Pojďme si zkrátit čas

118
22.3.20 22:05

Pojďme si zkrátit čas

Nerozumím lidem, co se hádají přes sociální sítě ať už jde třeba o hudbu nebo v širokém pojmu těhotenství, mateřství kde bio matky útočí na „normální“ matky atd… Nebo, že se lidé navzájem uráží kvůli spisovné češtině nebo profilové fotce, atd :D a pak jsou tu lidé, kteří vyloženě čekají na pípnutí telefonu, aby se do nějaké té diskuzi mohli zapojit. (A teď nemyslím „Rady ptáka Loskutáka“, kdy fakt je to občas cenné si dočíst něco na internetu, ale!…) Ale pak se tu připojí lidé do té diskuze, kde se musíte pročítat stovkami komentářů, aby jste se teda něco užitečného dozvěděli. Někdo totiž vyloženě čeká na to, aby si mohl rypnout, protože mají tak nudné životy a musí se *** někam a vlastně chtějí vyjádřit svůj názor na osobu, kterou nemusí. A moje otázka zní, je fakt tak lidstvo hloupé, že se **** někam přes soc sítě? Bo fakt máte tak nudné životy a projíždíte diskuze a marnite čas tím, že prostě vyloženě vás někdo trollí a vám se zvedá tlak? :lol:

edit adminem - odstraněny vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25126
22.3.20 22:23

Přesně tak, běžte se radši všichni věnovat dětem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.20 22:23

@Berry77 no… vzhledem k tomu, že ty jsi tady ta, která je „zasloužilá žvanilka“, tak přesně tebe se to týká… Díky nic si nevyvrátila, jen potvrdila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.3.20 22:24

Hele, trefa :palec: Mě jsi teda odhadla naprosto presne. Mam podelany nudny život a misto, abych se venovala detem, chodim a prudim v diskuzich na emiminu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
22.3.20 22:25
@Miala27 píše:
@Berry77 no… vzhledem k tomu, že ty jsi tady ta, která je „zasloužilá žvanilka“, tak přesně tebe se to týká… Díky nic si nevyvrátila, jen potvrdila :mrgreen:

Presne tak, dej ji to!

• Citovat
  • Upravit
118
@MartinaIrena píše:

Pokud vím, děti už mají dávno spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@MartinaIrena píše:

Jezkovy voci, dalsi troll :roll:

• Citovat
  • Upravit
118
22.3.20 22:27

@PaníKadrnožková díky za upřímnou odpověď 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.20 22:33

@Berry77 je to dobrej job, každopádně potrefená husa se vždycky ozve Berry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.3.20 22:37
@Miala27 píše:
@Berry77 je to dobrej job, každopádně potrefená husa se vždycky ozve Berry.

Ty si tak strasne chces zaprudit a on se ti nikdo neozyva, vid :hug:

• Citovat
  • Upravit
66815
22.3.20 22:37

@Miala27 pocém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.3.20 22:40

Já prostě nemůžu ochudit tento svět o mé názory a postřehy. Kdybych tady nepřidala alespoň deset komentářů denně, tak se snad svět přestane točit… Co by si Emimino počalo bez mé zářné a dokonalé osobnosti? 8o Kdo by tady napravoval ty pomýlené matky a otevíral jim oči? No kdo, když ne já a mé sestry???

• Citovat
  • Upravit
14895
22.3.20 22:41

@Miala27 a neděláš teď to samé?
Právě ses zachovala absolutně stejně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.3.20 22:41
@Janli píše:
Já prostě nemůžu ochudit tento svět o mé názory a postřehy. Kdybych tady nepřidala alespoň deset komentářů denně, tak se snad svět přestane točit… Co by si Emimino počalo bez mé zářné a dokonalé osobnosti? 8o Kdo by tady napravoval ty pomýlené matky a otevíral jim oči? No kdo, když ne já a mé sestry???
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.20 22:42
@Janli píše:

No ty si mi extra třída teda :lol: máte nějakou sektu matek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí