Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer…
Loni běžel v tv seriál V těle boubelky a docela se mi to líbilo..NO, skončila první série a druhá nikde. Nevíte někdo, jestli se dá někde stáhnout další serie??děkuji moc ![]()
Myslíš zřejmě tohle: http://www.csfd.cz/…le-boubelky/
Super seriál, viděla jsem všechny série a těším se, jestli bude další. Jde to stáhnout přes torrent.
@jenny.fields jo,tohle…a kolik těch serii, prosím tě, je??
už stahuju z ulož to, snad to budou teda další díly ![]()
@peprle píše:
@jenny.fields jo,tohle…a kolik těch serii, prosím tě, je??už stahuju z ulož to, snad to budou teda další díly
Určitě tři, nevím jestli už ne 4
Když tak mrkni na wikipedii
Tak jsem koukala už na dva díly, co jsem si stáhla, ale je to to, co jsem už viděla…ale stahuju to jako 2.serii, tak já nevím…už si to nepamatuju úplně, ale myslím, že poslední díl, co jsem viděla byl, jak tam toho jejího manžela srazilo auto…nevíš náhodou, která serie to byla???
Děkuji ![]()
@jenny.fields píše:
@peprle to netuším, ale mrkni na tu wikipedii, tam to bude.
no koukla jsem a vůbec se v tom nevyznám
![]()
Tak jsem si teď stáhla a koukla na posl. díl 2.serie a tam ho srazilo to auto
no a třetí serii zkusím zítra, snad najdu ![]()
A zatím díky ![]()
Ahoj, chci se zeptat našla některá z vás třetí sérii někde ke stažení? děkuji ![]()
@Rony83 píše:
Ahoj, chci se zeptat našla některá z vás třetí sérii někde ke stažení? děkuji
ahoj, našla jsem nějaké na ulož to, ale bez dabingu a českých titulků ![]()
to jsem taky našla. Právě zkouším hledat kde by to mohlo být alespoň s titulkama ![]()
Dokoukala jsem druhou sérii a teď mě štve, že nevím jak to bude dál ![]()
@Rony83 píše:to jsem taky našla. Právě zkouším hledat kde by to mohlo být alespoň s titulkama
Dokoukala jsem druhou sérii a teď mě štve, že nevím jak to bude dál
nápodobně ![]()
Ahoj holky našla jste některá 4serii?? strašně mě to chytlo a tu čtyřku nemůžu už nikde najít ![]()