Příměstský tábor s lyžováním

549
25.1.19 12:01

Dcera jezdila ve školce na 4 hodiny denně celý týden a pak uměla lyžovat parádně. Samozřejmě je to dítě od dítěte, ale čím dřív začnou, tím líp a určitě mu to dá hodně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
25.1.19 12:05

Synovi je uz 8. Nějak jsem to zanedbala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
25.1.19 12:12
@tabitta píše:

To problém není, spíš jak budou jezdit daleko? Každej den je někam vozit je dost opruz…

• Citovat
  • Upravit
2024
25.1.19 12:13

@tabitta jak se na to tváří syn?chtěl by jet?pokud jo,tak bych ho poslala.čím dřív to zkusí tím bude mít menší ostych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.1.19 12:14

Praha - Moninec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
25.1.19 12:17

Pokud nemáte opravdu jinou možnost, tak bych do toho šla, je to v hodině dvanácté, není nač čekat.

Já teda volila jinou cestu, ,,, taky nelyžuju, ale když byla dcera v první třídě, jely jsme na hory na jarňáky, tam prošla kurzem dvakrát po hodině, sama s instuktorem, a pak jezdila sama. Od té doby teda jezdíme každý rok, chytlo ji to. Čili za ten týden se to může v poho naučit. Ale chtělo by to pak v tom pokračovat.

Na druhou stranu kamarádky syn se začal učit cca v 9 letech, ale nedal to, ačkoliv normálně nemá pud sebezáchovy a do všeho jde po hlavě, tak tohle prostě nedal, strach, měl tři hodinový lekce a vzdal to. Ale to je dítko od dítka, čím starší tím je to jakoby horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.1.19 12:17

Jeste to neví :mrgreen: Dohodli jsme se ale, ze se letos nebo příští rok naučí, aby uměl. Prijde mi to lepší než dojíždět nekam o vikendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
25.1.19 12:31
@tabitta píše:
Praha - Moninec

To je tak hodina cesty tam a pak zpět. Zvládne to? A když se to nyní naučí a bude chtít do budoucna lyžovat, co dál? Budete s ním jezdit na hory, když nelyžuješ? Dceři je 8 let a přiznám se, že bych ji samotnou jezdit po sjezdovce nenechala. Kdo s ním pak bude jezdit?

Na jednu stranu mi přijde jako dobré děti naučit lyžovat, ale pokud rodina nelyžuje, tak dle mě jsou to vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.1.19 13:30
@tabitta píše:
Praha - Moninec

To je sice dost daleko, ale v 8 to zvládne. Za mě určitě ano, pokud bude sám chtit.
@elen-ka A příští roky může jezdit na hory zas s nějakou organizaci, pokud rodiče nelyžují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.1.19 13:40

On je zvykly jezdit.Sam jezdi po Praze a o vikendech jezdime za babickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.1.19 13:45
@tabitta píše:
On je zvykly jezdit.Sam jezdi po Praze a o vikendech jezdime za babickou.

Tak to jo, naše děti. když byly malé tak v busu blinkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
27.1.19 16:27
@tabitta píše:

Nezanedbala, je to v pohodě…daleko horší je, když pobláznění rodiče ženou do lyžování 3 leté děti…jsou vyjímky, kterém to jde, ale většinou je to trápení pro všechny…vím o čem mluvím, jsem lyžařský instruktor…

• Citovat
  • Upravit
733
27.1.19 16:56
@ontar píše:
Nezanedbala, je to v pohodě…daleko horší je, když pobláznění rodiče ženou do lyžování 3 leté děti…jsou vyjímky, kterém to jde, ale většinou je to trápení pro všechny…vím o čem mluvím, jsem lyžařský instruktor…

Díky. Tak jsi me povzbudil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
28.1.19 08:29
@madyb píše:
To je sice dost daleko, ale v 8 to zvládne. Za mě určitě ano, pokud bude sám chtit.
@elen-ka A příští roky může jezdit na hory zas s nějakou organizaci, pokud rodiče nelyžují.

To určitě ano, ale i to je potřeba promyslet, aby dítko v následujících letech lyžovat jezdilo, když rodiče nelyžují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
28.1.19 08:31

ale živí vás to pěkně, že :))))

@ontar píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí