Primorsko dovolená

79
1.7.22 19:28

Primorsko dovolená

Ahojte, za 14 dni vyrážíme do Primorska na dovolenou. Jedeme s Alexandrii do hotelu Belvedere? Nebyl jste tam někdo? Zajímalo by me jaké to tam je. Budu rada i za nějaké tipy co navštívit. A ještě bych se chtěla zeptat jestli nevíte o nějaké nemocnici ( klidně i soukromá) poblíž nebo aspoň jaka tam je kvalita zdravotnictví? Na mapě jsem nic nenašla. Dcera má teď problémy s bolesti žeber na prave straně tak kdyby se to nějak extra zhoršilo aby jsme tak nějak věděli kam s ni jít. Moc dekujiii😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21917
1.7.22 19:58

@ClaCh pokud budete potřebovat lékaře, budete kontaktovat pojišťovnu, u které máte cestovní pojištění a ona vám dá potřebné pokyny. Sami nikam jezdit nemůžete, to by vám pojišťovna neuhradila. Jinak v Bulharsku jsme jednou řešili záchvat laringitidy a doktor přijel za námi na hotel a dokonce mluvil česky, protože studoval v Praze. Ten váš konkrétní hotel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.7.22 20:14

My tam jezdili. Byli jsme i v Belvedru. Je to hodně zaměřený hotel na a děti, mají i skvělé animační programy. A u lékaře jsme tam byli asi 3× s ušima a za mě absolutně nebylo co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
1.7.22 20:23

Byla, ale před skoro 20 lety za svobodna. Jeli jsme na 2-denní výlet do Istanbulu. Nemocnice nevím, nepotřebovali jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.7.22 20:36

@1Marta dekuju😃 a jestli se mužů zeptat ještě moje maminka řeší strašně moře, ze vypadá ze je to daleko nevybavujete si to ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.7.22 20:53

Jasně. Jsou tam dvě pláže jižní a severní. Ta u Belvederu je vzdálena cca 5 min po normálním chodníku, žádné duny. Je užší. Ta druhá je asi cca 10 min přes město, ale je širší. V Primorsku jsem byla cca 15×. Kdyby jsi ještě něco chtěla, klidně napiš. Jestli si ještě vzpomenu :) Jo je tam skvělý aquač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6465
18.9.22 13:28
@ClaCh píše:
Ahojte, za 14 dni vyrážíme do Primorska na dovolenou. Jedeme s Alexandrii do hotelu Belvedere? Nebyl jste tam někdo? Zajímalo by me jaké to tam je. Budu rada i za nějaké tipy co navštívit. A ještě bych se chtěla zeptat jestli nevíte o nějaké nemocnici ( klidně i soukromá) poblíž nebo aspoň jaka tam je kvalita zdravotnictví? Na mapě jsem nic nenašla. Dcera má teď problémy s bolesti žeber na prave straně tak kdyby se to nějak extra zhoršilo aby jsme tak nějak věděli kam s ni jít. Moc dekujiii😁

Zdravím, tak co Primorsko? My byli letos v Nesebaru, předtím na Slunečném a příští rok asi Primorsko, ještě hledám kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí