sledovat je Máša a Mědvěd.
Máša a Medvěd ruská klasika
![]()
Jinak dnes pohádky jsou o ničem s tím souhlasím
@mrav píše:
To u nás máme plyšáků plno - kočičky, pejsky, žirafky, zajíčka i Starsonga s jeho ukolébavkou.Jenom s těmato plyšákama Anička spává. Hodně se u nás staví puzzle. Dětem chybí ten sociální kontakt, moje přítelkyně má zhruba stejně starou holčičku, jako máš ty. Teď jsou, stejně jako my s Aničkou doma. Odpoledne asi vyrazíme na hodinku do parku do města duchů - v sobotu jsme dokonce potkali kačenu, která si to promenádovala po mostě.
No - je potřeba alespoň trošku vybít tu její energii
Takže taky zaplněno plyšákama ![]()
Je to těžké pro ty prcky
mojí chybí babička, setřenice a pořád ji volá a kouká z okna. Jenže ji to nevysvětlíš. Tak se ji alespoň snažíme vše možně zabavit. Ven se moc nedostanem, protože nechce roušku. Pláče a strhává jí
už ať je to zase jako dřív.
Tak to malá měla radost z kačeny, viď. ![]()
Příspěvek upraven 23.03.20 v 11:27
Bavme se o všem možném