Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já moc. Podle upoutávek to vypadá konečně na smysluplnou televizi ![]()
@vikikl jojo přítel pořád prudil, že nikde nedávaj dokumenty. Tak teď bude mít kanál jen s dokumentama. Nemáme satelit, jen septobox.
už se těším na zvířátka.
Jj těšíme, manžel už má zamluvené čtvrtky, to mají být válečné dokumenty, a syn neděle s vesmírem ![]()
Jen doufám, že to nebude stylem 10 minut dokument a 15 minut reklamy ![]()
Taky už odpočítám dny, hlavně se těší děti na zvířatka
a maminka pak na ten klid
![]()
Hrozně moc.. chybí mi dokumenty, v bývalém bydlišti jsem měla spectrum, viasat explorer, history a animal planet.. a bylo to super.. ukázky jsou parádní, tak snad se to potvrdí i až to spustí ![]()
No jo ale víte jak to bývá. Skvělé ukázky, zajímavé a kráné a co až to pustí pořád reklama.
Doufám, že to nebude tento případ ![]()
My namáme kabelovku, satelit a nic takovýho, pouze základní programy. Tohle by mohla být něco jako Discovery. No a s těma reklamama doufám, že nemáte pravdu ![]()
@Draculka U nás je to stejné, přítel blázen do dokumentů o válce a historie celkově. Tím už „nakazil“ i syna a syn krom toho bude taky nalepenej u vesmíru. No a já se asi nejvíc těším na pondělní katastrofy
![]()
@vikikl Může to být dobrý. S přítelem na přírodopisné dokumenty koukáme moc rádi…tak uvidíme. Podle mě to bude něco jako čt 2